По въпроса на Rona мисля, че отговора е положителен. Слънцето е добра карта, в каквото и да е било подредба да се появи, винаги озарява това, за което питаме с блестящите си лъчи и бих казала, че осигурява и сравнителна безпрепятственост са осъществяване на мечтите и идеите ни. Двата Рицаря са като някаква сурова, необработена енергия, но предвид факта, че са изправени, също работят в наша полза. С рицар меочве по средата, тъй като имам склонността да приемам картата по средата като най-важна, а другите две като пояснителни, си мисля, че може да има някакво словестно обяснение по отношение на това защо така е станало, защо са се отдръпнали, какво точно се е случило. Рицаря пентакли, от друга страна е готов да материализира това, което е залегнало като принципи в Рицаря мечове и Слънцето. Само едно не ми харесва в цялата история: няма чисто емоционална карта и нещо в мен каза "къде са чашите и жезлите?". Естествено, че има хубави комбинации по такива въпроси и без тях, но интуицията ми пита само в някои случаи. Та някак си тези отношения са ми по-скоро не толкова страстни, колкото, в оптималния случай, регистрират сходство на характерите, общи интереси и т.н, които стават база на връзката.
По картите на Freya аз все още си мисля, че човекът има чувства, но друг е въпроса дали иска да ги има, бих казала, че по-скоро не, нещо теи чувства не ги приема и не го забавляват хич и има конфликт между разума и сърцето. Определено мога да кажа, че според мен е наранен и това е нарушило този баланс. Ако оставиш така нещата, без да направиш нищо, според мен той ще ги преживее и ще си продължи пътя, но ако си истински заинтересована, мисля, че можеш да опиташ да направиш нещо, за да го извадиш от това настроение, защото пък със Жрец и Паж чаши съюза ми се струва доста обещаващ, или поне обещава адекватно държане от негова страна и хубаво хармонизиране между двамата. Но на този етап трудничко ще стане, брой го наполовина избягал, доста твърдо е решил какво да прави. Ако си имала интерес и идеята ти не е била да се откъснеш нарочно от човека, доста си сгазила лука, така да се каже. :blink: