Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704511 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re: ТАРО
« Отговор #1300 -: Август 30, 2011, 02:30:38 pm »
Подредбата с 3 карти беше обща. Нещо като: Какво да очаквам в следващите месеци?
Тази с 6 карти:С какво да се занимавам/работя, че да съм ОК?

*

Divna

• 2478
« Отговор #1301 -: Август 30, 2011, 02:51:35 pm »
Момичета, някой има ли желание от вас да ми хвърли едно таро?
Въпросът ми е: "Ще започна ли скоро работа?"

« Отговор #1302 -: Август 30, 2011, 04:12:40 pm »
Подредбата с 3 карти беше обща. Нещо като: Какво да очаквам в следващите месеци?
Тази с 6 карти:С какво да се занимавам/работя, че да съм ОК?
Подредбите не са взимно изключващи се а като потвърждение една на друга. Аз лично не мога да видя отговр с какво е добре да се занимаваш .Предполагам ти самата можеш повече да се ориентираш,но това което виждам ,е че в момента с това което се занимаваш ти носи само ядове и напрежение,има и някави задкулисни игри ,които те афектират пряко.Мисля ,че ще си тръгнеш (ти самата ,не  някой да те отстрани) от това място с намерение и желание да намериш "твйто "си такова. Поемаш риска и тръгваш по пътя за по-добро и "светло " бъдеще. Прсто съветът на картите е да избереш верният момент и да го обмисляш на спокойствие ,не под въздействието на смоционални изблици. Мисля че води до добри резултати.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1303 -: Август 30, 2011, 11:24:08 pm »
 :58:

« Отговор #1304 -: Август 31, 2011, 11:20:10 am »
Ще се осъществи ли пътуването?
1-обърнат обесения
2-5 пентакли
3-влюбените

« Отговор #1305 -: Август 31, 2011, 01:37:20 pm »
gospojicata,картите са много статични за да има пътуване...

« Отговор #1306 -: Август 31, 2011, 01:48:06 pm »
gospojicata,картите са много статични за да има пътуване...
благодаря ти Херлок Шолмс за отговора.в случая как се тълкува обърнат обесения?

« Отговор #1307 -: Август 31, 2011, 02:55:03 pm »
Ми според мен като желание да "разсхлабиш примката" да направиш крачката, да се раздвижиш ,но все още възелът е здрав с 5 Пентакли.В смисъл 5 пентакли е копнежа ти по нещо ,дългото и безнадежно очакване.Питаш за пътуване ,но на мен тези карти са ми повече любовни някак.

« Отговор #1308 -: Август 31, 2011, 02:58:48 pm »
Попитах ще започнеш ли работа през септември?
Влюбените+2чаши+7меча
 Мисля че ще ходиш поне на интервю или комисия..Очакваш и хододтайство от твой близък,разчиташ на някава външана намеся . Поне това ще стане през септември ,за започване ,мисля ,че все още не.Нека и другите да кажат.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1309 -: Август 31, 2011, 07:11:27 pm »
Попитах ще започнеш ли работа през септември?
Влюбените+2чаши+7меча
 Мисля че ще ходиш поне на интервю или комисия..Очакваш и хододтайство от твой близък,разчиташ на някава външана намеся . Поне това ще стане през септември ,за започване ,мисля ,че все още не.Нека и другите да кажат.

Благодаря, Херлок!  :58:

Ето и аз какви карти изтеглих от моето тесте. :blink:
1. Конник чаши.
2. Конник пентакли.
3. Седем меча.
Първите две според мен са обещаващи. Прочетох в книгата към тарото, че са свързани в областта на изкуството (това ми е професионалната област). Последната ме притеснява много обаче, защото и при теб е излязла същата, а и доколкото знам е решаваща и прекъсва евентуалните добри събития.
Може ли да ги тълкувам така: Ще започна работа, но не там, където желая.
Докато разбърквах картите, изпадна Асо жезли.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1310 -: Септември 01, 2011, 11:55:00 am »
Всички карти, дето ги теглите ли са изправени?
Divna, мисля че бързаш - ще се случи, но поне след 6-8 месеца :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #1311 -: Септември 01, 2011, 02:40:45 pm »

Много ти благодаря, Аbroad! :58:

Не обръщам внимание дали картите са изправени или не. В случая не си спомням. Помня само, че докато разбърквах тестето ми изпадна една карта.

