Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707288 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1620 -: Февруари 18, 2012, 06:08:30 pm »
Имам въпрос. Питах Таро - Ако направя едно нещо (което сега няма да споменавам), ще спечеля ли толкова пари, колкото са ми необходими (за да се сдобия с едно нещо)?

Паднаха се:

1. Смърт

2. Влюбените

3. Императорът.

Как тълкувате тези карти?
С Императорът на поседна позиция ,на мен отговорът винаги е НЕ. Влюбените са моментът на избор пред който си изправена, смърт ,как да ти кажа.... Като правиш сметка, че отговаря на Скорпион....Допълнително ми казва че е  съмнителна печалбата.

« Отговор #1621 -: Февруари 18, 2012, 11:06:21 pm »
Здравейте всички,

Имам нужда от вашият съвет- сега се уча да тълкувам таро, тормози ме нещо доста напоследък и си направих едно онлайн подреждане с 3 карти. Паднаха се:

Шестица пентакли
тройка мечове
крал пентакли

Върпосът ми беше: "Как да постъпя, за да си оправя отношенията с определен човек?"

Тройката мечове по средата много ме обърква- знам, 4е е доста негативна карта. Трудно ми е да разтълкувам тази комбинация. Мн ще съм благодарна на всеки, който се включи и помогне:)

Благодаря ви много!
Тази комбинация съм я изживявала и все още я... Толкова много искаш  внимание и забелязване от някой ....и толкова много да получаваш само трохите от трапезата му... Няма как да промениш Кралят пентакли.Той е фисиран в  себе си и собствнеия си образ. Обикановенно казва "обичам те" само какгто мине покрай огледалото...

« Отговор #1622 -: Февруари 18, 2012, 11:11:25 pm »

Moje6 li da me posuvetva6 dali v tozi slu4aj moje da se vzeme predvid i vremeto, koeto tezi karti pokazvat? (trojka me4ove- 6 sedmici. 6estica pentakli- 3 dni i t.n)Ako da, ozna4ava li, 4e se o4akva nqkakvo razvitie v tozi period ot vreme?

нямам никаква идея ;D
иначе каквото е имало да се случва се е случило бързичко, емоционално
едва ли можеш съвсем трезво да разсъждаваш точно сега
ако изчакаш нещата може и да се понаместят, но колко - времето ще покаже ;D, "другият човек" не изглежда да е от лесните

Aaaa, sus sigurnost ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dnes pak napravih edno taro s 3 karti,kato vuprosut mi be6e "Struwa li si da produljavam da se borq za vruzkata mi s tozi 4ove...." Padnaha se:

3 4a6i
Imperatrica
Ricar jlezi

Spred moite skromni poznaniq, tezi karti otnovo pokazvat da se iz4aka, nqkakva emocionalna promqna, no kato cqlo maj sa polojitelni....Ti kakvo misli6? ;)
3 чаши кават че няма връзка както истинска интимност между двама. Това  са взимоотношениея на базата на някви  ...купони ,събираня ,общи приятлеи. Но не е карта говреща за лична интимност. Императрицата- в случа си ти - даваща ,обгрижваща и повиваща,  а на рицарят - не му се надаявай- Тръгва си....Ти прецени дали си струва. Не ми се гневи- говоря от собствен опит....Не че ти го пожелавам...

« Отговор #1623 -: Февруари 18, 2012, 11:20:21 pm »
На въпросът: Какво съм аз за еди кой си (определена личност)? Изтеглих следните карти, всички изправени:
1. Десет пентакли.
2. 4ри меча.
3. Смъртта.

Как може да го тълкувам всичко това? Нещо много негативна ми изглежда цялата тази подредба.  :-[ Като видя смъртта и настръхвам, въпреки, че може да се тълкува и като важна трансформация. Край на един етап и започване на друг. Ама и 4рите ме4а преди това.  :-[
Ако не беше за взимоотношения -бих казала със сигурност че става въпрос за погребение и то на върастен мъж. ПУ-Пу. От нета ли са теглени?

« Отговор #1624 -: Февруари 18, 2012, 11:45:35 pm »
Имам въпрос към Таро.

Към каква нова професия трябва да се насоча СЕГА?
Сега ли е моментът, добре ли ще е за мен и в какво направление?
Р ч+Маг+Свят/ 6м
 Клоня към транспорт, нещо свързано с пътуване и то далечни пътуваня , презокеански. другото което ми идва на ум е -публични изяви - нещо свързано с  арт-а. Освен това магът казва, че имаш ресурсите и потенцияла да го направиш, а Свтътът - че ще е успешен процес, твоя лелеяна мечта ,но дълъг (като всяко оклосветско пътуване) Магът е и комуникациия- (който между дригато пак ти излиза на подобен въпрос мисля). За журналистика май вече писахме, и пак има поблика и сцена за изява....Някави идеи в тази насока имаш ли. Да смятам че момеНта Е ПОДХОДЯЩ С мАГЪТ.

