Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704632 Прегледи
*

abroad

Re:ТАРО
« Отговор #680 -: Август 07, 2010, 10:43:53 pm »
последователността е като при келтски кръст, но със 7 карти ;D
притесненията са стегнали гушата :(

*

tool

« Отговор #681 -: Август 16, 2010, 06:55:05 pm »
ga3l, какво стана с картите Таро.
 Новият ти аватар ми апомня ГА Силата.

Mari, много мислих по това, което ми каза и тая вечер реших да тегля три карти, ей така, без да задавам конкретен въпрос, че още ми горчи от първия опит-неопит..  :-[ И какво мислиш .. от 79 карти, първата, която изтеглих беше Силата ..  :o Какво да кажа, просто съм в голям шок! Не знам какво да мисля. Верно, че много силно се бях концентрирала, ама дали е възможно да съм я изтегила щото цял ден тая жена с лъва ми е в главата, се чудя ..  :-\

Оказва се, че в мойта колода, на картата също е изобразена жена с лъв. Мм, и другите ми карти са хубви. Общо взето, зе да ми се възвръща желанието за таро ..  ;)  :P

Това са ми картите .. с обяснение от книгата към тях:

Сила:

Жена в грациозна поза язди лъв. Над главата й е поствен символът на музикалната октава, който може да се види и в картата Магьосникът. Всичко наоколо е оцветено в червено, цветът на страстта. Лъвът стъпва върху нажежена лава, символизираща силата на земните недра. Силата на небесата се спуска, превръщайки се в змия, която жената държи в ръката си. Изглежда, тя е овладяла и двете енергии, небесната и земната. Жената е гола, спокойна и безсрамна. Силна и самоуверена. Тя е опитомила своята вътрешна сила, олицетворена от лъва, и започва да прониква в мистериите на Универсума. Нейното сърце е изпълнено с любов и страст към живота. Тя изпълва своята сила с чувство, но не и с гняв. Истинската сила не винаги означава яростно действие и може да се яви под най-различен облик. Тя е скрита, но сособна във всеки миг да избухне с яростта на Ниагарския водопад. Ако се вгледате по-отблизо в картината, ще забележите една малка мишка между лапите на лъва. Това ни напомня Езоповата басня за огромния лъв, в чиято лапа се забило трънче. Дребната мишка му помогнала да го извади. Затова винаги трябва да помним, че силата и милостта са поставени една до друга в Дървото на Живота. Малкият камък може да обърне колата, ако не сме внимателни към дребните неща.

Осмица Мечове, обърната:

Свобода. Безпрепятственост. Остра и ясна мисъл. Разтоварване от проблемите. Нещата се придвижват напред, въпреки че все още са необходими допълнителни усилия. Решаване на проблем чрез откриването на скрит ключ. Препятствията пред вас са разчистени. Пътят е свободен. Изпитанията са издържани. Напредъкът е видим. Заблудите се разсейват. Умът се освобождава от притесненията.

Десетка Чаши:

Възвръщане към себе си и откриване на собствения Аз. Намиране отново пътя нвътре към своята личност. Откриване на семейните ценности. Достигане до дома. Дълготрайно приятелство. Мир и хармония. Чувство за сигурност от завръщането между най-близките. Чест, уважение, коректност, добродетел. Стабилни делови отношения. Здраво семейство. Успех в това, което има значение. Възнаграждение.

//

Ех, всичко това ако е за мен .. е толкова хубаво  ..  :-[

Все пак ако някой има и друго тълкуване, няма да му се разсърдя да коментира.  :P

///

Mari, много ти е хубав аватара .. айде да те правим сънгейзърка ..  :P  >> http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3257.0.html

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #682 -: Август 16, 2010, 07:07:34 pm »
ga3l ,  това с гледането на Слънцето нещо не е за мен.
 Аватара по скоро го сложих , заради тялото на жената .  Да ми напомня, че вече сериозно се разминавам от идеята за красива и хармонична фигура. белким се постресна и започна малко диети/правилно хранене/  и упражнения.  :72:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #683 -: Август 16, 2010, 07:53:33 pm »
 айде чернта станция да си каже :-\: показват застой, объркване липса на оринетация, понякога отчаяние, безизходица ( която обикновено е само в главата н аобъркания предино емцоионално индивид) 8 мечове е силна карта, но е временна, каквото е и безнадежието- тя често е резултат от нерешени 2 меча и е уморена, като 4 меча
аз не бих вярвала на 10 чаши, но в тях има надежда, което е добре:) понякога 10 чаши е като 9 чаши= помоли се

не се пренапъвай да решаваш проблеми, които  не са по силите ти- понякога силата е като колелото  уж нещата са  в твоите ръце, но става както провидението иска; силата често е маркер за напън и пачат на застой
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

abroad

« Отговор #684 -: Август 16, 2010, 07:57:32 pm »
Тъкмо мислех да споделя, че великият гадател е на море и темата замря :P

*

Kaya

• 2893
« Отговор #685 -: Август 16, 2010, 08:06:11 pm »
 на море е  ;D тук май ти стна велик гадател
ловя на съседния хотел  интернета ( днес като по чудо има и 2те: ток+интернет ;D)

*

tool

« Отговор #686 -: Август 16, 2010, 08:22:42 pm »
ga3l ,  това с гледането на Слънцето нещо не е за мен.
 Аватара по скоро го сложих , заради тялото на жената . 

аа, извинете .. аз помислих, че заради слънцето ..  :P  успех с храненето и другите работи!  ;)

благодаря Kaya! ей, че странно .. що тъй се разминват тълкуванията на картите ..  :-\ 

Цитат
показват застой, объркване липса на оринетация, понякога отчаяние, безизходица ..

