Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706536 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: ТАРО
« Отговор #1420 -: Ноември 18, 2011, 10:11:13 pm »
споделям мнението за болката и Звездата, като при това тя е бавно разгръщаща се карта, надеждите и умилението са все още в сферата на желаното и мечтаното, но съвсем далеч от реализуемото
за целта е нужно друго с някоя дори и не бърза, но решителна карта, за да не си остане Звездното само в орбиса на замечтателното

*

abroad

• 2187
« Отговор #1421 -: Ноември 18, 2011, 10:17:45 pm »

питането е "Какво да сторя в настоящата работна ситуация, кое е най-добре да предприема"

Какво мислите? :blink:

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1422 -: Ноември 18, 2011, 10:20:48 pm »

питането е "Какво да сторя в настоящата работна ситуация, кое е най-добре да предприема"

Ще си позволя да коментирам :-[

1. Да напуснеш сегашната работа
2. Да се излъскаш и наточиш + хванеш се на нова като по-голям шеф
3. Където да правиш по-големи парички, команди и предизвикателства

"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

abroad

• 2187
« Отговор #1423 -: Ноември 18, 2011, 10:47:15 pm »
където и за каквото и да питам изпада* или се появява Кулата :o, много импонира на транзитния съвпад Сатурн натален Уран (особено като ключова точка в хороскопа), всякакви светии, какво става?

втори съпътстващ въпрос и три големи аркана (това рядко ми се получава), с изпаднала пак Кулата...и 6 жезли

« Отговор #1424 -: Ноември 18, 2011, 11:11:20 pm »
Императора не е ли кардинален.  :o :o Той е мениджърът все пак, шефчето, какъв е тоя подвижен, че той ще избяга като стане сложно и оплетено.  ;D ;D ;D

Иначе по картите ти abroad, случва се някакво според мен задълбочаване и балансиране на двете неща, които тези планети символизират. Без съвпада, някак си ми се струва, не знам какъв ти е Урана, но ми е някакъв много ентусиазиран и би тръгнал напред казвайки ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ УИИИИИИИИИИИИИ, НАПРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕД, не гледам какво става около мен *място за слънчица, усмивки*, сега Сатурн го настига, хаваща го иззад гърба, хваща му двете ръце и казва - "Пич, чакай малко, виж" - и му показва някой детайл. И тогава Урана ти става ОоооооООоООо, ахаАаааааа, насочва фокус навътре и намира една по-зряла, пълна, подробна екзистенциална представа за живота. Сатурн може да ти е отоврил, или може да ти отвори представа за обкръжението около теб и нужните промени по отношение на него според мен. Може да излезеш наранена, но ще носиш вече много ценно нещо в сърцето си. Не знам защо, но допълнително ти казвам, помисли си, тука не съм много сигурна, но помисли си каква е връзката на този транзит и как ще повлияе на наталното ти Слънце.

За горната съвета ми е да си намериш нещо по-креативно, което повече да те радва, но съм съгласна, че вероятно ще трябва да напуснеш старото. Бтв, много хубава колода е тази, която ползваш, за да илюстираш картите.  :P
« Последна редакция: Ноември 18, 2011, 11:15:38 pm от ThunderGoddess »

« Отговор #1425 -: Ноември 19, 2011, 07:35:06 am »
споделям мнението за болката и Звездата, като при това тя е бавно разгръщаща се карта, надеждите и умилението са все още в сферата на желаното и мечтаното, но съвсем далеч от реализуемото
за целта е нужно друго с някоя дори и не бърза, но решителна карта, за да не си остане Звездното само в орбиса на замечтателното
Абсолютно съгласна.Звездата в моя опит  си е много бавана карта като времетраене ( близо 1 год), депресия, близане на раните. Опити да се измъкнеш от блатото самичък за косата като  Барон Мюнхаузен -и това ,че не потъваш напълно, се дължи само и единствено на надеждата, която в повечето случиаи е силно преувеличена ,но поне помага да не се нагълташ с  гущери и жаби в мочурището.  Карта която вещае БОЛКА, която почваш да я изпитваш след шока на  Кулата която  ти е отнесла  вече главата и статуквото и почвата и ... да не изброявам. Когато вече успееш да размърдаш вцепенената си душа и тяло. Тогава когато  болката те връхлита след шока и вече имаш сетива да я усетиш- огромна  при това. ...