*

Divna

• 2478
« Отговор #1625 -: Февруари 19, 2012, 12:13:10 am »
На въпросът: Какво съм аз за еди кой си (определена личност)? Изтеглих следните карти, всички изправени:
1. Десет пентакли.
2. 4ри меча.
3. Смъртта.

Как може да го тълкувам всичко това? Нещо много негативна ми изглежда цялата тази подредба.  :-[ Като видя смъртта и настръхвам, въпреки, че може да се тълкува и като важна трансформация. Край на един етап и започване на друг. Ама и 4рите ме4а преди това.  :-[
Ако не беше за взимоотношения -бих казала със сигурност че става въпрос за погребение и то на върастен мъж. ПУ-Пу. От нета ли са теглени?

Благодаря!  :58:

Не, не са от нета. Ама са доста страшнички наистина. Чудих се какво може да означава?

ПП: Въпросът не е свързан с любовни взаимоотношения.

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #1626 -: Февруари 19, 2012, 09:04:24 am »
.

« Последна редакция: Април 21, 2012, 09:31:41 pm от Hm »

« Отговор #1627 -: Февруари 19, 2012, 10:56:32 am »

Като казваш, че пътя ще е дълъг, имаш предвид, че ще мине много време за осъществяването му и за печалбата ли?
Продължителен процес имам впредвид. ДОкато се достигне програма максимум.

« Отговор #1628 -: Февруари 19, 2012, 04:59:27 pm »
Здравейте,
имам предложение да отида за известно време да работя в чужбина. Да приема ли предложението? Добре ли ще е за мен?
И вторият ми въпрос е ще се омъжа ли за мъжа, когото искам - той живее в чужбина и си има друга, но не иска да прекъсва и контакта с мен. Има желание да дойде тук, ако има възможност.
Много благодаря предварително за отговорите!

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1629 -: Февруари 19, 2012, 05:45:58 pm »
Ще съм ви благодарна ако някой тегли едни карти по един мой въпрос.
Какви са намеренията към мен, на г-н Х / назован по име /
 :wub:
« Последна редакция: Февруари 19, 2012, 07:54:58 pm от Deter »
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

abroad

• 2187
« Отговор #1630 -: Февруари 20, 2012, 07:46:40 pm »

изтеглени са измежду големи и малки аркани
какво мислите?

« Отговор #1631 -: Февруари 20, 2012, 10:13:16 pm »
Гняв и прошка :blink:

« Отговор #1632 -: Февруари 20, 2012, 10:14:10 pm »
Здравейте,
имам предложение да отида за известно време да работя в чужбина. Да приема ли предложението? Добре ли ще е за мен?
И вторият ми въпрос е ще се омъжа ли за мъжа, когото искам - той живее в чужбина и си има друга, но не иска да прекъсва и контакта с мен. Има желание да дойде тук, ако има възможност.
Много благодаря предварително за отговорите!
Малко имена или поне иницяли на теб и мъжките.

« Отговор #1633 -: Февруари 20, 2012, 10:26:36 pm »
Аз съм Галя, а той е С.Б.
 Благодаря :):):)

« Отговор #1634 -: Февруари 21, 2012, 01:31:41 am »
За Чужбината:
Колесница+асо ч+9ж+асо п
Галя, смятам ,че е добре да отидеш,макар и да вложиш доста усилия за да се докажеш ,мисля ,че си струва и както опит пък и финансово. Там  обаче хората ще са малко недоверчиви по отношение на теб и наистина ще се наложи да положиш усилия за да се докажеш.
За сватбва с СБ.
Неговите карти:
Паж Ч+Слънце+ 6ж
Твойте:
Рицар м+6 П+5ж
Връзката ви сега : Паж м
Връзата ви в бъдеще 4 ч
По тези какрти смятам , че СБ е доста привлечен от теб и се учвства добре в твойта компания. Много му е наясно, че за да сте заедно трябва да поеме доста отговорности и ангаижменти и както цяло не е готов.ПОне не се усеща готов.Искам да попитам въздушана зодия ли е? Ти от твоя страна си по-скоро нетърпелива и чак леко хистерична. Искаш нещата да се случват, ако може вчера  :blink: и ти се струва че за теб остават само трохите от трапезата му.. Да си призная -сватба тук по тези карти не виждам. По -скоро  връзка и то с недоволство и роптаене от твоя страна. Бих те посъветвала да не притискаш СБ за сега. Освен това  картите не дават много дълъг период на прогнози...
Успех!