ей, нищо от това не чувствам, точно обратното - в момента ми е много силен период .. от транзита на Уран и Юпитер в Овен ли ..  и аз не мога да си обясня ..  :rolleyes:   но благодаря много, ще имам предвид и твоето тълкуване ..  :88:

ловя на съседния хотел  интернета ( днес като по чудо има и 2те: ток+интернет ;D)

;D ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #687 -: Август 16, 2010, 08:30:53 pm »
много пожелавам аз да   съм менте гадател ;D

по темата уран-юпи в овен бях пред съсипия:( дано да си покажат и хубавите страни

*

tool

« Отговор #688 -: Август 17, 2010, 06:42:02 am »
много пожелавам аз да   съм менте гадател ;D

aa, не така! ама аз друго имах предвид бе ..  :P  по-скоро сама трябва да се уча да си тълкувам картите .. и да изследвам начна по който ми педоставят информция, щото примерно сънищата ми не се нуждаят от тълкуване .. сънувам като малките деца 1:1 .. ама това е щот вселената знае, че съм глупава и няма да се справя да тълкувам символи ..  ;D та, ще анализирам как е и с тарото ..   :rolleyes:   освен това съм се отказала да теля карта за бъдеще, не искам да се програмирам излишно .. тъй че като тегля картите, изисквам информация само за настоящето .. другото не ме вълнува ..  ;)

Цитат
по темата уран-юпи в овен бях пред съсипия:( дано да си покажат и хубавите страни

ии, що така ..  :unsure:  аз за сега съм ок, само дето се налага по спешност да си измисля начин за справяне с изишната енергия, щот имам чувството, че всеки момент ше се взривя ..  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #689 -: Август 21, 2010, 07:06:05 pm »
тази ga3l ще я убия само да се появи, пак си е изтрила профила..ейй!!овенска работа бе, импулсивна.. :angry:
къде изчезна сега.. :(

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #690 -: Август 22, 2010, 05:52:00 pm »
тази ga3l ще я убия само да се появи, пак си е изтрила профила..ейй!!овенска работа бе, импулсивна.. :angry:
къде изчезна сега.. :(

Да бе! Тцццц-тцццц, защо така бе ?
Гал , как може такова нещо? :angry: :( :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #691 -: Август 23, 2010, 07:59:59 pm »

Не зададах конкретен въпрос, но мислих над проблемите, които имам в момента.
?????

*

Kaya

• 2893
« Отговор #692 -: Август 23, 2010, 08:18:18 pm »
не ми е ясно 3-тата каква е? паж или рицар жезли, но много красива колода как се казва?

1) нещата при теб са в застой от доста време поне около 4-6 месеца както парично, така и емоционално ( според теб добритя период е свършил) това е най- вече задръжка откъм ума и обстоятелствата, отколкото по друг начин;
2) имаш нужда от помощ и голяма надежда за което   и според мен имаш основание за товам, защото  нещата около теб не са това дъно, за което ги смяташ; мисля, че очакваш някакво включване, което да  подобри комуникацията (  якаква среща),
3) според мен прогнозите са много обнадеждаващи с успешна комуникация..тук има значение последнат акарта, но е възможно да се случи с чуждестранно участие и да доведе до неща по път
 комбинацията показва възможност, но важното тук е да си активна и смела- не се презастраховай ( както смяташ, че е правилно)-експериментирай с ещо ново и по-младо

*

Uran

• 6041
« Отговор #693 -: Август 23, 2010, 08:22:58 pm »
http://www.students-of-tarot.com/maat/maat-step2.php

Как с нещо ново и по-младо? Нямам любовни терзания и дирения. Мъките ми са други. ;D ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #694 -: Август 23, 2010, 08:24:14 pm »
ясно е, че са работни, но ще видим откъде ще изскочи зайо...подходът ти е стар

*

Uran

• 6041
« Отговор #695 -: Август 23, 2010, 08:31:18 pm »
Така-съгласна. ;D
Знам, че тотално трябва да сменя всичко..и малко ме е страх, че този път имаме и други отговорности.Не трябва да мислим само за себе си.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #696 -: Август 25, 2010, 04:20:55 pm »
Ще вземете ли да ми хвърлите едни карти? ;D
Не ме гледайте,че се смея-сериозна съм.
Въпросът:
Ще се запознаем ли с мъжа,който харесвах в 4ти клас?

Пояснение:
В 4ти клас харесвах едно момче(не се познавахме),той знаеше че го харесвам.
Сега след толкова години,го виждам в новият си квартал и то доста често.И той ме е забелязъл.
Та,въпросът ми е ще направи ли той първата крачка за "реално" запознанство? :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #697 -: Август 26, 2010, 01:53:34 pm »
Ще вземете ли да ми хвърлите едни карти? ;D
Не ме гледайте,че се смея-сериозна съм.
Въпросът:
Ще се запознаем ли с мъжа,който харесвах в 4ти клас?

Пояснение:
В 4ти клас харесвах едно момче(не се познавахме),той знаеше че го харесвам.
Сега след толкова години,го виждам в новият си квартал и то доста често.И той ме е забелязъл.
Та,въпросът ми е ще направи ли той първата крачка за "реално" запознанство? :blink:
Няма ли я Вещичка,да ме уважи? ;D

« Отговор #698 -: Август 26, 2010, 06:54:55 pm »
Милки, настоящия ретро МЕрке подходящ и без друго точно за такива разговори.
Спираш тго и му казваш - извинявай, гледам те от известно време в квартала. Познаваме се. Исках само да те поздравя  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #699 -: Август 26, 2010, 06:58:10 pm »
хихихих :P мда днес една козметичка ме позна била физиономистка

вещичке, не хвърляй картите случилото се само показва, че работят и  имаш връзка с тях