Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706105 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1500 -: Януари 18, 2012, 09:22:23 pm »
Зададох въпрос - какво ме очаква в любовта в следващите 2 месеца и ми се паднаха:

Смърт
Осмица чаши
Кралица на чашите

Какво може да значи? Може би трансформация, но в каква посока?

*

abroad

• 2187
« Отговор #1501 -: Януари 18, 2012, 09:27:37 pm »
емоции, не задължително обезпечени с реална материализация :blink:

« Отговор #1502 -: Януари 18, 2012, 09:28:51 pm »
емоции, не задължително обезпечени с реална материализация :blink:

Благодаря!  :wub:

« Отговор #1503 -: Януари 18, 2012, 09:33:32 pm »
Абе и на мен със Смърт и осем чаши ми намирисва на изоставяне на някакви стари модели. Но по-скоро са абстрактни, твои схващания, разбирания относно това, а не толкова промени във външния свят. Но да кажем, че тези промени са ти важни предвид това какви хора ще привличаш и какви ще търсиш за връзки.  :blink:

*

abroad

• 2187
« Отговор #1504 -: Януари 18, 2012, 09:46:36 pm »
Зададох към Таро въпрос - Какво да направя, за да имам много пари и да забогатея?

Паднаха се

1. Колелото на съдбата

2. Магьосникът

3- Обесеният

Как тълкувате това?

Защо не ми отговаряте на този въпрос?

Хело, в тези карти не се съдържа отговор на питането

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #1505 -: Януари 18, 2012, 11:00:17 pm »
.
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 06:29:58 am от Синухе »

« Отговор #1506 -: Януари 18, 2012, 11:34:13 pm »
За мен при тези три големи аркана, особено при наличието на Обесения по-скоро картите казват, че фокуса трябва да падне върху това да се схване концепцията, че го има достатъчното и всъщност не трябва повече и за да си щастлив, по-скоро жертвите ще са от материално към духовно, не от духовно за материално. И си мисля, че това трябва да е пределно ясно, затова и не отговорих по-рано на този въпрос.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1507 -: Януари 19, 2012, 12:19:17 am »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 10:03:18 pm от Hm »

*

Kaya

• 2893
« Отговор #1508 -: Януари 19, 2012, 09:58:59 am »
:) хело, всички са много мили, но  аз съм много скептично настроена към тази комбинация и развитието й в близко бъдеще; мислите, волята, желанието засега няма да дадат  желания ефект;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #1509 -: Януари 19, 2012, 06:53:04 pm »
Абе и на мен със Смърт и осем чаши ми намирисва на изоставяне на някакви стари модели. Но по-скоро са абстрактни, твои схващания, разбирания относно това, а не толкова промени във външния свят. Но да кажем, че тези промени са ти важни предвид това какви хора ще привличаш и какви ще търсиш за връзки.  :blink:

Благодаря ти! Възможно е и така да стане!  :wub:

« Отговор #1510 -: Януари 24, 2012, 01:38:04 am »
Зададох въпрос - какво ме очаква в любовта в следващите 2 месеца и ми се паднаха:

Смърт
Осмица чаши
Кралица на чашите

Какво може да значи? Може би трансформация, но в каква посока?
Здравейте  ,момичета! Не бях се вясвала отодавана тук...
Какво те очаква-  много емоции,но не бих казала положителни.  Може би  някакво  ново инфо ,нещо като допълнителен ,поседен  пирон в ковчега. Ще ти дойде в повече.

« Отговор #1511 -: Януари 24, 2012, 01:45:27 am »
Тъндер- адмирации за картите.  :clap:Изключително красиви са. Дано ти служат вярно и да ни гледаш....:)

« Отговор #1512 -: Януари 24, 2012, 02:04:40 am »
Пак заповядай!  :blink:
Понеже започва една нова година, предполагам много от нас, които използват карти, ще хвърлят поне една подредба за това какво ги очаква в предстоящата година. За това е много хубава, и я препоръчвам, подредбата на 12-те астрологични дома. Нареждате 12-те карди в кръг, в съответствие с астрологичните домове и тълкувате като всяка карта поема индивидуалното значение според традиционното интерперетиране на значението на астрологичните домове. Въпрос на лично творчество и усещане е после да видите "някои аспекти", например в този "радикс" от карти Таро и евентуалната взаимовръзка между една и друга сфера от живота ви.  :blink:
Аз имам такава подредба от 1/1/12 :)Дано се вижда.....
Да ама не...
1. Първи Дом –  Паж П+Р Ж+Крал Ж- Тука -янво ще работи моя Анимус- :) Креативност и надежност. Май отказване от досегашното статукво ще има.

