Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707826 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1840 -: Юли 10, 2012, 11:13:31 pm »
Здравейте  :blink: Имах среща в събота с един мъж, когото много харесвам и изтеглих карти с въпроса дали щеиаме връзка. Паднаха се:
1. Двойка пентакли
2. Съда (Judgement)
3. Паж пентакли (Knight of Pentacles)

Бихте ли могли да ми помогнете да ги разтълкувам, струват ми се позитивни, но искам експертно мнение  ;D Благодаря!

« Отговор #1841 -: Юли 11, 2012, 06:51:03 pm »
да, интересно ми е тълкуванието на Висшата жрица- когато тя се появи като резултат- начина по който ще излезеш от ситуация?
Като резултат е да се довериш на интуицията си ,колкото и не логично да звучи...най-общо казано. Зависи и от въпросът.

« Отговор #1842 -: Юли 11, 2012, 06:57:36 pm »
Здравейте  :blink: Имах среща в събота с един мъж, когото много харесвам и изтеглих карти с въпроса дали щеиаме връзка. Паднаха се:
1. Двойка пентакли
2. Съда (Judgement)

Бихте ли могли да ми помогнете да ги разтълкувам, струват ми се позитивни, но искам експертно мнение  ;D Благодаря!
ами връзка като обвързване не показват картите,но показва ,че има тенденция за някакво ново начало.Има уклон,даже още не е намерение. Освен това  картите показват ,че някой яко се е поопарил от минали недомислени грешки и сега действа много предпазливо и опипом......

« Отговор #1843 -: Юли 11, 2012, 07:42:43 pm »
1. Двойка пентакли
2. Съда (Judgement)

ами връзка като обвързване не показват картите,но показва ,че има тенденция за някакво ново начало.Има уклон,даже още не е намерение. Освен това  картите показват ,че някой яко се е поопарил от минали недомислени грешки и сега действа много предпазливо и опипом......

Да и аз имах едни такива подозрения за този господин, че първата му сериозна приятелка много го е наранила и сега внимава като за 3ма  :( все ме подлага на някакви тестове, съзнателно и несъзнателно и така вече няколко години... а така се надявах, най-сетне да се стигне до някакво решение, за предпочитате положително  ;D

Страшно много ти благодаря, Херлок  :kissd: :58:

« Отговор #1844 -: Юли 31, 2012, 08:48:22 am »
Записвам се с един въпрос.
Всички ли имате колоди или ползвате онлайн питане в сайт и кой е той?

« Отговор #1845 -: Юли 31, 2012, 09:06:00 am »
Ето един линк за онлайн теглене:
http://www.taroastro.com/3karti.php

« Отговор #1846 -: Юли 31, 2012, 01:54:10 pm »

Най яките песни,картинки и новини в нета намерете тук

« Отговор #1847 -: Юли 31, 2012, 02:08:53 pm »
...
« Последна редакция: Август 03, 2012, 10:54:24 am от mariq »

« Отговор #1848 -: Юли 31, 2012, 09:00:27 pm »
Ето един линк за онлайн теглене:
http://www.taroastro.com/3karti.php

Благодаря, този си го ползвам редовно :)
По-скоро гледах, че на места имате публикувани четири-пет карти за някой въпрос и се чудя от къде?

« Отговор #1849 -: Август 01, 2012, 06:50:10 am »
На всеки въпрос може да теглиш толкова карти, колкото ти идва отвътре. Ако спазваш определена подредба, вече зависи от нея. В повечето сайтове всяка карта е обяснена.
There's a little witch in every woman...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1850 -: Август 01, 2012, 08:59:42 am »
Уф, аз все си тегля по три карти от колодата. Ама нещо хич не ми се получава.
Първо че то си има някакви подредби и начини, някои са обърнати - пише значения за обърнати карти и т.н.т..
Имам чувството че почти винаги не си отговарят картите, вярно че и аз не умея да си ги тълкувам, чета тълкуванията в книжката, но никога не мога да получа какъвто и да е отговор на въпроса си.

« Отговор #1851 -: Август 01, 2012, 12:01:40 pm »
Фрея, три карти е класическа подредба. Щом не можеш без книжка, първо четеш значенията, след това гледаш картинките и търсиш всякакви възможни асоциации свързани с контекста на твоя въпрос. Например, може да са ти се паднали пентакли на въпрос за любов и значението да е някое суховато и свързано само с материалната страна на картата, но ти трябва доколкото е възможно да извлечеш и другите й символи, за да пасне на въпроса. В същото време картата трябва да запази основните си значения, няма смисъл да си правим свободни съчинения само, за да ни допадне отговорът. :blink: Гледаш и асоциативните й връзки с останалите карти. След известно време ще ти става все по-лесно. :blink:

« Отговор #1852 -: Август 02, 2012, 12:11:32 pm »
На въпрос "кога ще започна работа" търсих като отговор число поне, а ето какво ми се падна:

двойка мечове
паж пентакли
асо чаши

Според моето тълкувание трябва да се запази спокойствие и сякаш всичко ще се нареди, когато е на ръба.
Но ми се иска да чуя и вашето :)

*

Asol

• 4140
« Отговор #1853 -: Август 02, 2012, 01:27:10 pm »
Действие и резултатност в изтегленото карти като че ли няма.

« Отговор #1854 -: Август 03, 2012, 11:21:19 pm »
Бавнички са тези карти. Задай въпроса по друг начин. Например : "какво е най-добре да сторя, за да започна работа до края на месеца /примерно/?"

« Отговор #1855 -: Август 06, 2012, 08:51:02 am »
Благодаря!
Зададох въпросът както Рестлес предложи и пак ми се паднаха статични карти:

Жрецът
Кулата
Двойка чаши

Май-май, няма да я бъде моята работа :-[ :-[

« Отговор #1856 -: Август 08, 2012, 08:41:14 am »
Най-вероятно средата, в която се намираш ти пречи и те дърпа назад, необходимо е да я смениш. Може би отношенията с определен човек, когото смяташ за авторитет и благодетел всъщност ти вредят що се отнася до професионалното ти реализиране и трябва да се пренасочиш, да потърсиш друг съюз.

« Отговор #1857 -: Август 11, 2012, 06:20:20 pm »
На въпрос "кога ще започна работа" търсих като отговор число поне, а ето какво ми се падна:

двойка мечове
паж пентакли
асо чаши

Според моето тълкувание трябва да се запази спокойствие и сякаш всичко ще се нареди, когато е на ръба.
Ne6to u4i6 li, zavyr6va6 li ili ima6 kolebaniq za stajantska poziciq?

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #1858 -: Август 12, 2012, 06:25:22 pm »
 :blink: какво мислите :)
Ще ми се развият ли взаимоотношенията с "Х"
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #1859 -: Август 12, 2012, 11:50:43 pm »

двойка мечове
паж пентакли
асо чаши

Ne6to u4i6 li, zavyr6va6 li ili ima6 kolebaniq za stajantska poziciq?

Не, отдавна завърщила, по-скоро търсеща нова позиция и нова сфера.
Така или иначе след като зададох въпросът ме връхлетяха разни случки свързани с емиграция и за 12 часа ме завъртяха яко мислите в друга посока.
Сега се опитвам да си хвърля карти за този важен въпрос, но нищо не ми се получава. Явно, когато иде реч за наистона важни неща, не можем да си разчетем картите :( :(