Позволих си да видоизменя малко въпраса ти за да могат какртите да бъдат по-ясни? В каква кариера Нм ще чувства удоволетворение и ще се чувства успял/а?
Oсвен това използвах карти Ленорман,не точно таро ,тъй както Таро не могат да отговрят на така зададен въпрос.Ленорман са по детайлни и по-подходящи за това/ Предварително зададох карта Лисица за работа за някой- в смисъл нает работник/служител от Х часа до Х часа. А А какрта Риби за свой бизнес. Ето какво се получи.
Вариянт собствен бизнес:
лилии+къща+риби+кръстопът+конник
Вариант нает служител ,работник:
Слънце+Планина+Лисица+ковчег+облаци.

Според мен първият вариант просто вещае успох. Имаш умения и идеии да започнеш нещо макар и малко ,но тове си.Някава новинакоято ще дойде ще ти помогне да вземеш това решение.Имаш уменията и не се страхувай.Не знам ,стрелям на посоки ,но дали не мислиш за някаъв хотелиерски бизнес,или бизнес който ще го ръководиш от вкъщи...нещо както агенция за недвижими имоти също може да е...Ти ще кажеш.
По вторият вариант: Имам някоко преположения.Или очакванята които си имала или целите са просто недостижими. Мнго неясно бъдеще и почти водещо да пълен крах на надеждите.
Това е от мен.Ще се радвам на обратна връзка.Успех!