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1635 -: Февруари 21, 2012, 02:12:56 pm »
 Здравейте,

Аз пак имам нужда да се допитам до вас....  :-[
вчера си дръпнах една карта Таро за деня и ми се падна Дяволът. Стреснах се малко, бях внимателна- денят беше спокоен, приятен, рутинен. Имах разговор с важен човек, с който отдавна исках да говоря- разговорът мина мн добре и т.н. Днес си изтеглих друга карта за деня- падна ми се Кулата. . Картата доста ме стресна и затова си направих едно подреждане с 3 карти:

Светът
Тройка жезли
Рицар чаши

Как виждате вие тези карти? Мен Дяволът и кулата малко ме плашат, но подреждането с три карти е оптимистично.............  :-\
(всички теглени са online)

Мн благодаря предварително!

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #1636 -: Февруари 21, 2012, 02:17:28 pm »

Moje6 li da me posuvetva6 dali v tozi slu4aj moje da se vzeme predvid i vremeto, koeto tezi karti pokazvat? (trojka me4ove- 6 sedmici. 6estica pentakli- 3 dni i t.n)Ako da, ozna4ava li, 4e se o4akva nqkakvo razvitie v tozi period ot vreme?

нямам никаква идея ;D
иначе каквото е имало да се случва се е случило бързичко, емоционално
едва ли можеш съвсем трезво да разсъждаваш точно сега
ако изчакаш нещата може и да се понаместят, но колко - времето ще покаже ;D, "другият човек" не изглежда да е от лесните

Aaaa, sus sigurnost ne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dnes pak napravih edno taro s 3 karti,kato vuprosut mi be6e "Struwa li si da produljavam da se borq za vruzkata mi s tozi 4ove...." Padnaha se:

3 4a6i
Imperatrica
Ricar jlezi

Spred moite skromni poznaniq, tezi karti otnovo pokazvat da se iz4aka, nqkakva emocionalna promqna, no kato cqlo maj sa polojitelni....Ti kakvo misli6? ;)
3 чаши кават че няма връзка както истинска интимност между двама. Това  са взимоотношениея на базата на някви  ...купони ,събираня ,общи приятлеи. Но не е карта говреща за лична интимност. Императрицата- в случа си ти - даваща ,обгрижваща и повиваща,  а на рицарят - не му се надаявай- Тръгва си....Ти прецени дали си струва. Не ми се гневи- говоря от собствен опит....Не че ти го пожелавам...

РАзбира се, че не се гневя :) Точно обратното- много благодаря за включването!
Връзката с човека е доста интимна и е точно обратното на това, което казваш- дори е мн духовна. Странното е, че този човек се обърна на 180 градуса неочаквано и ми е трудно да го разбера за момента...Теглих картите, чудейки се как да постъпя- ти ги тълкуваш доста интересно и различно...Аз лично се надявам вс да се оправи, но ще видим и ще пиша :) За момента ми е доста трудно...

« Отговор #1637 -: Февруари 21, 2012, 08:48:52 pm »
Здравей, той е зодия Дева. Това има ли значение? :):):)

« Отговор #1638 -: Февруари 21, 2012, 09:08:11 pm »
Здравей, той е зодия Дева. Това има ли значение? :):):)
Не, просто въпрос за доуточняване дали е от типичните характеристики за въздуха или просто по отношение на вашата връзка.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1639 -: Февруари 21, 2012, 09:13:22 pm »
Здравейте,

Аз пак имам нужда да се допитам до вас....  :-[
вчера си дръпнах една карта Таро за деня и ми се падна Дяволът. Стреснах се малко, бях внимателна- денят беше спокоен, приятен, рутинен. Имах разговор с важен човек, с който отдавна исках да говоря- разговорът мина мн добре и т.н. Днес си изтеглих друга карта за деня- падна ми се Кулата. . Картата доста ме стресна и затова си направих едно подреждане с 3 карти:

Светът
Тройка жезли
Рицар чаши

Как виждате вие тези карти? Мен Дяволът и кулата малко ме плашат, но подреждането с три карти е оптимистично.............  :-\
(всички теглени са online)

Мн благодаря предварително!

аз продължавам устойчиво да поддържам теорията за трети във вразката