Divna_RR
значи като цяло подредбата поради 1и последнка рата върви обнадеждаваща/ по- тончо зарадаи последната бих казала, е моеж да има нещо в бъдеше, което да даде опора за съответните желани.
обаче да ти кажа аз не съм много оптимисти по посоченат аподредба, защото очевидно е имало съдебен процес или някакво правораздавнае, от което според теб следва да излязат някакви дивиденти, но то не знаеш, че въсщност има неща, които са ти напълно неизвестни и те са насочени срещу това, за което питаш и по- точно няма да се осъществи тази сделка/работа/ спогодба, която се очаква поради липса на информаци и действия от вътрешни лица на нещата ( пак си мисля, че и ти могеш да имаш такива лица, но пак не вярвам да се получи), защото в най- близко бъдеще те очава разочарование от случващото се

(( и то с някакво предателство/ интрига/ съзаклятничесто, проблемът е че в по- далечно бъдеще ще имате очаквания, които малко ще отговарят на релаността, но въпреки това, ако се отърсите от прекалените очаквани ще видите възможностт за значително по- малко удовлетворени от нещата. Моят съвет е да я вземете.
на теб т исе струва,ч е нещата въряват накъдето трябва. Искрено го пожелавам, но за мен те имат посока на "вземане"- приемам я за кармична в случаая, освен това те съветвам да ( защото сега явно има радост от решението) да се държите заедно с роднините и да действате така. Защото това е правилния път.
А иначе по подредбата ти очакваш някакво положително решение от случващото се. просто не бързай с изводите.
п.п надявам се за повечето негативи да не съм права