Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706601 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re: ТАРО
« Отговор #1880 -: Септември 06, 2012, 04:03:12 pm »
Рестлес и Лили,благодаря ви.
Ще видя филма непременно.
Ами това е въпросният телец ,с когото уж имаме хармонична синастрия.Обаче аспекта опозиция слънце плутон май се проявява.
Виждам го ,че иска да властва....ок ,щом иска нека го прави.Аз обичам мъжете да властват над мен.Когато съм влюбена.
Но така да ме унижава..може и да ревнува,че аз съм обвързана и да го е яд.
Защото 100 пъти му казах,че вечер не е добре да звъни...а той си го позволява...като че ли нарочно.

Ще изчакам...но няма да го търся.И ако и тай не го направи...значи не е писано отново :'(

*

anili

• *
  • 77
« Отговор #1881 -: Септември 06, 2012, 04:19:35 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Юни 25, 2013, 10:46:22 pm от anili »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1882 -: Септември 06, 2012, 09:45:21 pm »
Kaжете, моля, как изглежда това за отношения, развитие.

Асо Мечове-Рицар Жезли-Магьосникът

Аз казах на девойката, че за мен е "да" (Асо Мечове ми е винаги "да") с уговорката, че се вложи достатъчно усилие и вяра... Как ви се струва?

« Отговор #1883 -: Септември 06, 2012, 10:32:15 pm »
На мен ми изглежда ненадеждно с този Магьосник, особено за любовни отношения. Въпросът може да се постави на масата - да има любовно признание, уж да се говори ясно по темата, да се правят планове и да се създават големи очаквания, но всичко изглежда като хвърляне на прах в очите на момичето. Не знам, не ми харесват, ще й спретне някоя неприятна изненада.

anili, радвам се. Желая ти всичко да се случи точно както искаш...
There's a little witch in every woman...

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #1884 -: Септември 07, 2012, 12:34:58 am »
Караше ме да гледам на Таро за всичките му измислени нови любови, за да ревнувам :D 
На теб сигурно никак не ти е забавно, но този е голяма карикатура. Това някои хора не са в ред с главния мозък ;D Преди няколко месеца уплаших един такъв да ми се маха от живота и накрая аз станах лошата, но е далеч по-добре, отколкото да те занимават с идиотщини.

Да ви питам 8П за отношения как бихте я тълкували? Приятно си хортуват, но нищо повече...

« Отговор #1885 -: Септември 07, 2012, 06:27:53 am »
Цитат
8П за отношения

За мен това са отношения в начален етап или също така се правят планове за промяна.Действията са предпазливи и добре обмислени.8п е добра карта на въпрос,свързан с взаимоотношения. :blink:

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1886 -: Септември 07, 2012, 07:17:31 am »
На мен ми изглежда ненадеждно с този Магьосник, особено за любовни отношения. Въпросът може да се постави на масата - да има любовно признание, уж да се говори ясно по темата, да се правят планове и да се създават големи очаквания, но всичко изглежда като хвърляне на прах в очите на момичето. Не знам, не ми харесват, ще й спретне някоя неприятна изненада.

Благодаря ти. На мен Магьсникът ми е любима карта за начални неща, явно затова не го виждам негативно.  :blink: Ще видим какво ще излезе, ще дам обратна връзка, като ми каже.

« Отговор #1887 -: Септември 07, 2012, 10:16:41 am »
Караше ме да гледам на Таро за всичките му измислени нови любови, за да ревнувам :D 
На теб сигурно никак не ти е забавно, но този е голяма карикатура. Това някои хора не са в ред с главния мозък ;D Преди няколко месеца уплаших един такъв да ми се маха от живота и накрая аз станах лошата, но е далеч по-добре, отколкото да те занимават с идиотщини.

Да ви питам 8П за отношения как бихте я тълкували? Приятно си хортуват, но нищо повече...

За хора, които не разбират нито от намеци, нито от директни откази винаги си лош. Правилно си постъпила. :blink:

8П точно така я възприемам - приятно хортуване, добри, но все още формални отношения.

Роня, аз доста се обърквам като се падне Магът, понеже съчетава много умело сянката и светлината, но проблемът е, че никога не знаеш от коя страна си попаднал. И очаквам изненади от него. Ще е интересно наистина да видим какво ще стане.

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #1888 -: Септември 07, 2012, 01:43:44 pm »
Роня, аз доста се обърквам като се падне Магът, понеже съчетава много умело сянката и светлината, но проблемът е, че никога не знаеш от коя страна си попаднал. И очаквам изненади от него. Ще е интересно наистина да видим какво ще стане.

Да. За мен Магът е материализация. Умението да се владее материята. За нови проекти обикновено означава "вдигане от дъното", тоест започва. Малко ме срутва тоя Рицар Жезли по средата, как се е юрнал, но ще следя внимателно.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1889 -: Септември 07, 2012, 01:53:54 pm »
Пуснах хорар с въпрос:
Приключили ли са нещата между мен и Д. или напротив това е началото?

Но реших да питам и картите,същия въпрос.
Теглих ги от сайта таротико.

Излязоха следните карти:
5 чаши
Рицар Жезли
7 чаши
8 чаши

:'(Не мога да ги разтълкувам,но не ми се струват добри :(

Два дена след като съм задала въпроса,той излезе доблестен ,обади ми се по телефона и ме накара да разбера,че не желае да е с мен под каквато и да е форма.Е да,можело да пием кафе някой ден.......което мен не ме устройва :'(
Та,ще пусна още едни карти,да видим какво ще покажат :(
Моля ви ,кажете как ви се виждат.

Това ли е краят между нас?

1.Девятка жезли

2.Асо мечове

3.Императорът

4.Асо чаши

Благодаря ви.....аз между другото му изтрих профила във фейсбук,но телефона няма да му изтрия,за да може, ако ми звънне,да знам че е той и да не вдигам :'(

« Отговор #1890 -: Септември 07, 2012, 04:20:43 pm »
Картите много точно показват реалността. 9 Ж - наранената ти гордост и обидата, Асо М + Императора - твърдото му и непоклатимо решение, но това Асо Чаши /Имп + Асо Ч / накрая нещо не се връзва, подбудите за това решение изглеждат именно свързани с чувства. Особено както си задала конкретно въпроса : "Приключили ли са нещата между мен и Д. или напротив това е началото?", отговорът ми звучи като "Изглежда, че са приключили, но само така изглежда."
Имам и още предположения, но да не те обърквам. Изчакай малко да видим. Аз мисля, че като види спокойствие и безразличие пак ще се активизира и дори ще те обивини, че си го изтрила и не ти ти пука за него.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1891 -: Септември 07, 2012, 05:05:41 pm »
Картите много точно показват реалността. 9 Ж - наранената ти гордост и обидата, Асо М + Императора - твърдото му и непоклатимо решение, но това Асо Чаши /Имп + Асо Ч / накрая нещо не се връзва, подбудите за това решение изглеждат именно свързани с чувства. Особено както си задала конкретно въпроса : "Приключили ли са нещата между мен и Д. или напротив това е началото?", отговорът ми звучи като "Изглежда, че са приключили, но само така изглежда."
Имам и още предположения, но да не те обърквам. Изчакай малко да видим. Аз мисля, че като види спокойствие и безразличие пак ще се активизира и дори ще те обивини, че си го изтрила и не ти ти пука за него.
Рестлес,кажи ми моля те за нещата които предполагаш? Няма да ме объркаш..
моята интуиция също ми казва,че от ревност,защото съм обвързана,не желае да се вижда  с мен.Защото  го е яд, и го е страх.
Защото според мен е много ревнив и не може да си представи,да дели една жена с друг.А той изобщо не ме е изслушал.Щях да му кажа,че аз реално нямам мъж,въпреки че съм обвързана :-[
« Последна редакция: Септември 07, 2012, 05:10:56 pm от Milkyway »

« Отговор #1892 -: Септември 07, 2012, 11:57:22 pm »
Рестлес,кажи ми моля те за нещата които предполагаш? Няма да ме объркаш..
моята интуиция също ми казва,че от ревност,защото съм обвързана,не желае да се вижда  с мен.Защото  го е яд, и го е страх.
Защото според мен е много ревнив и не може да си представи,да дели една жена с друг.А той изобщо не ме е изслушал.Щях да му кажа,че аз реално нямам мъж,въпреки че съм обвързана :-[

Ами това мислех да кажа, но не искам да те засилвам непременно в някаква посока. Това беше важно да го кажеш, че си обвързана, обяснява до някаква степен поведението му. :blink: Според мен те тества и може би е искал да му се молиш и да протестираш, за да си докаже колко е значим. Според мен е добре, че не си му казала, че реално не си в любовна връзка, нека не всичко му е на тепсия. Обвързана или необвързана, той е мъжът и би следвало да те попита направо за нещо толкова важно. Според мен го изчакай, егото му едва ли ще издържи дълго.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1893 -: Септември 08, 2012, 07:17:49 am »
Да,и аз дълго мислех по въпроса и не спирам да мисля,защото това ме вълнува доста сега.
Той от самото начало знае,че съм семейна.Първата вечер даже сам ме разпитваше,за семейството ми.
Истината е,че понеже той през цялото време ме държеше в напрежение,аз изпитвах силна нужда от яснота и това ме правеше упорита...доста упорита.
Но когато,го помолих,да прояви поне малко човечност и да ми каже,защо прави всичко това,той ми се обади,което силно ценя и ми каза ,как седят при него нещата.
Че не желаел нищо,че имал много работа и проблеми,че съм му приятна, и да,някой път може да пием кафе.Или пък друг път ако реши,може да ми се обажда по 10 пъти на ден...просто ей така да си говорим.
Но аз най-накрая му казах истината,че мислех,че можем да бъдем любовници.
А той ми отговори: Ооо не, не можем да бъдем.
И така приключи разговора.
Аз много се разтроих,даже си поплаках и може и той да го е усетил.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1894 -: Септември 08, 2012, 11:13:32 am »
Да не са свършили мъжете, Милки? :)
При добро желание ще намериш и друг, с който нещата могат да се случат.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1895 -: Септември 08, 2012, 02:23:12 pm »
Милки, както и да интерпретирам прочетеното аз не съм на твоето място и винаги рискувам да изляза от реалния контекст на вашите разговори и отношения. Може би мъжът не е толкова повърхностен, както прибързано го обвиних. Може просто да не иска да те дели или да играе втора цигулка и така да го показва, макар че го прави действително детински. Отпусни се и почакай и както казва Лили не го приемай като единствена възможност, въпреки че е трудно щом вече си влюбена. Мъж, който няма никакви намерения към жената не би й се обаждал често, още по-малко по 10 пъти на ден. Смятам, че приятелството между мъж и жена е малко в сверата на митовете. :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1896 -: Септември 08, 2012, 08:56:49 pm »
Рестлес,
трогната съм,че взе моите проблеми и въпросът ,който зададох присърце :-[
Че така обстойно ми отговаряш и тълкуваш.Дори просто като човек и страничен наблюдател.