2. Втори Дом – . Луна + РП+9Ч
І С тази Луна- какво ли иде да ми каже за финансите- че ще е наприливи и отливи или ,че ще се знаимавам с Подсъзнателното и така ще си изкаравм прехраната...Но пък е нещо сигурно ,макар и да е бавно...Аз го разбирам - че ще вървя в посоката която сим си мечтала ,крачка по крачка.
3. Трети Дом –  2п+ДЖ+АсЖ
І -тука е малкият "Шмекер"  (големият е Магът :)) + Баба Яга с  уклон  към креативност....
4. Четвърти Дом – 4ж+жрица+9м-Фундамента  ми -- дълбоката ми същност  -жрицата е мнгог добър знак. Може би силна носталгия-9м  по дома с 4ж А той май и Проглрсиращата ми луна минава през 4-ти дом та за това ще е така.
5. Пети Дом – Ас П+Звезда+ДМ - тука .... тъга и самота....няма любов май...
6. Шести Дом –. 10П+Свят+Император-   малко ми е трудно в този дом да тълкувам....семейство ,свобода ,апогей и емоционална импутенетност...?????Освободена от емоционални и социални   ангажименти:)

7. Седми Дом –  Страшен Съд+9п+Влюбените-- а пак ли да се забъркам с обвързан мъж????...Оо не -никога повече....

8. Осми Дом –.2ч+2ж+ДП
- комуникации и макар и сма -държа паричката.Give  me the money:)
9. Девети дом – .ДЧ+3м+РМ
-Рязаък завой- дали няма да реша да емигрирам на друго място.....
10. Десети Дом –
Смърт+3ж +СПраведливост-Нов имидж???? Съвразване на нещо  забравено и "умряло "от миналото с положените усилия и инвестиции от сегашаното...
11. Единадесети Дом – . Паж Ж+8ч+10ж-пак самотни карти. Пъртината сама ще си я проправям....Тежко време,но поне се вижда краят - финалната права.

12. Дванадесети Дом –  Крал М+6м+9ж В първи дом започанках с Анимуса си-  и цикълът завършва с него ,но вече помъдряла и по-предпазлива.
Тука определено ще имам нужда от помоща на астролози... :blink:
« Последна редакция: Януари 24, 2012, 09:59:22 am от Херлок Шолмс »

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1513 -: Януари 24, 2012, 02:10:52 am »
Херлок Шолмс, би ли ми хвърлила Таро с въпроса - Какво да направя, за да забогатея?  ;D

« Отговор #1514 -: Януари 24, 2012, 02:12:38 am »
Нm- Колело+Маг+Обесен- обучение ,някаква наука, свързана с комуникации- (може и логопедия да е- с говорни дефекти) за да можеш да обърнеш Съдбата в товя полза. Наука ,която чрез помощ към другите -лекуваш и помагаш на себе си.....

« Отговор #1515 -: Януари 24, 2012, 02:13:26 am »
 ;D - тъкмо тълкувах твойте....и ти си писла...

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1516 -: Януари 24, 2012, 02:15:27 am »
;D - тъкмо тълкувах твойте....и ти си писла...

Може и ти да изтеглиш едни карти по този въпрос.

Нm- Колело+Маг+Обесен- обучение ,някаква наука, свързана с комуникации- (може и логопедия да е- с говорни дефекти) за да можеш да обърнеш Съдбата в товя полза. Наука ,която чрез помощ към другите -лекуваш и помагаш на себе си.....

Но дали наистина ще забогатея от това? И откъде да знам коя наука?

Магьосникът ли показва комуникации?

Това май е карта на Меркурий. Другото му име е Хермес, а Хермес осъществямва връзка между трите свята. Това ми напомня за психоанализа. Аз се интересувам от психоанализа. Но трябва много да се учи, пък на мен не ми се чака с години, при положение, че нямам сигурност, че ще печеля достатъно пари от това.

Това с Обесения как да го тълкувам?

« Отговор #1517 -: Януари 24, 2012, 02:28:59 am »
Мгьосникът показва комункация -да. Аудитория, публика ,майстроство,магистърство и т.н. Може да бъде журналистика ,както и актьорско майсторство,а  както и изборих предишните- покрай обесения ,може да е комуникация с   хора с дефекти-което може да е и психолог, а може и да е Звездоброец....Но За това се иска още доусъвършенстване. Магът е  наистина Магистър в уменията си....Обесенеият- е "раненият лечител",който лекувайки другите -лекува и себе си. В тези какрти- пари не виждам ,но и с Обесеният ,като последна - означва ,че е проточено във времто и няма да мине без лишения.
Ето аз какво изтеглих за тебе:
Рицар Ж+Дама Ч+8ж+Асж
Ти си на ръба , абе решила си да се махнеш от това което вършиш в момента. Подхождаш емоционално и това е доста неочаквано ,но наистина сменяш посоката (Магът =Меркурии  между другото също обича да сменя посоките нарочно- обръща стрелките на пътепоказателиете) Ще се роди нещо  положително.Имаш шанс данен от твойта интуиция .Ще усетиш порива си много скоро. Имаш уклон за нещо- вслушай се в това - няма да те подведе....

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1518 -: Януари 24, 2012, 02:34:29 am »
.
« Последна редакция: Януари 25, 2012, 06:48:57 pm от Hm »

« Отговор #1519 -: Януари 25, 2012, 06:34:42 pm »
Херлок, по твоите за годината.  :blink:

1.  За Анимуса не знам, аз по-скоро бих го търсила из Осми дом него. Това, което виждам, е че през новата година ще имаш една добра, благорпиятна физическа изява пред хората, ще си приятна за общуване за тях и това може да ти отвори някои врати. От тези карти струи увереност. Ако наистина има нещо с анимуса, мисля, че това, което предстои е да го преработищ на едно по-добро ниво.
2. Тук може да се тълкува двуяко - по отношене на ценностите, духовни и по отношение на доходите. Според мен има някакво предупреждение, тъй като има нещо сбъркано. Заедно стоят Луната - която е добра за духовното развитие, но дава неяснота по отношение на доходите, а отсреща 9-те самодоволни чаши, които имат какво да си купят, но не са много духовни. По отношение на делата в този дом трябва да постъпваш като Рицар пентакли, за да уравновесиш нещата.
3. Ще комуникираш с много и различни хора, ще те зареждат, има доста ентусиазъм в тези карти, също кратките пътувания, които са в този дом, не са изключени, даже е възможно да имаш доста през тази година и да си прекараш наистина добре.
4. Предстои ти някаква голяма духовна промяна. Не се стряскай, ако отначало нещата изглеждат малко страшни или трябва да се сбогуваш с нещо като стара тенденция. Тук подходи с голямо внимание, обаче
5. Тези ми говорят за успех, вървежни карти са, но по-скоро сякаш тачат повече систематизацията, отколкото свободния, творчески потенциал. Подреждат явлението.
6. Шести дом е работата. Като работното ти място всеки ден, както и здравето и храненето - Тук не мисля, че ще имаш някакви проблеми. Бих казала, че няма да имаш проблеми с болести, определено, имунната ти система ще е доста здрава през този период. По отношение на работата ... повече отговорност ... може би повишение ...  :rolleyes: Нещо става по-добро, отколкото е било. От 10 пентакли става на Император.  :rolleyes:
7. Отваряй си очите хаха ... за любовта, може би ще я срещнеш и ако създадеш отношения през тази година, ще са кармични и дълготрайни.
8. Всички въпроси по осми дом ще вървят добре, мисля, че захранени от силата на любовта и от там нещата ще потръгнат още по-добре
9. Ако ти се наложи да емигрираш, не мисля, че ще си добре настроена към това, а наистина по-скоро заставена. Като цяло с този дом може да се свърже и най-голямото ти разочарование през тази иначе много добра година ...
10. Според мен това е смяна в кариерната насоченост, което може да се свърже и с картите от Шести дом, които изтълкувах като повишение.  :P Вероятно са просто по-благоприятна работа за теб.  :blink:
11. Внимавай с този Паж Жезли, който може да ти хихика и да ти се представя за голям приятел, да не те накара да правите нещо заедно, после да изчезне и за тебе да останат отговорностите от това ...
12. Чрез предишната болка подсъзнанието ти се учи на един по-логичен, спокоен и рационализиран подход към света ...  :blink: