Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707857 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #1860 -: Август 16, 2012, 12:07:57 pm »
Чакам изключително важно писмо-покана и нещо ми се бави.
та зададох въпрос дали ще го получа до краят на август и ми излезе:

Рицар на чашите
Звездата
Шестица мечове

Самите тълкувания подсказват какво писмо чакам и че то пътува към мен (доколкото аз си разчитам картите).
Ако трябва обаче да предположа за дата по сбора на Звездата (17) и шестицата предполагам 23.

Вие какво мислите?
Моето мнение винаги е субективно :(

*

bornfree

• 26
  • Човек не умира, когато трябва, а когато може
« Отговор #1861 -: Август 23, 2012, 11:59:01 pm »
здравейте,спонтанно ми дойде въпросът
ще има ли развитие между мен и Г,в любовна насока
1.Влюбените,2.Колесницата ,3-10 чаши....аз тълкувам положително,но ще помоля вещите в занаята да кажат мнение,и виждат ли срок.благодаря ви
"Без да й е разкрил, че плаче от любов,тя веднага разпозна най-древния плач в историята на човека."
Габриел Гарсия Маркес
"Сто години самота"

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1862 -: Септември 05, 2012, 09:05:47 pm »
Пуснах хорар с въпрос:
Приключили ли са нещата между мен и Д. или напротив това е началото?

Но реших да питам и картите,същия въпрос.
Теглих ги от сайта таротико.

Излязоха следните карти:
5 чаши
Рицар Жезли
7 чаши
8 чаши

:'(Не мога да ги разтълкувам,но не ми се струват добри :(

« Отговор #1863 -: Септември 05, 2012, 10:23:19 pm »
Не са приключили, има желание от страна на мъжа, липсваш му /явно не се виждате в момента/, но липсва решителност да се осъществят бляновете. Тези карти показват повече платонична любов, но нещо отвън трябва да придвижи събитията.
There's a little witch in every woman...

« Отговор #1864 -: Септември 05, 2012, 10:27:49 pm »
здравейте,спонтанно ми дойде въпросът
ще има ли развитие между мен и Г,в любовна насока
1.Влюбените,2.Колесницата ,3-10 чаши....аз тълкувам положително,но ще помоля вещите в занаята да кажат мнение,и виждат ли срок.благодаря ви

Ще има тенденция да се задълбочават и да стават по-сериозни, наистина хубави карти, но резултатът не е мълнеоносен, няма и да се забави обаче. Смятам, че до края на този месец би трябвало да има какво да ни напишеш. :blink:

« Отговор #1865 -: Септември 05, 2012, 10:30:57 pm »
Чакам изключително важно писмо-покана и нещо ми се бави.
та зададох въпрос дали ще го получа до краят на август и ми излезе:

Рицар на чашите
Звездата
Шестица мечове

Самите тълкувания подсказват какво писмо чакам и че то пътува към мен (доколкото аз си разчитам картите).
Ако трябва обаче да предположа за дата по сбора на Звездата (17) и шестицата предполагам 23.

Вие какво мислите?
Моето мнение винаги е субективно :(

Да си кажа - тълкуванието ми е било неправилно. Трябваше да се сетя заради Звездата, че нещо ще се забави и обърка. Където ми се появи звездата и луната, нещата се забавят.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1866 -: Септември 06, 2012, 06:41:18 am »
Не са приключили, има желание от страна на мъжа, липсваш му /явно не се виждате в момента/, но липсва решителност да се осъществят бляновете. Тези карти показват повече платонична любов, но нещо отвън трябва да придвижи събитията.
Благодаря ти.
Не се виждаме,защото той прави така :'(Все казва,че има работа и все ме залъгва.А днес,а утре....и все не става.А мойто търпение се изчерпа вече.

