Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707092 Прегледи
*

Deter

• *
  • 387
Re: ТАРО
« Отговор #1720 -: Април 09, 2012, 12:55:14 pm »
Не съм съвсем сигурна, просто зададох въпроса и теглих 4 карти  :-[
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

« Отговор #1721 -: Април 09, 2012, 01:32:24 pm »
Според мен очаква да получи зелена светлина от теб и от външните обстоятелства изобщо, за да продължи с ухажването/вниманието и може би да направи някакво признание или крачка в отношенията, която му се струва много важна.
Въпреки че аз съм малко скептична към онлайн тегленето. Ако после се окаже, че действителността изобщо не отговаря на картите, може аз да изтегля, ако желаеш, и да ги коментираме.
There's a little witch in every woman...

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1722 -: Април 09, 2012, 03:42:31 pm »
 Благодаря, нямам истински карти, за това тегля онлайн. Нямам против да теглиш и ти  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1723 -: Април 09, 2012, 04:38:08 pm »
Теглих едни карти онлайн днес, бях провокирана.
Какво желае от мен г-н Х ?/назован по име/
Крал чаши
Колелото на съдбата
Асо пентакли
Страшният съд
Благодаря предварително  :58:
Би ли казал кой е сайта за Таро онлайн?? :rolleyes:

« Отговор #1724 -: Април 09, 2012, 05:12:20 pm »
Милки,пробвай с този сайт. :blink:

http://tarotico.com/tarot-drawing/7.html

« Отговор #1725 -: Април 09, 2012, 06:42:57 pm »
Deter, ще ти изтегля малко по-късно. ;)

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1726 -: Април 09, 2012, 07:03:15 pm »
Restless, благодаря  :93:
Milkyway, линка на MoonLight ползвай, от там теглих и аз  :blink:

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #1727 -: Април 09, 2012, 08:01:04 pm »
Може ли малко помощ  :-[
Въпросът е "Как ще се развият отношенията с Х?"
Изтеглих тези карти:

« Отговор #1728 -: Април 09, 2012, 11:01:23 pm »
Deter, изтеглих 3 карти по въпроса какви чувства изпитва към теб и 3 - как иска да се развият отношенията между вас... Паднаха се съответно:

Кралица Жезли, Звездата, Кралица Пентакли

и

Дяволът, Асо Чаши, 6 Пентакли

Онлайн тегленето ти ще се окаже доста близко като атмосфера.
По първата подредба  - според мен ти символизираш и двете кралици - от една страна този мъж те възприема като чувствена, силна, недостижима Венера, а от друга - като мила, разумна и сърдечна жена, на която той е убеден, че може да има пълно доверие. Звездата помежду им показва, че и с двата си лика присъстваш еднакво силно в романтичните му представи и копнежи, може би точно това дуалистичното го привлича - страстна любовница и грижовна майка/ ;D ;D ;D/ едновременно. Най-вече заради Звездата смятам, че мъжът има доста повече от просто сексуални пориви - тук има и нежност, и романтизъм, а и влиянието и продължителността на картата са по-обширни.

Втората подредба - ами като гледам той иска нещата да се развият в съвсем логична последователност :P, тоест - да преминете по същество към изразяването и консумирането на чувствата и всичко, което тези понятия включват - от нежни признания, през страстни вечери и се стигне до взаимно... обогатяване. ;D Според мен ти също вече си стигнала до някакво заключение, че го желаеш. Ако тези карти бяха се паднали на мен /а те са много любовни/ - щях да се радвам, но все пак не е лошо и други да се включват с разни асоциации и тълкувания.

« Отговор #1729 -: Април 09, 2012, 11:09:34 pm »
Bella, имат ли някакви позиции тези карти? Някой от двамата обвързан ли е? Може би той?

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1730 -: Април 10, 2012, 12:30:08 am »
Ще срещна ли скоро любовта? Мерси предварително
от:Мария
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #1731 -: Април 10, 2012, 01:08:28 am »
Мария, щом питаш за любовТА, значи сигурно имаш предвид голямата любов? Според мен точно тези ти очаквания няма да бъдат оправдани. 3 карти за чувства и вътрешно съпреживяване до края на 2012 - та - Кралица Пентакли, Паж на Мечовете, 3 Пентакли и 3 карти за реални събития в любовната свера за същия период - Кралица Чаши, 7 Меча, 6 Пентакли

Може би ще имаш нова връзка, в която ти ще си водещата страна, може би дори ще имаш големи амбиции да прерасне в нещо повече - брак, деца, дом, но едва ли наистина ще е тази любов, която търсиш. По-скоро изглежда като някаква компромисна връзка за пред обществото или в услуга на някакъв друг интерес. Естествено, винаги можем да променим посоката на съдбата, ако добре осмислим посланията на картите.

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1732 -: Април 10, 2012, 10:35:40 am »
Restless, и аз бих се радвала на тези карти и на начина по който ги интерпретираш но ...
Според мен има друга, картите показват едно, пък очите ми виждат друго./преди 5 мин да съм точна/
Явно съм до глупост наивна, когато става въпрос за този мъж, аз съм на ясно със себе си.
Благодаря ти за отделеното време  :58:

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #1733 -: Април 10, 2012, 11:49:26 am »
Bella, имат ли някакви позиции тези карти? Някой от двамата обвързан ли е? Може би той?

Изтеглих ги в сайта, препоръчан от Мунлайт. Първите 3 бяха на един ред, а четвъртата беше под третата. Не ззнам дали е правилно.

« Отговор #1734 -: Април 10, 2012, 01:39:53 pm »
Bella, видях позициите в сайта. Ти не каза дали вече имаш отношения с този човек, но да предположим, че нямаш.

1. отговор - 2 жезли, 2. коментар/допълнение - 6 жезли, 3. съвет - 8 меча, 4 - развитие, ако питащият послуша съвета - Кралица Жезли

Има някакво колебание, чудене и неясност в отношенията, както казах вече, вероятно някой от вас е обвързан или се колебае между две партньорства, два пътя, два възможни изхода. Най-вероятно другият /мъжът/ ще се престраши да рискува с по-дръзко поведение, но съветът тук към теб е да не се влияеш от въображаеми пречки и страхове и сама да си слагаш граници. Ако съумееш да го направиш, това ще помогне в неговите очи да изглеждаш секси, самоуверена и привлекателна /да го съблазниш/, а и ти ще се чувстваш по този начин. Иначе в тези карти има изявена страст, но романтика поне засега не се забелязва.

Deter, ще се радвам да обновяваш информацията по този въпрос :blink: Възможно е едната кралица да е друга жена /Кралица Пентакли може да бъде съпруга, сериозна приятелка, майка или просто разумна, грижовна и делова жена/, но все пак попитах за чувствата му към теб и не смятам, че трябва да се разбира като друга личност. Надявам се, че това, което си видяла е в сверата на заблудите или любовните манипулации и ти пожелавам нещата в крайна сметка да се развията както ти искаш. :blink:
« Последна редакция: Април 10, 2012, 01:43:59 pm от Restless »

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #1735 -: Април 11, 2012, 11:18:20 am »
Благодаря за отговора, Restless

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #1736 -: Април 11, 2012, 01:25:49 pm »
Restless, благодаря ти  :confuse3:

*

Rona

• 16
« Отговор #1737 -: Април 13, 2012, 10:49:17 am »
Здравейте хора,

Дали някой от вас, който се занимава с таро може да изтегли за мен карти за въпроса "Как ще се рзвият отношенията ми с лицето Х" и "Ще закрепим ли отношенията си като двойка"- аз за съжаление нямам карти все още, а от много места чувам, че на тези в нета не може много да се разчита....

Мерси предварително и благодаря за подкрепата ви :)

*

gola

• 28
« Отговор #1738 -: Април 17, 2012, 05:40:41 pm »
Може ли да изтеглите и на мен едни карти за въпроса ми
Ще си имам ли второ детенце :blink:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #1739 -: Април 17, 2012, 08:28:18 pm »
Ехо, има ли някой на тарото, че ми се ще дач ми метнете едно , ако може  ;)
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!