« Отговор #1426 -: Ноември 19, 2011, 08:01:12 am »

Да направя първите си опити с качествата и с таро :-[. 6м+Императрица+Крал П /Поправяйте моля)
имаме фиксирано в лицето на 6 м+ кардинално в императрицата+фиксирано и мутабелно по крал п
Играеш на сигурно, от дълго време си отлгаала вземането на  решение, липсвала ти е спонтанност, убеденост , сигурност Дето се казва-  10 пъти си мерила  преди да  се решеиш да отрежеш..... даааа,  но сега май момента е назрял, имаш  хем повода ,хема нагласата хем и възможността да го направиш.А освен това и никой не трябва да подценява  Импертарицата, която в случая мисля, че си ти и твойта воля и решителност .И кралят напълно подкрепя това- има я стабилноста ,има я енергита за осъществяването и също и възможноси за прокарване и адаптация на и към нови пътища. Също смяатам че  ти предстои нова работа и момента е супер подходящ.
« Последна редакция: Ноември 19, 2011, 08:43:03 am от Херлок Шолмс »

« Отговор #1427 -: Ноември 19, 2011, 08:26:39 am »
където и за каквото и да питам изпада* или се появява Кулата :o, много импонира на транзитния съвпад Сатурн натален Уран (особено като ключова точка в хороскопа), всякакви светии, какво става?

втори съпътстващ въпрос и три големи аркана (това рядко ми се получава), с изпаднала пак Кулата...и 6 жезли

Жрица+Отшелник+Слънце
Както се казва - "каквото е от горе това е и от долу" :blink: Кулата +6 жезли- разрушаване на досегашното статукво, подкрепено от 6 ж- казва ,че е било голям спек и зор ,ама си си извоювала  заслужено  добрия изход. За мен тези са  главните карти, а останлаите са подкрепящите. Те казват ,че ако поотложиш нещата - всичко ще си остане така както е било.Огънят ще се превърне в  в жарава .Има я искрта която в момента е готова да лумне и почвата е повече от благодатана.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1428 -: Ноември 19, 2011, 04:30:29 pm »
много благодаря на тълкувателите :wub:
ще видя какво ще измисля, само да не се изложа накрая, при все всичкото дълго протакане и мислене, както съвсем ми е в стила :-[

« Отговор #1429 -: Ноември 19, 2011, 06:01:21 pm »
И аз със същия въпрос -какво да да правя по отношение на работата;

8п+императрица+4п
Няма движение по мойте карти май. ВИе какво мислите.( Още не знам какви са ми транзитите и кое трябва да гледам в наталната си карта- ако подскажете,ще сте ми от помощ  :'()
Както цяло май само една искра е достатъчна за да "скоча" върху...Има колебание  май в тези карти.
« Последна редакция: Ноември 19, 2011, 09:04:29 pm от Херлок Шолмс »

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #1430 -: Ноември 19, 2011, 06:54:41 pm »
Ще трябва да чакаш, Херлок преди да предприемеш/или усетиш/ моментът настане за промяна/смяна на работата. Поне докато се запролети като хората.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

« Отговор #1431 -: Ноември 19, 2011, 07:11:13 pm »
Херлок, според мен за сега не сменяй. Мисля, че на тази има място и опции за някакво израстване и да намериш някакъв нов подход или гледна точка към нея и от това да излезе нещо добро като цяло. Може би се чувстваш експлотирана от някой по-висшестоящ или някак си все едно работата те заробва, но това е защото още не си намерила този нов начин на гледане на работата и начина по който я вършиш. Може да бъде много по-приятно и по креативно. Ще излязат нови възможности на същото място.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1432 -: Ноември 19, 2011, 07:30:09 pm »
И аз със същия въпрос -какво да да правя по отношение на работата;

8п+императрица+4п

Шерлок, според мен картите казват да намериш начин да повярваш в себе си, въпреки неудовлетворението от сегашното занятие, да си дадеш известно време, през което да се подготвиш стъпка по стъпка за това, което наистина искаш да правиш и да не те смущава материалните зависимости. Работата ти има ли отношение към някакъв вид изкуство?
Струва ми се тук отзвучава и е замесена и друга значима за теб сфера, към която не бива твърде силно да се привързваш на съзнателно ниво, нещо като повторението "ако това го няма ще се изгубя"
При всички случаи мисля, че положителното влияние върху околните ще се усили :blink:

п.п. за актуалните астро транзити, ако искаш сложи си картата в някоя тема в раздел Астрология
« Последна редакция: Ноември 19, 2011, 07:59:51 pm от abroad »

*

Uran

• 6041
« Отговор #1433 -: Ноември 20, 2011, 11:57:56 am »
1.Глупакът-обърната
2.8 меча-обърната
3.Императорът-обърната

Напоследък картите, които тегля са все обърнати. Това какво значи?

« Отговор #1434 -: Ноември 20, 2011, 03:43:21 pm »
Шерлок, според мен картите казват да намериш начин да повярваш в себе си, въпреки неудовлетворението от сегашното занятие, да си дадеш известно време, през което да се подготвиш стъпка по стъпка за това, което наистина искаш да правиш и да не те смущава материалните зависимости. Работата ти има ли отношение към някакъв вид изкуство?
Струва ми се тук отзвучава и е замесена и друга значима за теб сфера, към която не бива твърде силно да се привързваш на съзнателно ниво, нещо като повторението "ако това го няма ще се изгубя"
При всички случаи мисля, че положителното влияние върху околните ще се усили :blink:

п.п. за актуалните астро транзити, ако искаш сложи си картата в някоя тема в раздел Астрология
За жалост -работата ми няма нищо общо с арта...Твърде земна е работата. Ето тук поменстих и картата ,ако няка си може да помогне към отговорите,които търся.
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3454.1520.html
Благодаря ви ,на всичките. Все си мисля че покрай мператрицата -имам шанс да родя някаква нова идея ,която би била печеливша,но колебаните е голямо.

« Отговор #1435 -: Ноември 20, 2011, 03:49:03 pm »
1.Глупакът-обърната
2.8 меча-обърната
3.Императорът-обърната

За мен по-скоро би могло да значи ,че не е мометна да питаш ,макар че и това е условно. А въпросът какъв е към горните карти? Това което е само като нюанс от подредбата е ,че някой е свършил чудеса от глупост и желание да излеза от някава бездна на неизвестност (8м) ,но няма здрави патерици на които да се подпре (императорът  (0)).Осакатен е ,или му е развенчана славата. Нещо както "царят е гол".

« Отговор #1436 -: Ноември 21, 2011, 02:28:48 pm »
Ще ми платят ли отпуските?Картите са:
императора
крал жезли
10 пентакли

да, но е добре на някой или нещо да се подчиниш/съобразиш
Или пък (вариации по тема  :blink:) Законът ще принуди началството ти да го направи..В смисъл шефовете ти ще се съобразят с това което изисква законът. Може да вземеш добри парички...
Надявам се да стане.Ще дам и обратна връзка.Благодаря ви момичета :kissd:
момичета,най-после ми платиха отпуските.след толкова време аз направо ги бях забравила ;D

*

abroad

• 2187
« Отговор #1437 -: Ноември 21, 2011, 08:03:39 pm »
1.Глупакът-обърната
2.8 меча-обърната
3.Императорът-обърната

вземи веднъж за разнообразие да изтеглиш някои и други оптимистични карти ;D - по това ще позная, че си се измъкнала от дълбокомислието...

