Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705301 Прегледи
*

gal

• *
  • 351
Re:ТАРО
« Отговор #800 -: Декември 08, 2010, 02:39:12 pm »
http://www.learntarot.com/

много полезен сайт .. благодаря много!  ;)
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Asol

• 4140
« Отговор #801 -: Декември 08, 2010, 02:50:02 pm »
Дивна, срещаш ли недоразумения, спънки и има ли неизказани неща спрямо мястото от там където чакаш развитието ? Според мен  може да не станат нещата точно както ти ги искаш.
Обаче може да ти се появи лИбоФта на живота и да спомогне за ситуацията  :P ;D
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 03:00:15 pm от Asol »

*

Divna

• 2478
« Отговор #802 -: Декември 08, 2010, 03:05:00 pm »
Дивна, срещаш ли недоразумения, спънки и има ли неизказани неща спрямо мястото от там където чакаш развитието ? Според мен  може да не станат нещата точно както ти ги искаш.

Благодаря, Асол!

Чакам започване решението на един много важен въпрос. Очаквам неофициално старта след новогодишните праници. Решението на въпроса, който ме касае ще бъде взето от друг човек, не от мен. Чакам възвръщане на нещо, което ми принадлежи.

ПП: Аз се готвя да ставам монахиня.  ;D 
« Последна редакция: Декември 08, 2010, 03:09:51 pm от Divna_RR »

*

Asol

• 4140
« Отговор #803 -: Декември 08, 2010, 03:17:08 pm »
А ти не си много обнадеждена към момента - 10 мечове е болезнена карта още повече на мястото, където е в келтския кръст ? Макар че на първото място не е лоша картата, а очевидно си добре настроена като цяло. Тази седмица чаши и десятка мечове ... :-\

*

Divna

• 2478
« Отговор #804 -: Декември 08, 2010, 03:40:19 pm »
Благодаря, Асол!  :58:

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #805 -: Декември 08, 2010, 04:33:50 pm »
.. ]

ах, да ви питам какво мислите за една ситуация и картите, които изтеглих за нея .. понеже много ми се разминават усещанията  ..

значи, става въпрос за една дама, която иска да работя за нея .. и ми прави неприлично скъпи подаръци ..   :rolleyes:  като цяло се усеща някаква духовна атмосфера между нас и сичко е ного готино,  само дето първия път преди срещата ни изтеглих Дяволът, а преди втората ни среща Кулата ..   :rolleyes:  ;D  а ся де .. много ми е хикс цялата постановка ..  :P  

Gal, според мен въпросната дама те търси не само за работа . 

*

Kaya

• 2893
« Отговор #806 -: Декември 08, 2010, 04:34:06 pm »
супер ми е трудно отварянето на сайте и  ще пиша по - късно
само дапитам дивна
последната карта е рицар чаши или паж чаши ( не зня кое таро си ползвала, но обикновено  1 е  на кон, а второто държи в ръка чашата); ако преди това е вале чаша сигурно то е държало чаша в ръка ?

п.п. по погрешка 9 чаши я прочетох като 2 :) - често 2 чаши е за договор
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Divna

• 2478
« Отговор #807 -: Декември 08, 2010, 04:49:45 pm »
Благодаря, Кая!

Десетата карта е конник възседнал коня си, който държи в ръката си победоносно една златна чаша. На чашата му са завързани панделки.
Четвъртата карта е младо момче, което държи в ръката си една златна чаша и на картата пише вале чаша.

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #808 -: Декември 08, 2010, 07:13:49 pm »

Gal, според мен въпросната дама те търси не само за работа . 

Благодаря, Mari! Ще се подготвя психически и за други предложения ..  :P
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #809 -: Декември 09, 2010, 12:22:46 am »
gal,  абе те са поредни карти :P
дяволът понякога можеш да го махнеш само  с кулата  ;) или по- точно, за да не е дявол трябва да се махне илщзията, копнежът, префантазирането и да се натресеш на звездата, oт която боли, но иам бъдеще и се "изцеряваш" така че напред :blink:

*

gal

• *
  • 351
« Отговор #810 -: Декември 09, 2010, 01:33:50 am »
gal,  абе те са поредни карти :P

ем, то вече и аз са чудя как ги тегля тея карти ..  :rolleyes:  :P

Цитат
дяволът понякога можеш да го махнеш само  с кулата  ;) или по- точно, за да не е дявол трябва да се махне илщзията, копнежът, префантазирането

да, свърших я тая работа .. и то добре, че беше таро, че да се осъзная малко ..   :-\  :-[

Цитат
и да се натресеш на звездата oт която боли, но иам бъдеще и се "изцеряваш" .. така че напред :blink:

