Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707143 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: ТАРО
« Отговор #1280 -: Август 12, 2011, 08:24:35 pm »
Shreya, мисля, че трябва да се откажеш от "несъгласието" в себе си (как се постига това - не знам :-\)
тук вече ще стане много лично :-[, но - има ли отношение в цялата история евентуална желана бременност и сложни отношения
ако е така, трябва да намериш начин да се отърсиш от негатива по всякакъв начин, чрез действие

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1281 -: Август 12, 2011, 11:24:53 pm »
Много ви благодаря за включванията. Откривам нова област - Тарото. :blink:
« Последна редакция: Август 22, 2011, 01:26:31 am от Shreya »

« Отговор #1282 -: Август 13, 2011, 03:46:41 pm »
теглих таро за влюбени ;D.
1-крал на чашите
2-колелото на съдбата
3-8 мечове
4-10 пентакли
5-4 пентакли
6-6пентакли
7-императрица
ако има желаещи да казват :wub:

« Отговор #1283 -: Август 14, 2011, 08:39:47 am »
теглих таро за влюбени ;D.
1-крал на чашите
2-колелото на съдбата
3-8 мечове
4-10 пентакли
5-4 пентакли
6-6пентакли
7-императрица
ако има желаещи да казват :wub:
Няма да има развитие,макар твойто огромно желание. Ти ще си тази която ще отдаваш.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1284 -: Август 15, 2011, 08:45:14 pm »
.
« Последна редакция: Септември 18, 2011, 12:39:23 pm от Hm »

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1285 -: Август 16, 2011, 12:45:39 am »
Има ли те представа коя карта на коя зодия отговаря? Май зодиите се взимат според декадите (1-ва, 2-ра, 3-та).

« Отговор #1286 -: Август 16, 2011, 11:30:51 am »
http://mnashe.tripod.com/astrolog/scanned/hasbrouk/hasbrouk.htm
Има ли те представа коя карта на коя зодия отговаря? Май зодиите се взимат според декадите (1-ва, 2-ра, 3-та).
« Последна редакция: Август 16, 2011, 03:00:45 pm от Херлок Шолмс »

« Отговор #1287 -: Август 16, 2011, 11:38:42 am »
Имам въпрос към картите Таро. Някой ще тегли ли за мен?

Ще стане ли това, за което си мисля, до рожденния ми ден догодина?
Картите Таро не дават  много далечни прогнози.Най -много до 6 месеца.За по -отадлечени прогнози - оговорите са неясни ,размити и неточни. Дай ми иницялите си и малко по-конкретен въпрос ,ако искаш на лични.Аз картите ще ги побликувам тук.
Добре е при задаването на въпросите да се даде срок .Например: "едикакво си ще стане ли до 1, 2,3 месеца?"
« Последна редакция: Август 17, 2011, 02:45:18 am от Херлок Шолмс »

« Отговор #1288 -: Август 17, 2011, 02:17:56 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Август 17, 2011, 03:34:23 pm от Херлок Шолмс »

« Отговор #1289 -: Август 17, 2011, 03:14:49 pm »
« Последна редакция: Август 17, 2011, 03:35:57 pm от Херлок Шолмс »

*

abroad

• 2187
« Отговор #1290 -: Август 17, 2011, 03:21:20 pm »
Шерлок, добра идея :), благодаря за което, но информация от този тип е по-добре да се колекционира ето в тази тема, че иначе ще се загуби http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4844.0.html

« Отговор #1291 -: Август 17, 2011, 03:32:09 pm »
« Последна редакция: Август 17, 2011, 03:39:26 pm от Херлок Шолмс »

« Отговор #1292 -: Август 17, 2011, 03:36:26 pm »
 :'(Преместих го ,sorry
« Последна редакция: Август 17, 2011, 03:40:37 pm от Херлок Шолмс »

« Отговор #1293 -: Август 19, 2011, 10:57:27 am »
I think it's like all men, and, having got what he wanted, I'm not him, or interesting or necessary, but do not want to go back, on the contrary, I go to the future with another person who deserves me, but .... Let's see.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1294 -: Август 28, 2011, 11:40:46 pm »
.

« Последна редакция: Септември 18, 2011, 11:54:45 am от Hm »

« Отговор #1295 -: Август 30, 2011, 02:41:03 am »
Позволих си да видоизменя малко въпраса ти за да могат какртите да бъдат по-ясни? В каква кариера Нм ще чувства удоволетворение и ще се чувства успял/а?
Oсвен това използвах карти Ленорман,не точно таро ,тъй както Таро не могат да отговрят на така зададен въпрос.Ленорман са по детайлни и по-подходящи за това/ Предварително  зададох карта Лисица за работа за някой-  в смисъл нает работник/служител  от Х часа до Х часа. А А какрта Риби за  свой бизнес. Ето какво се получи.
Вариянт собствен бизнес:
лилии+къща+риби+кръстопът+конник
Вариант нает служител ,работник:
Слънце+Планина+Лисица+ковчег+облаци.

Според мен първият вариант просто вещае успох. Имаш умения и идеии да започнеш нещо макар и малко ,но тове си.Някава новинакоято ще дойде ще ти помогне да вземеш това решение.Имаш уменията и не се страхувай.Не знам ,стрелям на посоки ,но дали не мислиш за някаъв хотелиерски бизнес,или бизнес който ще го ръководиш от вкъщи...нещо както агенция за недвижими имоти също може да е...Ти ще кажеш.
По вторият вариант: Имам някоко преположения.Или очакванята които си имала  или целите са просто недостижими. Мнго неясно бъдеще и почти водещо да пълен крах на надеждите.
Това е от мен.Ще се радвам на обратна връзка.Успех!