*

Uran

• 6041
« Отговор #1312 -: Септември 01, 2011, 10:28:25 pm »
Аз ги тегля онлайн и в него сайт (линк има в темата) докато се джуркат картите може и да "изпадне" някоя, а в подредбата има и обърнати.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1313 -: Септември 01, 2011, 10:35:48 pm »
Всъщност, трябва ли да се взема под внимание ако има обърнати карти? Значението им е негативно или какво?
Аз нали съм от тези дето са подредени  ;D, като видя, че картата е обърната ме дразни да я гледам такава и си я обръщам за по-голямо удобство.  ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #1314 -: Септември 01, 2011, 10:41:32 pm »
Шерлок, сега видях, че и Ленорман ползваш. Какво ти е впечатлението за тях? Аз ги ползвах няколко пъти, но не съм сигурна в адекватността им :blink:

Уран, предходните ти карти са си изпяли песента

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1315 -: Септември 01, 2011, 11:03:53 pm »
Шерлок, сега видях, че и Ленорман ползваш. Какво ти е впечатлението за тях? Аз ги ползвах няколко пъти, но не съм сигурна в адекватността им :blink:

От лични наблюдения ще кажа, че въпросът не е в картите, а в интуицията на този, който ги интерпретира.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1316 -: Септември 01, 2011, 11:08:08 pm »
От лични наблюдения ще кажа, че въпросът не е в картите, а в интуицията на този, който ги интерпретира.

и аз така, от съвсем лични наблюдения споделям, че за да стигнеш до интуицията отново и преди това ти трябва схема, техника, формула или както искаш там го наречи :blink:

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1317 -: Септември 01, 2011, 11:15:59 pm »
.

« Последна редакция: Септември 18, 2011, 11:44:09 am от Hm »

*

abroad

• 2187
« Отговор #1318 -: Септември 01, 2011, 11:52:51 pm »

Откога интуицията се води от схеми, техники и формули?

а как си представяш интуицията - сядаш (или въобще не сядаш) и тя си тече като чист информационен поток, когато и както ти е угодно ли?

« Отговор #1319 -: Септември 02, 2011, 02:30:41 am »
Това е много дълга и интересна тема. Ъброуд е права според мен,че за усилване на интуицията си има техники още от стари врмена.Дори и шаманите взимат най-различни стимуланти...Друг е въпросът дали дадения човек работи с интуицията си или пък получава сигнали от" главният компютър" така да се каже.Тогава Нм е много права -че просто инфото идва от някъде... Монго пъти и на няколко места съм повдигала този въпрос - от къде всеки получава инфото си- от вътре или отвън. За себе си мога да кажа ,че работя с интуиция и смятам че това е по-не изчистеният начин.В смисъл - дори и интуция тя се базира до голяма степен на личен опит, интелект и има доза субективизъм.ДОкао инфото идващо отвън - май е по-безпогрешно. Така поне аз си мисля,което въобще не означава, че е вярно.

Различни са. Аз с Ленорман съм още на половината време от колкот с таро :blink:Мнго по-малко литература има и в общи линии май 2-3 книжки.Докто таро е един ...много печеловш бизнес явно :blink:. Безброй източници има.
Сега за Ленорман мога да кажа ,че дават наистина по-детайлна инфо.Евентуално може да се предвиди някаво време ,сезон , позволява се повече въпроси ,докто таро има една особеност- ако ги натоварваш с един и същи въпрос -почват да се  'гъбаркат " буквално с питщия . Таро е нещо различно.По-тежки карти са  ,по -миситчни някак си.Има мнго философия в тях ,мнго коективно несъзнателно,работят на архетипно ниво. Да си призная те са ми мойта страст. :-[ ...И  работи предимно и само с конкретни въпроси, докто с Ленорман може да се направи една голяма подредба от 36 карти (цялото тесте) и да се видят примерно някои неща които предстоят за месеца ,без зададена тематика също става,но за по-напреднали разбира си. :blink:Знам ,че таролозите са върли противници на Ленорман.От друга страна ,срещам по книгите ,че Ленорман успяват добре да се защитят като метод и техника....За мен е всичко въпрос на сработване и свикване с езика на картите и те с тебе. Създава се персонална връзка с човека който ги ползва. Скоро гледах някакъв клип на известен ясновидеш англичанин ,който наизвади всякакви карти, от игрални до таро.Почна с Таро ,мина през Ленорман ,а за съвсем дребните детайли ползваше игралните.