хм, всъщност това е и моето вътрешно усещане .. и се чудех що тарото така ми сече пътя и се получава такова разминаване, а то се оказва, че аз тълкувам погрешно ..  :-\  Мерси, Kaya! Много ми помогна ..  :wub:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #811 -: Декември 09, 2010, 05:27:12 am »
Divna_RR
  значи като цяло  подредбата поради 1и последнка рата върви обнадеждаваща/ по- тончо зарадаи последната бих казала, е моеж да има нещо  в бъдеше, което да даде опора за съответните желани.
обаче да ти кажа аз не съм много оптимисти по посоченат аподредба, защото  очевидно е имало съдебен процес или някакво правораздавнае, от което според теб следва да излязат някакви дивиденти, но то не знаеш, че въсщност има неща, които са ти напълно неизвестни и те са насочени срещу това, за което питаш  и по- точно  няма да се осъществи тази сделка/работа/ спогодба, която се очаква поради липса на информаци и действия от вътрешни лица на нещата ( пак си мисля, че и ти могеш да имаш такива лица, но пак не вярвам да се получи), защото  в най- близко бъдеще те очава разочарование от случващото се :((( и то с някакво  предателство/ интрига/ съзаклятничесто, проблемът е че в по- далечно бъдеще ще имате очаквания, които малко ще отговарят на релаността, но въпреки това, ако се отърсите от прекалените очаквани ще видите възможностт за  значително по- малко  удовлетворени от нещата. Моят съвет е да я вземете.
на теб т исе струва,ч е нещата въряват накъдето трябва. Искрено го пожелавам, но за мен те имат посока на "вземане"- приемам я за кармична в случаая,  освен това те съветвам да ( защото сега явно има радост от решението) да се държите заедно с роднините  и да действате така. Защото това е правилния път.
А иначе по подредбата ти очакваш някакво положително решение  от случващото се.  просто не бързай с изводите.

п.п надявам се за повечето негативи да не съм права

*

Divna

• 2478
« Отговор #812 -: Декември 09, 2010, 07:46:04 am »
Много ти благодаря, Кая!  :kissd:

*

holanda

« Отговор #813 -: Декември 10, 2010, 07:21:21 pm »
изтеглих 10 карти на един въпрос и за отговор на въпроса ми ,се падна Strength .Това като положителен или отрицателен знак да го приемам  :unsure:  Нямам никакъв опит с Таро.

http://www.students-of-tarot.com/maat/celtic.php?maxNumber=9&numbers=18:66:56:13:33:59:64:14:73:4:&deck=&name=ant&question=Optional&date=&reading=

*

Asol

• 4140
« Отговор #814 -: Декември 10, 2010, 07:37:51 pm »
Значението на Силата е да си кротуваш. Тя не дава развитие, а по-скоро забавяне, но е хубаво да се види цялата подредба, не само 10-тата карта.

*

holanda

« Отговор #815 -: Декември 10, 2010, 07:56:55 pm »
долу съм пуснала link-4e с всички карти,които ми се паднаха.Аз го отварям  :-\

*

Asol

• 4140
« Отговор #816 -: Декември 10, 2010, 09:59:05 pm »
В момента не си наясно и се чудиш откъде да започнеш нещо или дали да го правиш изобщо, а и може би обстоятелствата донякъде не го позволяват, стагнация някаква, самата ти вероятно се чувстваш неуютно емоционално, кондицията ти не е добра, имаш нужда от промяна. Подредба, която по-скоро е насочена към изучаване на теб самата и вътрешния ти свят.

*

holanda

« Отговор #817 -: Декември 11, 2010, 12:30:20 am »
В момента не си наясно и се чудиш откъде да започнеш нещо или дали да го правиш изобщо, а и може би обстоятелствата донякъде не го позволяват, стагнация някаква, самата ти вероятно се чувстваш неуютно емоционално, кондицията ти не е добра, имаш нужда от промяна. Подредба, която по-скоро е насочена към изучаване на теб самата и вътрешния ти свят.

странно,въпроса ми беше доста по-конкретен и целенасочен.Изглежда моментния хаос и и душевен катарзис (грубо казано) са окупирали цялото ми същество и zaтова не мога да се фокусирам ...

мелодийката в подписа ти ми е много любима,отдавна не я бях чувала  ;)
« Последна редакция: Декември 11, 2010, 12:35:25 am от жълтолилава »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #818 -: Декември 11, 2010, 01:45:01 am »
Днес беше страхотен ден за гледане на карти таро.... :blink:
Метнахте ли по едно таро.... ;) ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #819 -: Декември 11, 2010, 01:56:20 am »
Не казваш какво е естеството на въпроса ти, но каквото и да е не му е сега момента или вероятно няма да има очаквания от теб резултат. Така ми се струва, да кажат по-вещите гадатели.  :P