Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707459 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1360 -: Октомври 20, 2011, 08:41:39 pm »
Съпричастна съм към проблема, една от най-близките ми приятелки е Стрелец и тя така е много честна и открита с хората и ми е обяснявала колко трудно е да скриеш истината, когато автоматично ти идва на върха на езика.  ;D Надявам се нещата да се развият хубаво за вас :)

« Отговор #1361 -: Октомври 20, 2011, 10:05:52 pm »
Аха,същата работа съм и аз,не ме свърта на едно място докато не си кажа всичко.
Иначе туко-що се връщам,видях го и човека си има приятелка доколкото разбрах, може би това е било кралицата на мечовете?!

« Отговор #1362 -: Октомври 20, 2011, 10:40:36 pm »
Виж, за това не се сетих, но да, твърде вероятно да е биля тя пречката, а не комуникацията, както виждах аз. Асата си остават, но да ти кажа пич с приятелка, особено ако си е позволявал обвръзан да флиртува с теб не знам до колко си струва, но решението си е твое.  :o Това е ужасно, съжалявам да го чуя.  :(

« Отговор #1363 -: Октомври 20, 2011, 11:10:32 pm »
Не,не се притеснявай. Аз се оттеглям от "играта",щом е обвързан. Няма нищо, все пак всичко беше на етап опознаване все още.  :blink: Благодаря ти все пак, че се отзова и ми отговори!  :wub:

« Отговор #1364 -: Октомври 20, 2011, 11:51:46 pm »
Да, и аз бих избрала тази опция, докато нещата не са твърде гъсти.  :blink: Сигурна съм, че скоро ще си намериш някой достоен.

« Отговор #1365 -: Октомври 24, 2011, 07:43:21 pm »
Здравейте и от мен :wink2:
От зад напред ,ако ми позволите ще понапиша и после ще ви чета.
Ас Ж+Дама М+Ас Ч- всичко е на ниво флирт според мен и някак виждам Дамата като контрапункт на 2-те аса.Дамата мисля, че си ти , горчив минал опит ,който ще ти даде някаъв тласък , идея за да прекратиш флирта.Защо- ти ще го решиш.И ще бъдеш много категорична.

По картите на  Provocatrice онлайн- освен дълбока покруса, не виждам някава насока за професия (освен ,ако не те влече естетична хирургия:)).

По картите за Hm- Защо не мога да си избия думата "криминалистика' от главата..... :umnik: Загнезди се там и това е. Трябва да я напиша...

« Отговор #1366 -: Октомври 24, 2011, 09:34:36 pm »
Здравейте и от мен :wink2:
От зад напред ,ако ми позволите ще понапиша и после ще ви чета.
Ас Ж+Дама М+Ас Ч- всичко е на ниво флирт според мен и някак виждам Дамата като контрапункт на 2-те аса.Дамата мисля, че си ти , горчив минал опит ,който ще ти даде някаъв тласък , идея за да прекратиш флирта.Защо- ти ще го решиш.И ще бъдеш много категорична.

Благодаря, Херлок!  :wub:
Мхм, флирт, симпатии.
Ами да, аз съм категорична, понеже се оказа, че си има приятелка!

« Отговор #1367 -: Октомври 25, 2011, 01:41:47 am »
Благодаря, Херлок Шолмс (току-що забелязах разместването на буквите:) и ThunderGoddess!

освен дълбока покруса, не виждам някава насока за професия (освен ,ако не те влече естетична хирургия:)).
хммм...не ме влече ест. хирургия. Тази покруса не знам - явно така съм се чувствала.

Може ли да ми помогнеш и при разчитане на картите по друг въпрос :blink:: Дали и как ще се развият отношенията ни с Х (мъж)? В момента са зле, не си говорим. Обърната 5 чаши, обърната Сила и Императорът :unsure:
Цитат
This also may be a person who is a controlling factor in the life of the individual - the appearance of the Emperor may mean that they are giving this person too much power over their lives.
Струва ми се, че има много вярно в това описание. Предвид, че и предишната карта е обърната Сила...
« Последна редакция: Октомври 25, 2011, 01:51:36 am от Provocatrice »

« Отговор #1368 -: Октомври 25, 2011, 10:14:01 am »
За мен по-добре да не му говориш. Това е един много контролиращ тип човек, няма да излезе нищо добро дори и да си оправите отношенията и да се съберете. Ограничаването на свободата ще ти бъде най-малкия проблем, мисля, че е склонен към насилие.

« Отговор #1369 -: Октомври 25, 2011, 11:04:28 am »
Н ще ми помогне ли да преодолея проблема си?
1-паж чаши
2-Ажезли
3-10чаши

« Отговор #1370 -: Октомври 25, 2011, 11:07:12 am »
Да, той е много отворен и добронамерено настроен, има в себе си някаква нахъсваща енергия, която сякаш ти трябва за да си решиш проблема. Мисля, че можеш да се довериш на подкрепата (съвета) на този човек, който и да е той.

« Отговор #1371 -: Октомври 25, 2011, 11:15:09 am »
Thunder,благодаря ти за бързия отговор!!!

« Отговор #1372 -: Октомври 25, 2011, 01:55:09 pm »

Може ли да ми помогнеш и при разчитане на картите по друг въпрос :blink:: Дали и как ще се развият отношенията ни с Х (мъж)? В момента са зле, не си говорим. Обърната 5 чаши, обърната Сила и Императорът :unsure:

Имепраторът ми говори за няколко неща -ти ще кажеш кое е вярно.Или това е твой шеф (човек с доста авторитет и авторитарен) или има компелкс за превъзходство,завишена самооценака и на който маската му за превъзходство не бива да се сваля. Тука  с обърнатата Сила ми казва ,че някой ,може би ти се е опитал точно това да направи  и да му сложи намордник. Човек който е възпитан да не показва емоции- няма как да излелзе от това русло и рамки на поведение.5 ч (0) от моя личен опит е светлина в тунела,подадена ръка,но тази ръка трябва ,ако искаш разбира се да бъде подадена от теб. Обърнатата сила освен  горното е и развяване на бял байрак,компромис ,който някой трябва да направи. Нещата са в твои ръце.Императорът под студената маска ,често крие едно ранимо сърце,но не чакай действия от него.

« Отговор #1373 -: Октомври 25, 2011, 02:01:15 pm »
Н ще ми помогне ли да преодолея проблема си?
1-паж чаши
2-Ажезли
3-10чаши
Със сигурност Н е обещал/а да го направи и ти имаш надеждата за това .10 ч не винаги е толкова положителна карта за ман, често даже ми е показвала и дребни свади в семейството.Ако имаше накрая карта с пентакли бих казала твърдо ДА,защото това е т.нар заземяване , искрата от емоционалното обещание би се превърнала в движеща енергия.С чаши  не бих казала ,че шансовете са големи.

« Отговор #1374 -: Октомври 25, 2011, 09:56:05 pm »
ThunderGoddess, останах с усещането, че това е маска - но не знам. На мен ми се видя готин човек, но не го познавам много-много, че да го твърдя.
Контролира се, дa. Аз съм доста чувствителна и емоционална - дойде ми в повече и го приех лично. Но за агресия - едва ли - не мисля, че би проявил :unsure: 

Херлок Шолмс, не ми е шеф. Опитах се не да му сложа намордник, а да провокирам различно поведение, ама нейсе... По някакъв странен начин чувствам този човек близък, но съм отчасти наивна - сигурно съм се вкарала във филма и си правя илюзии.

Животът е такъв, какъвто е...стига с компромисите.

Благодаря ви и на двете! :blink:
« Последна редакция: Октомври 26, 2011, 11:45:57 pm от Provocatrice »

« Отговор #1375 -: Октомври 26, 2011, 10:13:12 pm »
Provocatrice, нали знаеш, "тихите води са най-дълбоки"  пак казвам, не ми вземайте мнението за чиста монета, мога и да греша, нещо напоследък интуицията ми ме е изоставила.  :o
Както и да е, реших да се разпиша в темичката, за да ви помоля да ми помогнете за тълкуването на тези карти: Крал чаши осем меча кралица жезли - какво трябва да се направи, за да си оправя отношенията с един човек, на когото много държа.
Според мен за момента ми липсва някаква информация за нещо и имам някакви тенденции в себе си, които все още не са напълно разкрити, но биха ми помогнали в случая. Ако имате някакви идеи, ще съм много благодарна.  :wub:

« Отговор #1376 -: Октомври 26, 2011, 11:56:50 pm »
Provocatrice, нали знаеш, "тихите води са най-дълбоки"  пак казвам, не ми вземайте мнението за чиста монета, мога и да греша, нещо напоследък интуицията ми ме е изоставила.  :o
Човек като не иска да приеме нещо и си търси за какво да се хване (визирам себе си ;D).

Вярвай в интуицията си. Сигурна съм, че не те е изоставила :blink:
« Последна редакция: Октомври 27, 2011, 12:12:38 am от Provocatrice »

« Отговор #1377 -: Октомври 27, 2011, 05:31:34 pm »
Както и да е, реших да се разпиша в темичката, за да ви помоля да ми помогнете за тълкуването на тези карти: Крал чаши осем меча кралица жезли - какво трябва да се направи, за да си оправя отношенията с един човек, на когото много държа.

По тези карти не виждам отговор на така за дадения ваъпрос. По- скоро  ви  виждам двамата ,а отношенията ви в момента са в проспаст,загубени някак си. Ако искаш опитай с подредбата на Хайо Банцхав КРЪСТ;
1. Ситуацията в момента
2. Какво не трябва да правя спрамо  нея  (или там както и да го формулираш въпроса ти)
3.Какъв е пътя ,който трябва да следвам за да се оправи ситуацията
4. Къде ще доведе това.
Крал чаши е много хлъзгав и несигурен за мен.Артистичен  ,но несериозен. А кралица жезли е горда жена и между другото с  добра интуиция ;) Мисля ,че ти усещаш този човек като  другата ти половинка ,като похлупака ти.  Докато той е ,малко как да кажа- страхлив от обвързване,има нужда от лична свобода и за това слага бариери. Абе " маркране  си  териториите" .Дали не се чувства задушен по някакъв начин????

« Отговор #1378 -: Октомври 27, 2011, 06:09:42 pm »
Шерлок, мерси за отзоваването. По подредбата, кяото ми даде, картите са следните:
1. Кралица Жезли
2. Рицар Жезли
3. Об 8 чаши
4. об 9 жезли

Иначе, да, и аз мисля че в момента се чувства опресирана. Просто ми свърши търпението за едно нещо, което търпях 4 години, всеки ден, накрая й казах да не го прави и се почна с това, че я потискам като човек, че цензурирам начина п който се изразява и т.н, че имам проблем с личността й и искам да я коригирам и тва няма да стане, но това определено не е така, тя много грешно ме разбра и стана ... еми виждаш кво ...

« Отговор #1379 -: Октомври 27, 2011, 10:07:53 pm »
По тези карти  мисля ,че нещата са в твои ръца.Със сигурност ,не бива да се отказваш и би трябвало да направиш компромис ,в смисъл да се опитваш да махнеш бариерите  между вас, да изчистиш недоразуменията.