Здравей Гост

Разтълкуване на сън!

• 3040 Отговора
  • 540140 Прегледи
Re:Разтълкуване на сън!
« Отговор #240 -: Май 05, 2010, 09:20:50 am »
   Вчера беше и рождения ден и смъртния ден на майка ми. Но някак си през цялото време това ми убягваше от вниманието. Реших, че вече не е в оня свят, а се е преродила, защото вече не усещам връзката. Но си пожелах, ако има нещо да ми се яви на сън или да ми прати послание.....
   Ето и съня - седя на скамейка с едно момиче от ученическите ми години, били сме май студентки и чакаме да ни извикат, за да ме настанят в студентско общежитие. Уж в София. Времето беше гадно. Извикаха ме отгоре от блока и аз тръгнах да се настанявам. Изкачвах се по едни стълби, които вместо стълбищна площадка имаха тъничък перваз, по който трябваше внимателно да минеш, за да можеш да се изкачиш...Направи ми впечатление, че в сградата беше топло, имаше зелени растения, но стълбищата доста ме притесниха. Показаха ми стаята, но се оказа, че съм си забравила багажа. Тръгнах обратно по гадните стълби и забелязах, че съм само с една джапанка. Стана ми криво, че нямам зимни обувки, а и съм си загубила едната джапанка. Оказа се, че дрехите му от куфара са подредени в една ропа, само че ропата е от сняг, замърсен...Тръгнах натам, но по пътя ме настигнаха вълци. Единия се хвърли върху мен, а аз за да се предпазя от по-сериозно нараняване, му дадох да ми захапе ръката. В момента, в който  увисна на ръката ми, отворих челюстите му и го халосах по главата. За да му покажа, кой е по-силен. Грабнах го под мишница и продължих към ропата. Единия от вълците се оказа, че е само глава, а другия ме последва в ропата. В която лесно се влизаше, но нямаше как да излезе, човек, защото нещото като издълбани стълбички, бяха заледени. Вълкът се оказа като в капан, аз също, от някъде се появи камшик в мен и аз изплющях непосредствено до вълка, без да го целя него и той подскочи от страх и се озова извън рова. Мигновено реших за себе си, че това е начина и аз да се измъкна....

Често сънувам, кучета или подобните им че ме нападат или хапят, но не ме нараняват, в смисъл не ме заболява...А обувките - поне при мен са символ на незадоволен личен живот. Сигурен признак, че личния живот куца...Когато съм спокойна тези сънища изчезват. Но почне ли да ме терзае чувството дали съм обичана или не, започвам да сънувам обувки - всякви там масовки с тях....

« Отговор #241 -: Май 05, 2010, 03:42:55 pm »
а какво означава според вас да разтваряш 50 лв сгънати на много дребно на квадратче?

« Отговор #242 -: Май 09, 2010, 08:57:31 am »
    Сънувах, че пътувам с починалата си приятелка към Бодрум или Анталя, пътят се виеше през бели пустинни скали. На места възкликвах - хииии и този гьол пресъхнал, и онзи там. Трябваше да се катеря по некъв лунен пейзаж. Едни стръмни отвесни скали, а по тях имаше ниши, пълни с хора и провизии, бяха работници. На тия скали бяха закачени дългиии стъклени витрини и вътре пълни с бобови растения и др.подобни /като по пазарите в стъклените кутии за ядки/ и аз това нещо трябваше да го изкача. И ми се казва, да не губя равновесие, защото загубя ли равновесие всичко ще пропадне. В този момент ми се открива картина, но все едно от анимационен филм с пластелин, пътища, магистрали бяха извити, преплетени, а по тях и навсякъде бяха разпръснати потрошени коли и бяха разпиляни човешки трупове, части, но всичко това в една замръзнала поза...кой как му се разцепила главата си седи с мозъка отгоре застинал...Мен това не ме стресна особено, в следващия момент вече се виждам с приятелката, че сме успели да пристигнем и се мотаем в някъв пазар, пълен с дрънкулки и аз минавам отгоре и мачкам на хората стоката. До тогава, приятелката ми беше само присъствие, а когато стигнахме до пазара, вече се появи и като тяло, хареса си някво зелено цвете-храст, а аз казах че имам подобно в къщи, ама по-голямо.....

*

holanda

« Отговор #243 -: Май 09, 2010, 12:43:01 pm »
сънувах се с оранжеви дрехи,модни и с някакво колие от големи оранжеви топчета :unsure: :unsure:.Не намирам обаче нищо в online съновника за оранжеви дрехи. :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #244 -: Май 09, 2010, 05:21:59 pm »
 Дейзи, имаш ли някакви мераци за по-дълго пребиваване в чужбина?
п.п, Не са само сънищата ти, но май и прогресивната ти Луна е "пътешественица".

« Отговор #245 -: Май 10, 2010, 07:30:19 am »
 ;D ;D ;D Уран, разсмя ме ! Три безуспешни опита за емиграция - хахаха. Откъде ти хрумна пък това...Наталната си ми е такава в 9 дом, ама прогресивната е в момента в 3.

*

Uran

• 6041
« Отговор #246 -: Май 10, 2010, 05:51:39 pm »
;D ;D ;D Уран, разсмя ме ! Три безуспешни опита за емиграция - хахаха. Откъде ти хрумна пък това...Наталната си ми е такава в 9 дом, ама прогресивната е в момента в 3.
Четейки те, без да влагам нищо,това беше първото, което ми хрумна. Ако се замисля, други неща ще прозра. ;D
п.п.Останах с впечатление, че някъде прочетах за прог. Луна в съвпад с нещо си в 9 дом. ;D ;D

« Отговор #247 -: Май 10, 2010, 09:50:43 pm »
     ;D Пък знае ли се - четвъртият опит може да се окаже успешен. Ама дееее. Вече нямам сили и кураж...

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #248 -: Май 12, 2010, 07:27:15 am »
днес синът ми е рожденик, а нощес сънувах, че умира и ми беше толкова тъжно, че аз съзнателно умрях с него  :o  :-\ :unsure:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Nebesna

« Отговор #249 -: Май 13, 2010, 11:56:35 pm »
  Често сънувам, кучета или подобните им че ме нападат или хапят, но не ме нараняват, в смисъл не ме заболява...А обувките - поне при мен са символ на незадоволен личен живот. Сигурен признак, че личния живот куца...Когато съм спокойна тези сънища изчезват. Но почне ли да ме терзае чувството дали съм обичана или не, започвам да сънувам обувки - всякви там масовки с тях....

Подкрепям това тълкувание. да сънуваш, че те преследва, гони или хапе куче означава че някой те желае сексуално - имаш сексуален мераклия. Една обувка означава, че си сама.

А аз много често сънувам чувство за вина, че съм с млад и красив мъж. До мене е, виждам го, ухажва ме, приятно ми е с него, но като че ли не можем да бъдем заедно, заради някакви независещи от нас причини. Преди време бях омъжена и вероятно това е била причината за вината по време на сън - търсела съм романтика, но не съм я виждала в мъжа ми. Но сега не съм обвързана, а пак има някакво остатъчно чувство за вина, когато видя млад ухажор в съня си. Между другото, сънувала съм, че правя секс с мъже, които реално в живота си познавам без грам вина, но когато става дума за романтика - нямам вяра.

« Отговор #250 -: Май 15, 2010, 09:55:34 pm »
   В началото на изминалата седмица изживях едно състояние на сън. Мислех си че е наяве, защото наяве чух стъпките на сина ми до чешмата, но впоследствие съм се унесла и мозъка си е направил шегичка с мен. Виждам след това как се отправя към хладилника и кляка да вземе нещо. В този момент бяла призрачна пелена /като от дим/ се появява пред мен и аз си казвам, ха това е майка ми /нали е починала/ и искам да го кажа на сина си, да не вземе да се стресне. Да, ама не. Първо се опитах спокойно да го изрека, че е майка, после взех да крещя с всичка сила, но глас няма...просто хриптя и се задъхвам, а не мога да предупредя сина си....Успях някак си да се събудя и да се измъкна от това сковаване....Крайно неприятно е като изживяване....

*

abroad

« Отговор #251 -: Май 16, 2010, 11:25:28 am »
днес синът ми е рожденик, а нощес сънувах, че умира и ми беше толкова тъжно, че аз съзнателно умрях с него  :o  :-\ :unsure:

Tova e mnogo dobro predznamenovanie:)

« Отговор #252 -: Май 16, 2010, 11:51:19 am »
Тази сутрин сънувах, че знам за някаква кражба /най-общо казано/. Крадците влязоха в накаква зала и аз ги заключих там. Но дойде някаква група пред залата, които също имаха ключ за нея и си помислих, че е безсмислено да стоят заключени, защото така или иначе ще ги отключат. Предпочетох аз да ги отключа и да задържа ключа /незнам защо ми се стори важно в съня/. Елемента на отключване и заключване беше много детайлен и значим. Явно желанието за контрол е много силно, защото според мен това е посланието на съня ми. :-\
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #253 -: Май 16, 2010, 12:14:13 pm »
Нощес сънувах коте, малко, сладко, като сиамско, ама не беше бежово, а по-скоро бяло с някакви петна мацнато. То не че нещо, ама аз рядко сънувам, а още по-рядко изпитвам нещо на сън, така че да помня, та затова. Взех го, гушках го и много му се радвах, щях да си го нося дома.

Има ли някакъв смисъл?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #254 -: Май 16, 2010, 01:14:07 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 05:07:59 am от Синухе »

« Отговор #255 -: Май 16, 2010, 01:27:59 pm »
Цитат на: Aurora Borealis
.....Предпочетох аз да ги отключа и да задържа ключа /незнам защо ми се стори важно в съня/. Елемента на отключване и заключване беше много детайлен и значим.

Виж си Хирона-аспектиран или аспектирващ  ;)

миии и двете  :-\

Транзитния от Риби в 7ми прави 1 градус :sec: нат :vlu: :tri: нат :nlu:
А наталния е аспектиран, все още широко /3,5 градуса/ от  :kva: транзитни :vlu: :nlu:

даммм....

*

abroad

« Отговор #256 -: Май 16, 2010, 01:42:38 pm »
Kaily, ima smisal, oshte poveche che ne sanuvash chesto.
Obichash li kotki po princip, otglejdala li si?
Dobre e, che useshtsneto ot sania e bilo hubavo, moje da oznachava predstoiasht flirt...No s kotkite triabva da se vnimava, che sa licemernichki:)

*

Uran

• 6041
« Отговор #257 -: Май 16, 2010, 02:34:33 pm »
Тази сутрин сънувах, че знам за някаква кражба /най-общо казано/. Крадците влязоха в накаква зала и аз ги заключих там. Но дойде някаква група пред залата, които също имаха ключ за нея и си помислих, че е безсмислено да стоят заключени, защото така или иначе ще ги отключат. Предпочетох аз да ги отключа и да задържа ключа /незнам защо ми се стори важно в съня/. Елемента на отключване и заключване беше много детайлен и значим. Явно желанието за контрол е много силно, защото според мен това е посланието на съня ми. :-\
Възможно е да упрекнеш неоснователно някого.
Съновникът казва следното: Възможно е да ви се случат събития извън пределите на реалното. :blink:
« Последна редакция: Май 16, 2010, 02:54:22 pm от Uran »

« Отговор #258 -: Май 16, 2010, 02:51:55 pm »
Възможно е да упрекнеш неоснователно някого.
Съновника казва следното: Възможно е да ви се случат събития извън пределите на реалното. :blink:

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2056.new.html#new

« Отговор #259 -: Май 18, 2010, 09:59:04 am »
Преди 2 дни сънувах, че съм на изпит. В голяма тъмна аудитория, колегите не ми бяха тези от университета, а съучениците ми от началното у-ще  :unsure: Изпитващата се държеше отвратително с мен - обиждаше ме, подиграваше ми се. Чувствах се ужасно...

NB! Предстои ми държавен изпит в унивреситета след няколко седмици. Жената, която сънувах, че ме изпитва в съня работи в учебния отдел на катедрата и наистина е гадничка  ;D

Какво може да означава съня ми според вас?