Според мен няма нищо нередно в това да теглите обърнати карти, не значи че има някакъв проблем, понякога човек си има, да кажем, някакви периоди, на възобновение или край на нещо и често може да се случи картите да индикират началото или края на някакъв цикъл като се обръщат. Харесвам схващането, пък и съм видяла че е приложимо, според което обърнатите карти показват екстремност - или прекалено много от една енергия, или прекалено малко от една енергия, поради което баланса на посланието, което картата изразява, някак си е загубен. Има и карти, които се явяват с противоположни значения когато са обърнати. Все пак ако мислите, че е нещо от бъркането, хайде, направи им невъзможно почти да се появят обърнати - поиграйте си с колодата и ги наредите - една права след една обърната една права след една обърната и след това пак ги разбъркайте, както си ги разбърквате попринцип.
Но има толкова много опции, че не мисля, че обърнатите карти трябва да ви притесняват. Освен това колкото пъти теглите карти за един въпрос, толкова по-малко става истната в тях и толкова по-голяма проекцията по отношение на това, което искате да видите. Поне по мои наблюдения е така. Така че според мен е хубаво дори ако не може да разтълкувате някаква комбинация - поради липса на концентрация, интуицията ви нещо не ви говори, по-добре я запишете и я погледнете по-късно, или в случая, както е, дайте я на друг, но не я изкубвайте някъде си и после да теглите други...
По твоя въпрос,
Provocatrice, понеже не разбрах накъде бият картите - дали към едната крайност, или другата крайност на боята пентакли, реших да тегля и аз едни, и изненада, излязоха - Паж пентакли, Обесен, Асо пентакли. Смисъл пак пентакли.

Според мен твърде много в случая се опитваш да сложиш всичко по план, да го предвидиш, някак си все едно според този човек ти липсва спонтанност и му е малко странно един вид - Е КАК ТАКА ПРАВИ ТАКА, КАК Е ВЪЗМОЖНО. Според мен в случая трябва да се опиташ да не бъдеш толкова резервирана, защото съм склонна да мисля, че поведението ти показва резеривираност. Един вид ако от негова гледна точка той прави нещо, от твоя страна не вижда реакция и потъва в някаква неизвестност какъв човек си, какви намерения имаш, изобщо забелязала ли си какво прави той. И той започва да се дразни на тези пентакли, които в началото са му харесали. Правилно според мен си разбрала, че има смяна на мнението. Не толкова смяна на мнението горе - долу какъв човек си, той ти е харесал поначало характера от впечатленията си, но си е променил нагласата към тези качества, тъй като в един момент ги е срещнал в твърде голямо количество, което му пречи да предприеме нещо.