Това поведение съм го наблюдавала няколко пъти, все при по-млади мъже. Колкото повече харесват една жена, но са неуверени, че могат да я спечелят, толкова повече се стараят да оставят впечатление за недостъпност и незаинтересованост. Отменят срещи, сърдят се за глупости, правят демонстрации и опити да провокират ревност. В крайна сметка тези комплекси ги карат да предизвикват и очакват борба за вниманието им от жената, докато те са само пасивни наблюдатели. Само споделям мисли, но твоят случай може да е такъв. Замисли се дали искаш цялата отговорност в такива отношения да е на твоите рамене и ти да си водещата. Според мен спри за малко да го търсиш, след толкова изплъзвания топката е в него, нека той прояви инициатива, ако е истински заинтересован.
Това за мен ли се отнася? :unsure:
Ако е така,да ,ще спра да го търся.Защото просто не искам да съм някаква нахалница.И аз му го казах,всичко съм му казала.
Когато не го потърсих два дена,вечерта получих смс,за да се виждаме.Но вкрайна сметка му казах,какви са тия смс-и,ако иска да се виждаме,да се обади и ще се разберем.
Много ме измъчи този...буквално за 2 седмици ме подлуди

И вчера като се обади следобед,аз се надявах на нещо,а той си говори с мен сладко сладко по телефона и нищо не предлага.После ми затвори,че имал работа.Щял да ми звънне пак,но не звънна.Аз го набрах,той ми затваря.
Що за простотии за мъж на 40 години?

По-късно ми звъни,аз не можех да вдигна телефона и му писах,ще се виждаме ли тази вечер.А той отговря : НЕ.