ga3l, какво стана с картите Таро.
Новият ти аватар ми апомня ГА Силата.
Mari, много мислих по това, което ми каза и тая вечер реших да тегля три карти, ей така, без да задавам конкретен въпрос, че още ми горчи от първия опит-неопит..

И какво мислиш .. от 79 карти, първата, която изтеглих беше Силата ..

Какво да кажа, просто съм в голям шок! Не знам какво да мисля. Верно, че много силно се бях концентрирала, ама дали е възможно да съм я изтегила щото цял ден тая жена с лъва ми е в главата, се чудя ..

Оказва се, че в мойта колода, на картата също е изобразена жена с лъв. Мм, и другите ми карти са хубви. Общо взето, зе да ми се възвръща желанието за таро ..

Това са ми картите .. с обяснение от книгата към тях:
Сила:
Жена в грациозна поза язди лъв. Над главата й е поствен символът на музикалната октава, който може да се види и в картата Магьосникът. Всичко наоколо е оцветено в червено, цветът на страстта. Лъвът стъпва върху нажежена лава, символизираща силата на земните недра. Силата на небесата се спуска, превръщайки се в змия, която жената държи в ръката си. Изглежда, тя е овладяла и двете енергии, небесната и земната. Жената е гола, спокойна и безсрамна. Силна и самоуверена. Тя е опитомила своята вътрешна сила, олицетворена от лъва, и започва да прониква в мистериите на Универсума. Нейното сърце е изпълнено с любов и страст към живота. Тя изпълва своята сила с чувство, но не и с гняв. Истинската сила не винаги означава яростно действие и може да се яви под най-различен облик. Тя е скрита, но сособна във всеки миг да избухне с яростта на Ниагарския водопад. Ако се вгледате по-отблизо в картината, ще забележите една малка мишка между лапите на лъва. Това ни напомня Езоповата басня за огромния лъв, в чиято лапа се забило трънче. Дребната мишка му помогнала да го извади. Затова винаги трябва да помним, че силата и милостта са поставени една до друга в Дървото на Живота. Малкият камък може да обърне колата, ако не сме внимателни към дребните неща.
Осмица Мечове, обърната:
Свобода. Безпрепятственост. Остра и ясна мисъл. Разтоварване от проблемите. Нещата се придвижват напред, въпреки че все още са необходими допълнителни усилия. Решаване на проблем чрез откриването на скрит ключ. Препятствията пред вас са разчистени. Пътят е свободен. Изпитанията са издържани. Напредъкът е видим. Заблудите се разсейват. Умът се освобождава от притесненията.
Десетка Чаши:
Възвръщане към себе си и откриване на собствения Аз. Намиране отново пътя нвътре към своята личност. Откриване на семейните ценности. Достигане до дома. Дълготрайно приятелство. Мир и хармония. Чувство за сигурност от завръщането между най-близките. Чест, уважение, коректност, добродетел. Стабилни делови отношения. Здраво семейство. Успех в това, което има значение. Възнаграждение.
//
Ех, всичко това ако е за мен .. е толкова хубаво ..
Все пак ако някой има и друго тълкуване, няма да му се разсърдя да коментира.

///
Mari, много ти е хубав аватара .. айде да те правим сънгейзърка ..

>>
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3257.0.html