Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706713 Прегледи
Re:ТАРО
« Отговор #1260 -: Август 04, 2011, 08:28:03 pm »

Не я знам тази подреба,нито имат ли позиции картите ,макар че аз рядко гледам с позиции, но ако премем, че първата карта е миналото или т.да се каже  основата на питанката, бих казала че човекът просто не е постоянен,не сигурен в себе си,  лъкатуши, сменя посоки,ту -на ляво -ту на дясно. Търси се ,чрез тебе. Явно си му коректора ,огледалото ,което му показва колко е "красив".

Да,така е, много си права. Много е непостоянен и преди време прекрати взаимоотношенията си с мен по много грозен начин, мина се време и сега пак се появи в живота ми. Сигурно грешкатаа е в мен,че все искам да помогна и да ги утеша и те все се връщат за това.  :-\

Ако наистина приемем подредбата,че първата карта е миналото,втората настоящето и последната бъдещето,тази осмица жезли какво по-скоро предполага?
Ми 8 ч си е напускането ,тръгването му, 8 ж -смяна на посоката,лъкатушенето ,както и комуникация

Благодаря ти!!!

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1261 -: Август 05, 2011, 12:29:17 am »
 :blink:
« Последна редакция: Август 23, 2011, 12:09:14 am от Shreya »

« Отговор #1262 -: Август 05, 2011, 01:12:20 am »
И аз нищо не разбрах ,нито от въпроса ,нито от картите. Какъв искаш да бъде отговрът-да, опасенията са ти верни или- не, опасенията не са ти верни.Как да отговорят картите на така поставен въпрос. Според мен въпросите би трябвало да се задавта с презумпция за положителен изход и възможност позитивен отговор.  Давам пример- Мога ли да вярвам на лицето Х? А не Лицето Х  лъже ли ме? Задай по-точен въпрос и ще питам мойте карти.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1263 -: Август 05, 2011, 02:11:58 am »
Цитат
Какъв искаш да бъде отговрът-да, опасенията са ти верни или- не, опасенията не са ти верни.
:-[ Точно такъв отг. търся.
Щом не става, ще променя въпроса: Мога ли да вярвам на Х? Сигурно пак не е зададен правилно въпросът  :rolleyes:
Цитат
Как да отговорят картите на така поставен въпрос. Според мен въпросите би трябвало да се задавта с презумпция за положителен изход и възможност позитивен отговор.
Положителен е относително понятие. Може верните ми опасения да доведат до положителна развръзка за мен.
« Последна редакция: Август 05, 2011, 02:18:00 am от Shreya »

*

abroad

• 2187
« Отговор #1264 -: Август 05, 2011, 02:17:24 am »
Цитат
Какъв искаш да бъде отговрът-да, опасенията са ти верни или- не, опасенията не са ти верни.
:-[ Точно такъв отг. търся.

е, с тия карти, и с този сайт - няма да стане :blink:

« Отговор #1265 -: Август 05, 2011, 06:55:43 am »
Мога ли да вярвам на Х?

Може верните ми опасения да доведат до положителна развръзка за мен.
Може,но тогава въпросът би трябвало да бъде:" Ще бъде ли добре за мен да.......?" или "тази ситуация ,как  ще се отрази на мен?" .При таро колкото е по-конкретен въпросът -толкова и отговорът е по-точен.
Та така -попитах картите и се получи това;
Паж Меч+10 Пентакли+Паж Пенткъл.
Мисля ,че човекът за когото питаш (не знам дали е мъж или жена ,) е двуличен,подмолен и до голяма доза прикрит. Обединява ви или по някаъв начин е свързан този човек със семейството или фамилията ти,афектира семейството ти или е член от него ,(ако ми дадеш по-конкретен въпорос ,пък дори и на лична ,бих могала повече да ти кажа). ИМа някакъв урок да се учи и получи,но при всичките ти отговорности с които си се нагърбила  ,мисля че  урока все пак ще е за тебе.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1266 -: Август 05, 2011, 08:49:43 am »
 :(
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 02:25:19 pm от Shreya »

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1267 -: Август 07, 2011, 07:55:45 am »
Ретроградният Меркурий дали не се отразява и на картите?

« Отговор #1268 -: Август 07, 2011, 12:22:16 pm »
И на мен ми е интересно....Аз нямам представа от астрономия и може да поразсъжадваме заедно ,ако знам какво се случва по принцип когато Меркурии е ретрограден,как повлиява на останалите неща.Ще се радвам да  ме осветлите малко.

« Отговор #1269 -: Август 08, 2011, 07:51:08 pm »
изтеглих си online таро и ще ви помоля,който реши да каже какво означават:подредба с 3 карти,а въпросът ми е защо Х отново се появи в живота ми?какви са му намеренията? :rolleyes:винаги се разминаваме с този човек :angry:ето и картите:
9чаши   кулата   10пентакли.

« Отговор #1270 -: Август 08, 2011, 11:21:25 pm »
Не е от някави светли чувства към теб.Съжалявам да го кажа,но 9 ч за мен си е карта на задоволяване на собствените потребности , нужди и его. Явно човекът знае  или поне  подозира влиянието си върху теб,базирано на минал опит и сега се е появил точно с идеята да си изпробва силата на чара си. Върти ми се в главата ,че на скоро може и да е бил изоставен и има нужда да бъде утешен.

« Отговор #1271 -: Август 09, 2011, 02:35:39 am »
Не е от някави светли чувства към теб.Съжалявам да го кажа,но 9 ч за мен си е карта на задоволяване на собствените потребности , нужди и его. Явно човекът знае  или поне  подозира влиянието си върху теб,базирано на минал опит и сега се е появил точно с идеята да си изпробва силата на чара си. Върти ми се в главата ,че на скоро може и да е бил изоставен и има нужда да бъде утешен.
правилно Херлок Шолмс-голямо влияние има върху мен,огромна слабост ми е ;D :P.благодаря ти за включването :wub:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1272 -: Август 09, 2011, 09:17:54 pm »
Значи картите си показват и при ретро Меркурий.

Имам въпрос, който ми е много важен (мисля и картите го показват).
Подобрява ли се здравословното ми състояние?
Това, което изтеглих, е:

Сила, обърната
Смърт
Императрицата

Вие какво смятате?

« Отговор #1273 -: Август 09, 2011, 11:04:40 pm »
Значи картите си показват и при ретро Меркурий.

Имам въпрос, който ми е много важен (мисля и картите го показват).
Подобрява ли се здравословното ми състояние?
Това, което изтеглих, е:

Сила, обърната
Смърт
Императрицата

Вие какво смятате?

Аз съм малко неопитна,но ще се опитам да си кажа мнението,не ми вярвай твърде много и бих се радвала да се включи и някой,който има повече опит и знания,за да видя дали правилно съм ти казала.
Обърнатата Сила по-скоро е миналото ти състояние,здравословното състояние и проблема,който си открила и за който се притесняваш. Била си сломена,отнета ти е била ''силата''.
Смърта бих я интерпретирала като трансформацията, външна и вътрешна най-вече,която си претърпяла,а и може би все още претърпяваш.
Императрицата - може и да греша,но бих я счела,за това,че след вътрешно преразглеждане или вътрешно откриване на някакви истински за теб цели,си си помогнала и на здравословното положение.
Както казах,аз съм начинаеща,та не ми вярвай прекалено много,но мисля,че здравословното ти състояние е претърпяло някаква промяна и благодарение и на твоята вътрешна сила и откриване на истинските цели или ценности,има някакво подобрение.

Дано съм права!  :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #1274 -: Август 10, 2011, 12:44:32 am »
Сила, обърната
Смърт
Императрицата

там, от където тегли само големи аркани ли са?
здравето женските теми ли засяга?
имаш ли безсъние?
имаш предчувствие, какво е то?
очакваш някакво известие, обзета си от безпокойство?
има ли връзка между емоционален срив и заболяването?

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1275 -: Август 10, 2011, 01:57:21 am »
Мерси за коментарите. :blink:
« Последна редакция: Август 22, 2011, 12:40:56 am от Shreya »

*

abroad

• 2187
Re: ТАРО
« Отговор #1276 -: Август 10, 2011, 09:01:56 pm »
Shreya, току да отговоря днес и сайтът излезе в профилактика :blink:
Според мен ще има някаква положителна промяна, но не точно това, което желаеш засега
По-важно е да се питат картите какво да се направи, за да се случи подобрението - аз опитах сутринта да изтегля карти с този въпрос, но не ми се получи...

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1277 -: Август 10, 2011, 09:27:00 pm »
Цитат
По-важно е да се питат картите какво да се направи, за да се случи подобрението - аз опитах сутринта да изтегля карти с този въпрос, но не ми се получи...
Наистина това е важното. Ще тегля аз и ще пиша.
« Последна редакция: Януари 15, 2012, 02:32:37 pm от Shreya »

« Отговор #1278 -: Август 12, 2011, 07:00:02 am »
Мисля ,че до сега си пробвала 2 метода ,варианта ,начини на лечение,кито не че са лоши или неправилни ,просто не са трайни.Променливи резултати.Сега ще има някаква нова пътека ,нещо съвесм новаторско,което е добре.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #1279 -: Август 12, 2011, 12:27:00 pm »
И на мен ми е интересно....
Ами да има може интересни послания за другите, да дойде обяснението на нещо неясно от по-рано, както и да ви осенят идеи с едно по-пълно осъзнаване, докато пишете, споделяте опит и наблюдения. Струва ми се благодатен за таро период, но има вероятност да ви осветли инфо, което първоначално да изглежда трудно да се вписва и нелогично, ама после да се намести в пъзела. Просто предположение, пък вие кажете така ли се усеща, докато си "общувате" с тях.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.