« Отговор #1867 -: Септември 06, 2012, 11:12:55 am »
Това поведение съм го наблюдавала няколко пъти, все при по-млади мъже. Колкото повече харесват една жена, но са неуверени, че могат да я спечелят, толкова повече се стараят да оставят впечатление за недостъпност и незаинтересованост. Отменят срещи, сърдят се за глупости, правят демонстрации и опити да провокират ревност. В крайна сметка тези комплекси ги карат да предизвикват и очакват борба за вниманието им от жената, докато те са само пасивни наблюдатели.  Само споделям мисли, но твоят случай може да е такъв. Замисли се дали искаш цялата отговорност в такива отношения да е на твоите рамене и ти да си водещата. Според мен спри за малко да го търсиш, след толкова изплъзвания топката е в него, нека той прояви инициатива, ако е истински заинтересован.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1868 -: Септември 06, 2012, 11:24:48 am »
Това поведение съм го наблюдавала няколко пъти, все при по-млади мъже. Колкото повече харесват една жена, но са неуверени, че могат да я спечелят, толкова повече се стараят да оставят впечатление за недостъпност и незаинтересованост. Отменят срещи, сърдят се за глупости, правят демонстрации и опити да провокират ревност. В крайна сметка тези комплекси ги карат да предизвикват и очакват борба за вниманието им от жената, докато те са само пасивни наблюдатели.  Само споделям мисли, но твоят случай може да е такъв. Замисли се дали искаш цялата отговорност в такива отношения да е на твоите рамене и ти да си водещата. Според мен спри за малко да го търсиш, след толкова изплъзвания топката е в него, нека той прояви инициатива, ако е истински заинтересован.
Това за мен ли се отнася? :unsure:
Ако е така,да ,ще спра да го търся.Защото просто не искам да съм някаква нахалница.И аз му го казах,всичко съм му казала.
Когато не го потърсих два дена,вечерта получих смс,за да се виждаме.Но вкрайна сметка му казах,какви са тия смс-и,ако иска да се виждаме,да се обади и ще се разберем.
Много ме измъчи този...буквално за 2 седмици ме подлуди :(
И вчера като се обади следобед,аз се надявах на нещо,а той си говори с мен сладко сладко по телефона и нищо не предлага.После ми затвори,че имал работа.Щял да ми звънне пак,но не звънна.Аз го набрах,той ми затваря.
Що за простотии за мъж на 40 години? :-\
По-късно ми звъни,аз не можех да вдигна телефона и му писах,ще се виждаме ли тази вечер.А той отговря : НЕ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1869 -: Септември 06, 2012, 11:41:22 am »
Това поведение съм го наблюдавала няколко пъти, все при по-млади мъже. Колкото повече харесват една жена, но са неуверени, че могат да я спечелят, толкова повече се стараят да оставят впечатление за недостъпност и незаинтересованост.

Точно така  ;D, и аз имам опит с такива. Интересното е обаче, че не съм имала подобна опитност с по-млади от мен мъже, а все с връстници.

Доста евтинки номера, но какво да правим - и това се случва.

Не си струва нито да хвърляш боб, нито да теглиш Таро за тях, Милки.  ;)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1870 -: Септември 06, 2012, 12:30:30 pm »
Това за мен ли се отнася? :unsure:
Ако е така,да ,ще спра да го търся.Защото просто не искам да съм някаква нахалница.И аз му го казах,всичко съм му казала.
Когато не го потърсих два дена,вечерта получих смс,за да се виждаме.Но вкрайна сметка му казах,какви са тия смс-и,ако иска да се виждаме,да се обади и ще се разберем.
Много ме измъчи този...буквално за 2 седмици ме подлуди :(
И вчера като се обади следобед,аз се надявах на нещо,а той си говори с мен сладко сладко по телефона и нищо не предлага.После ми затвори,че имал работа.Щял да ми звънне пак,но не звънна.Аз го набрах,той ми затваря.
Що за простотии за мъж на 40 години? :-\
По-късно ми звъни,аз не можех да вдигна телефона и му писах,ще се виждаме ли тази вечер.А той отговря : НЕ.