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1296 -: Август 30, 2011, 07:08:35 am »
Позволих си да видоизменя малко въпраса ти за да могат какртите да бъдат по-ясни? В каква кариера Нм ще чувства удоволетворение и ще се чувства успял/а?
Oсвен това използвах карти Ленорман,не точно таро ,тъй както Таро не могат да отговрят на така зададен въпрос.Ленорман са по детайлни и по-подходящи за това/ Предварително  зададох карта Лисица за работа за някой-  в смисъл нает работник/служител  от Х часа до Х часа. А А какрта Риби за  свой бизнес. Ето какво се получи.
Вариянт собствен бизнес:
лилии+къща+риби+кръстопът+конник
Вариант нает служител ,работник:
Слънце+Планина+Лисица+ковчег+облаци.

Според мен първият вариант просто вещае успох. Имаш умения и идеии да започнеш нещо макар и малко ,но тове си.Някава новинакоято ще дойде ще ти помогне да вземеш това решение.Имаш уменията и не се страхувай.Не знам ,стрелям на посоки ,но дали не мислиш за някаъв хотелиерски бизнес,или бизнес който ще го ръководиш от вкъщи...нещо както агенция за недвижими имоти също може да е...Ти ще кажеш.
По вторият вариант: Имам някоко преположения.Или очакванята които си имала  или целите са просто недостижими. Мнго неясно бъдеще и почти водещо да пълен крах на надеждите.
Това е от мен.Ще се радвам на обратна връзка.Успех!

Благодаря за Тарото!  :blink:

Аз никога не съм мислела да се занимавам с бизнес, защото си знам, че не го мога. Никога не съм се занимавала с нещо, което е свързано дори странично с хотели или недвижими имоти.

По принцип аз трудно бих издържала да имам шеф. Макар в работата да имам, рядко се срещам с шеф и може да се каже, че на мен ми се налага да командвам.
Аз май не съм имала очаквания. Наистина бъдещето ми е по-скоро неясно.

За единствен сериозен за работа вкъщи съм си мислела преводач от английски. Дори тази сутрин сънувах нашия бивш съфорумник kris и че той бил станал преводач, а е прекалено млад. :unsure:
Но, като се има предвид, че има много преводачи и дори по-добри, се бях отказала от тази идея.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1297 -: Август 30, 2011, 11:31:58 am »
При разбъркването изпадна Крал жезли
1. Паж мечове-обърната
2. Паж жезли-обърната
3. Справедливостта-обърната
4. Паж чаши
5. 8 чаши-обърната
6. Слънцето

Преди това имаше една изключително депресивна подредба
1. 10 мечове
2. 9 чаши-обърната
3. Колесницата

Общо взето схванах и е вярно, но ми се ще да чуя и други мнения.

« Отговор #1298 -: Август 30, 2011, 01:48:31 pm »

Благодаря за Тарото!  :blink:

Аз никога не съм мислела да се занимавам с бизнес, защото си знам, че не го мога. Никога не съм се занимавала с нещо, което е свързано дори странично с хотели или недвижими имоти.

По принцип аз трудно бих издържала да имам шеф. Макар в работата да имам, рядко се срещам с шеф и може да се каже, че на мен ми се налага да командвам.
Аз май не съм имала очаквания. Наистина бъдещето ми е по-скоро неясно.

За единствен сериозен за работа вкъщи съм си мислела преводач от английски. Дори тази сутрин сънувах нашия бивш съфорумник kris и че той бил станал преводач, а е прекалено млад. :unsure:
Но, като се има предвид, че има много преводачи и дори по-добри, се бях отказала от тази идея.
Така с допълнителното инфо, мога да кажа още нещо . Това което казваш, че ти се налага ти да командваш -отговря на Слънцето на първа позиция. Отговорностите са твои и доста.Много пречки и затруднения. Не се чувстваш удоволетворена и наистина мисля ,че не ти е там мястото.
Не съм сигурна ,че идеята за преводачество ,ще бъде осъществена. Мисля ,че ще е нещо съвсем ново и различно .Ще бъдеш изненадана от това самата ти. Някой ще иницира тази идея пряко или косвено.Може да бъде до 2 седмици ,2 месеца и т.н. Кръстопът карта 22 се ръководи от Уран ( възможности) и отговаря на зодя Везни. Конникът пък е ръководен от Меркурий ( комуникация) и на зодия Водолей . Нова година -нова идея ,нещо свързано с идването на нещо ново.
Лилий се ръководи от Сатурн ( мъдрост) и отговаря на Кози рог.Къщата е ръководена от Луната ( семейство) и отговаря на Телец което за бизниес вещае стабилност. Мисля че около зимните месеци от декември до към април ще имаш яснота с какво ще се захванеш.
« Последна редакция: Август 30, 2011, 02:19:30 pm от Херлок Шолмс »

« Отговор #1299 -: Август 30, 2011, 02:14:16 pm »
Уран, макър и да не знам от каква сфера са въпросите,( и на "Ясновидци" задачките им са поконкретни :blink:) ще кажа какво мисля. Кавга и ярост  (подозирам че е с мъж покрай крал жезли) която все пак води до примирие. Всчко е добре когато свършва добре.  :blink:
А втората комбинация ,не е чак токова зле. Освен ,че има излив на емоции,повече от колкото е нужно, решение взето под тяхно въздействие, решение за напускане , за разделяне и т.н. Но е наистина поради прекомерно многото емоции. Не съм сигурна дали е сега момента за такива кардинални решения. Както е казано- ''Преброй до 10 преди да отрежеш".