Херлок, по твоите за годината. :blink:
1. За Анимуса не знам, аз по-скоро бих го търсила из Осми дом него. Това, което виждам, е че през новата година ще имаш една добра, благорпиятна физическа изява пред хората, ще си приятна за общуване за тях и това може да ти отвори някои врати. От тези карти струи увереност. Ако наистина има нещо с анимуса, мисля, че това, което предстои е да го преработищ на едно по-добро ниво.
2. Тук може да се тълкува двуяко - по отношене на ценностите, духовни и по отношение на доходите. Според мен има някакво предупреждение, тъй като има нещо сбъркано. Заедно стоят Луната - която е добра за духовното развитие, но дава неяснота по отношение на доходите, а отсреща 9-те самодоволни чаши, които имат какво да си купят, но не са много духовни. По отношение на делата в този дом трябва да постъпваш като Рицар пентакли, за да уравновесиш нещата.
3. Ще комуникираш с много и различни хора, ще те зареждат, има доста ентусиазъм в тези карти, също кратките пътувания, които са в този дом, не са изключени, даже е възможно да имаш доста през тази година и да си прекараш наистина добре.
4. Предстои ти някаква голяма духовна промяна. Не се стряскай, ако отначало нещата изглеждат малко страшни или трябва да се сбогуваш с нещо като стара тенденция. Тук подходи с голямо внимание, обаче
5. Тези ми говорят за успех, вървежни карти са, но по-скоро сякаш тачат повече систематизацията, отколкото свободния, творчески потенциал. Подреждат явлението.
6. Шести дом е работата. Като работното ти място всеки ден, както и здравето и храненето - Тук не мисля, че ще имаш някакви проблеми. Бих казала, че няма да имаш проблеми с болести, определено, имунната ти система ще е доста здрава през този период. По отношение на работата ... повече отговорност ... може би повишение ... :rolleyes: Нещо става по-добро, отколкото е било. От 10 пентакли става на Император. :rolleyes:
7. Отваряй си очите хаха ... за любовта, може би ще я срещнеш и ако създадеш отношения през тази година, ще са кармични и дълготрайни.
8. Всички въпроси по осми дом ще вървят добре, мисля, че захранени от силата на любовта и от там нещата ще потръгнат още по-добре
9. Ако ти се наложи да емигрираш, не мисля, че ще си добре настроена към това, а наистина по-скоро заставена. Като цяло с този дом може да се свърже и най-голямото ти разочарование през тази иначе много добра година ...
10. Според мен това е смяна в кариерната насоченост, което може да се свърже и с картите от Шести дом, които изтълкувах като повишение.

Вероятно са просто по-благоприятна работа за теб. :blink:
11. Внимавай с този Паж Жезли, който може да ти хихика и да ти се представя за голям приятел, да не те накара да правите нещо заедно, после да изчезне и за тебе да останат отговорностите от това ...
12. Чрез предишната болка подсъзнанието ти се учи на един по-логичен, спокоен и рационализиран подход към света ... :blink: