ПО темата за Асол :blink:
разбурквах картите и се изпадна
отшелникът, а в другата ми ръка беше
кулата някои хора отдават специано значение на изпадналите карти и затова ще си позволя да дам някои идеи по отношение на тези карти- като цяло ако погледнем в настоящето, то кулата се епоявила, като карат на натрупване на негативни дребни и не дотам видими неща , които в даден момент са станали досат видими ( това съвпада с прекратяването на периодда на ретроградние на венера, когато някои неизяснени емоционални отношения "лъсват" , но те обикновено са били подозирани); обикновено култата фиксира период на близко бъдеще или на настояще; твърди се,ч е тя е необходима и осъзнаваща, но в същото време не се 'точи" в проявата си, а се проявява рязко и преобръща ситуацията, в твоята очевидно осъзнаването ан ценностите, защото се появи и отшелникът- карта на мъдреца, на отдалечения субект от обществото, на този който своеволно поема самотно, вътрешно пътуване към себе си "другия свят". Тази карта е в голяма степен езотерична и основана на промяната на ценностите- този мъдрец ( в случая си ти) донякъде няма енергията да се движи бързо, но той носи "светлината" в тунела, защото тако той е път и ти се движиш:), неговата сила е много на границата на този и алтернативния свят и мъдростта, която черпи не е човешка. Ако кулата е бърза карта и болезнена, то отшелникът е карта, която не показва времеето- то в нея е спряло и не се брои с човешки минути. Много често се чувстваме "затворници", когато се появи такава карта, а и тя показва дълъг период от време, но дори и да не усещаме нейната благост в по- късни етапи ще оценим появяването.
Направих 3 подредби по мое усмотрение въпросите, като ще кача картинките по - късно
какъв е основният проблем?1) 8 чаши 2) асо жезли 3) любовниците
какво може да се направи, за да се оправят нещата1) обърнат маг 2) звездата 3) 7 пентакли
лично аз съм настроена към какво можем да направим не токова към какво се е случило:) поради тази причина си мисля,ч е тук обърнатият маг ти дава ясен отговор, че нещата не са такива, каквито ти би могла да ги направиш, показва липса на импулсивност, енергията е намалена и е свръзано с неясни очертания на някакъв план, който е бил наличен или сега с еоформа- според мен ти тук волево нищо не можеш, а и не трябва да правиш, защото малко или много то не е в твоя власт, коеето се показва и то следващат акарта, която разположена на тази позиция показва събитие, което ще се окаже преходно за ситуацията т.е. очаква се преобръщане на настоящите неща, които те притесняват и започването ан един дълъг процес на граде, натрупване, чакане и специфични отношени1 в семейството
звездата има свойството да преобръща видимото и да направи за съвсем кратно време нещата различни . Тя често е порив, просветеление и надежда, но също талкова често показва болка, болест и липса на надежда- тук мисля, че тя е положително събитие, което обаче отново ще те върне в малко по - конструктивна фаза на отшелника, когато няма да се усеща натрупването, но ще бъдат полагани усилия ( това много кореспондира напоследнат акарат ана келтския кръст 9 жезли, която показва ясно, че не си се отказала,а и сега не можеш да го направиш)
само ще се отклоня да кажа за 9 жезли-видимото й значение често е трудност, героят е уморе, но е още в битката, а невидимата част е кармичен дълг и нещо, което идва до нас посредство това, което сме натрупали до момента и периодът е много осезаем, акто невъзможност да се проявят някакви желани неща, но за сметка на това се "носят" други тежки такива- има едно гонене с 9 жезли, което често се усеща като безсилие
келтски кръст ( не съм използвала сигнификатор, но той се намести сам

1)царица пентекли
2) паж жезли
3)царица меч
4)Света
5)Асо чаши
6) 3 жезли
7) 5 жезли
8 ) Асо чаши
9) крал чаши
10) 9 жезли