Лили,знам ,че има други мъже :lol:пък и ако ме наблюдавате,покрай мен са се навъдили доста възможности ;Dнапоследък.На хайрлия да е ;D

Но този пък....как изкочи изведнъж и ме изкара извън релси :-\
Но в моя живот е обичайна илюзията в любовта....така ,че не ми е за първи път :unsure:

Наистина Рестлес,трудно е приятелството между мъж и жена...аз лично не мога да му бъда приятел на този.
И ако един ден реши да се обади и ме покани на кафе,ще му го кажа : "Как си представяш ,да изляза с теб ей така,просто на кафе,да си говорим общи приказки..при положение ,че имам сексуално привличане към теб?Ще седя срещу теб,ще въздишам тежко.....ще искам да те целуна....а ти ще ми говориш как си прекарал в работата примерно или какво ще е времето утре" :-X
Така ,че да реши ...или направо  в тях  ;D или никакво кафе.....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1897 -: Септември 08, 2012, 09:03:02 pm »

Де да бяха всички телешки лични планетки настъпателни като теб.  :-[

Милки, когато желанието изстине и тръпката отмине, може би ще видиш, че е възможно да поддържаш приятелски отношения с мъж и да се срещате просто на кафе, за да говорите за случки в службата и хубавото/лошото време. Стига да не те е наранил жестоко, но и отхвърлянето боли, особено когато си вложил много очаквания или време в дадени отношения.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #1898 -: Септември 08, 2012, 09:28:27 pm »
Честно да ти кажа, щях да ви попитам просто отстрани.....като ме "слушате" и горе долу ми знаете натала.
Кое най ви се набива на очи като характер...става въпрос за мен де ;D
Кои знаци и планети най-изпъкват? :-\
Тези 3 лични планети в телец ли,или АС то в лъв??  :-\ А рибата личи ли си?

А иначе,да...като изчезне тръпката,имала съм случаи, в които окончателно прекратявам контакти,а в други ставаме добри познати....всякакви варианти са ми се случвали до сега в живота.
Аз затова ти казвам,няма да е първата болка,няма и да е последната.
Просто се чудя,защо  в неговите очи видях любовникът?  А ето,пак съм се заблудила....

Лили,аз преди не бях така настъпателна......но последните години много се промених.
А ако просто говорим за природа....това че с мъжа ми не общуваме сексуално,явно ме настървява още повече да си намеря точно такъв обект :'(
« Последна редакция: Септември 08, 2012, 09:32:35 pm от Milkyway »

« Отговор #1899 -: Септември 08, 2012, 09:32:40 pm »
И ако един ден реши да се обади и ме покани на кафе,ще му го кажа : "Как си представяш ,да изляза с теб ей така,просто на кафе,да си говорим общи приказки..при положение ,че имам сексуално привличане към теб?Ще седя срещу теб,ще въздишам тежко.....ще искам да те целуна....а ти ще ми говориш как си прекарал в работата примерно или какво ще е времето утре" :-X

:blink: :blink: :P

Милки, приличаш ми на мен, и аз съм доста крайна...  :blink:

Искаш със теб да останем добри познати -
как да разбирам това?
Длани, които до болка се стапяха сляти,
да се здрависват едва.

Погледи, дето до дъно се пиеха жадни,
леко да се поздравят.
Устни, които се пареха, безпощадни,
дружески да си мълвят.

Не, ние не можем да бъдем добри познати -
няма среда в любовта.
Бяхме най-близки, за туй от сега нататък
ще сме най-чужди в света.

Погледи, дето до дъно се пиеха жадни,
леко да се поздравят.
Устни, които се пареха, безпощадни,
дружески да си мълвят.

Искаш със теб да останем добри познати -
как да разбирам това?
Бяхме най-близки, затуй от сега нататък
ще сме най-чужди в света.

Блага Димитрова