Хаха, това е просто нелепо, мъж на 40 да се държи по този начин.  Това, че те е потърсил веднага след като ти си спряла да го търсиш потвърждава съмненията ми, че страда от комплекс за малоценност. Ако на една жена й отива до някаква степен да го играе несигурна, суетна и недостъпна в определени количества и това придава вълнуващ привкус, то при мъжете е много отблъскващ модел на поведение и ще продължава ВЕЧНО, докато не ти писне и не прекратиш всякакви отношения с него. Аз имам един такъв колега в университета, който за мен беше просто добър познат, но той въпреки всички косвени и понякога дори агресивни знаци, че ми е безразличен като мъж непрекъснато разиграваше разни сцени и измисляше нови стратегии как да ме провокира, защото беше убеден, че аз правя точно същото като него т.е. обичам го, но само се преструвам, че не изпитвам нищо към него. Беше замесил половината ни познати в глупавите си схеми и мислеше, че те не ми казват. :blink: Караше ме да гледам на Таро за всичките му измислени нови любови, за да ревнувам :DDD  Оставяше и някакво почти мистично впечатление у по-страничните хора, че между нас отдавна има интимни отношения. Преди няколко месеца спрях да му говоря, не го поздравявам на лекции и го изтрих от ФБ /където ме следеше/, телефон и т.н. и сега живея по-спокойно. Доколкото разбрах още си мисли, че съм направила всичко това, защото тайно съм влюбена. :blink: Ти ще си прецениш, но твоята работа много ми заприлича на този случай.

Точно така  ;D, и аз имам опит с такива. Интересното е обаче, че не съм имала подобна опитност с по-млади от мен мъже, а все с връстници.

Доста евтинки номера, но какво да правим - и това се случва.

Не си струва нито да хвърляш боб, нито да теглиш Таро за тях, Милки.  ;)

Имах предвид млади и не много опитни мъже по принцип, с конкретно по-млади нямам съвсем същото впечатление. За второто си напълно права, няма нужда много от някакъв метод за предсказание, за да ясновидим края. :blink:

« Отговор #1871 -: Септември 06, 2012, 12:36:49 pm »
...

« Отговор #1872 -: Септември 06, 2012, 12:39:09 pm »

...

С това изключение Милки, че ти наистина имаш интерес към мъжа, но при това негово поведение едва ли ще продължи дълго.

« Отговор #1873 -: Септември 06, 2012, 12:41:04 pm »
Аааа, какво става с форума? Вместо да ми редактира поста, това което написвам ми излиза като нов пост. И вече вече не мога да ги трия. :-\

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1874 -: Септември 06, 2012, 12:46:11 pm »
Благодаря ви.
Да,прави сте.
Но някакси ми е тъжно :( Все още.....

« Отговор #1875 -: Септември 06, 2012, 01:06:14 pm »
Ако ти е тъжно, не ни слушай, пробвай се с него щом го искаш, никое мнение не е меродавно. Все пак някои неща те дърпат да ги изживееш. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1876 -: Септември 06, 2012, 01:12:47 pm »
Милки, той като види, че номерцата му не минават и не си тази, която се е втурнала да го търси, сам ще дойде (ако има интерес нещо да се случи).  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1877 -: Септември 06, 2012, 01:13:33 pm »
Сега като мисля по твоя въпрос се сетих за един филм, онзи ден го гледах за втори-трети път по една от телевизиите - "Да устоиш на Пикасо". Смятам, че образът на Пикасо има много общо с този тип мъже, за който си говорим, макар че той е наистина много тежък случай. :blink: За тези, които не са гледали филма - http://zamunda.net/details.php?id=121217&hit=1

За него съм чела, че според него съществували само два вида жени - богини и робини. И особено удоволствие му доставяло да превръща първите във вторите. :blink:

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1878 -: Септември 06, 2012, 03:26:45 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Юни 25, 2013, 10:45:43 pm от anili »

« Отговор #1879 -: Септември 06, 2012, 03:56:16 pm »
Има желание за любовни отношения, но и двамата криете, потискате чувствата си, . Някой от вас май е зает вече, любовта изглежда неудобна и забранена. Тук бих изтеглила още една карта след последната за по-точен отговор, това ме дразни в тези сайтове. Все пак бих отговорила да, но по-скоро като скришна връзка.