като изтегля само обърнати обикновено ги ппренебрегвам и след време (като се успокоя) тегля пак по същата тема :blink:

« Отговор #1438 -: Ноември 24, 2011, 05:53:22 am »
Съвсем по дискусията - и аз много обърнати карти тегля напоследък. Току-що теглих и ми стана интересно, че освен обърнати, картите са от една "боя".
Какво си мисли Х за мен? Как ме възприема, като какъв човек?

Крал Пентакли (обърнатa)
Кралица Пентакли (обърната)
Асо Пентакли (обърната)

Дали да не тегля отново, макар че ... си мисля, че съм спокойна.;D Може би ме e виждал по един начин (изправени картите), но си е променил мнението в последствие (обърнати картите). :unsure: Нещо не ми се връзва. Чета, че Асо Пентакли е много силна карта.
« Последна редакция: Ноември 24, 2011, 06:09:12 am от Provocatrice »

« Отговор #1439 -: Ноември 24, 2011, 07:48:19 am »
Според мен няма нищо нередно в това да теглите обърнати карти, не значи че има някакъв проблем, понякога човек си има, да кажем, някакви периоди, на възобновение или край на нещо и често може да се случи картите да индикират началото или края на някакъв цикъл като се обръщат. Харесвам схващането, пък и съм видяла че е приложимо, според което обърнатите карти показват екстремност - или прекалено много от една енергия, или прекалено малко от една енергия, поради което баланса на посланието, което картата изразява, някак си е загубен. Има и карти, които се явяват с противоположни значения когато са обърнати. Все пак ако мислите, че е нещо от бъркането, хайде, направи им невъзможно почти да се появят обърнати - поиграйте си с колодата и ги наредите - една права след една обърната една права след една обърната и след това пак ги разбъркайте, както си ги разбърквате попринцип.  :P
Но има толкова много опции, че не мисля, че обърнатите карти трябва да ви притесняват. Освен това колкото пъти теглите карти за един въпрос, толкова по-малко става истната в тях и толкова по-голяма проекцията по отношение на това, което искате да видите. Поне по мои наблюдения е така. Така че според мен е хубаво дори ако не може да разтълкувате някаква комбинация - поради липса на концентрация, интуицията ви нещо не ви говори, по-добре я запишете и я погледнете по-късно, или в случая, както е, дайте я на друг, но не я изкубвайте някъде си и после да теглите други...

По твоя въпрос, Provocatrice, понеже не разбрах накъде бият картите - дали към едната крайност, или другата крайност на боята пентакли, реших да тегля и аз едни, и изненада, излязоха - Паж пентакли, Обесен, Асо пентакли.  Смисъл пак пентакли.  ;D Според мен твърде много в случая се опитваш да сложиш всичко по план, да го предвидиш, някак си все едно според този човек ти липсва спонтанност и му е малко странно един вид - Е КАК ТАКА ПРАВИ ТАКА, КАК Е ВЪЗМОЖНО. Според мен в случая трябва да се опиташ да не бъдеш толкова резервирана, защото съм склонна да мисля, че поведението ти показва резеривираност. Един вид ако от негова гледна точка той прави нещо, от твоя страна не вижда реакция и потъва в някаква неизвестност какъв човек си, какви намерения имаш, изобщо забелязала ли си какво прави той. И той започва да се дразни на тези пентакли, които в началото са му харесали. Правилно според мен си разбрала, че има смяна на мнението. Не толкова смяна на мнението горе - долу какъв човек си, той ти е харесал поначало характера от впечатленията си, но си е променил нагласата към тези качества, тъй като в един момент ги е срещнал в твърде голямо количество, което му пречи да предприеме нещо.

« Последна редакция: Ноември 24, 2011, 07:55:42 am от ThunderGoddess »