Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706515 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2000 -: Октомври 04, 2012, 01:07:29 pm »

Бях питала картите преди известно време, само ,че не можах много да си ги разтълкувам сама.
Сега искам да питам пак картите за съвет как да постъпя, защото искам да напусна,но се страхувам да остана без доходи :-\

Тегля три карти,ще съм благодарна ако ми помогнете да ги разтълкувам:

1.Асо жезли
2.9 чаши
3- 17.Звездата

На мен ми изглежда много обнадеждаващ отговора
Lina, мисля ,че ако се поддадеш на импулсът  ти да напуснеш,  би последвал продължителен период на  търсене на  подходяща работа  за твоя огнен характер.

« Отговор #2001 -: Октомври 04, 2012, 02:39:40 pm »
Ще подпиша ли поне договор за започване на работа преди средата на октомри 2012 г?
Паднаха ми се

Рицар на мечове
Тройка Жезли
Звездата

Честно казано последната карта ме притеснява много.

Jasmin-veni, според мен тези карти показват твоята гледна точка и емоционалното ти състояние по отношение на въпроса. Изнервена си сякаш и си загубила търпение (Рицар мечове), а 3 жезли+ Звездата говорят за нужда да се дистанцираш и да погледнеш на случващото се от по-широка перспектива. Първото нещо, което си помислих беше, че си на прага на много важен за теб, че и рязък преход, който няма да е безболезнен, но имаш нужда точно от това. Има напрежение в теб, защото не можеш да влияеш на случващото се. Забрави за плановете си и очаквай изненади.
Аз бих метнала още няколко подреждания с уточняващи въпроси. Например, какво е отношението към теб на евентуалните ти работодатели, тече ли в момента процес на отсяване на кандидати за това работно място, защо се бавят с отговора... такива неща.

Благодаря ти :) Послушах те и зададох два основни въпроса:
1. Какво спира желаният от мен работодател да ме наеме на работа:
Отшелника, Слънцето, Седмица чаши

2.В каква насока ще тръгне животът ми, в каква насока ще се развивам в следващите 2-3 месеца?
Смърт, девятка мечове, кулата.

В друидското огами ми излезе реална, физическа смърт. Нямам намерение да се страхувам, поне не, ако иде реч за мен.

Да хвърля ли трети въпрос и дали няма да прекаля, ако питам за кой се отнася тази смърт?
« Последна редакция: Октомври 04, 2012, 02:43:55 pm от jasmin_veni »

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #2002 -: Октомври 04, 2012, 08:25:42 pm »

Бях питала картите преди известно време, само ,че не можах много да си ги разтълкувам сама.
Сега искам да питам пак картите за съвет как да постъпя, защото искам да напусна,но се страхувам да остана без доходи :-\

Тегля три карти,ще съм благодарна ако ми помогнете да ги разтълкувам:

1.Асо жезли
2.9 чаши
3- 17.Звездата

На мен ми изглежда много обнадеждаващ отговора
Lina, мисля ,че ако се поддадеш на импулсът  ти да напуснеш,  би последвал продължителен период на  търсене на  подходяща работа  за твоя огнен характер.

Благодаря,
хорарът пък каза не,но когато теглих картите бях много въодушевена,защото обстановката на работа ме подтиска.Все още не съм решила какво да правя в интерес на истината.Характера ми хич не е огнен,въпреки огнения Асц ,де да беше,щях да съм много по-отракана  ;)

« Отговор #2003 -: Октомври 04, 2012, 08:48:26 pm »
Благодаря ти :) Послушах те и зададох два основни въпроса:
1. Какво спира желаният от мен работодател да ме наеме на работа:
Отшелника, Слънцето, Седмица чаши

2.В каква насока ще тръгне животът ми, в каква насока ще се развивам в следващите 2-3 месеца?
Смърт, девятка мечове, кулата.

В друидското огами ми излезе реална, физическа смърт. Нямам намерение да се страхувам, поне не, ако иде реч за мен.

Да хвърля ли трети въпрос и дали няма да прекаля, ако питам за кой се отнася тази смърт?

Jasmin-veni, първо уточнявам, че разглеждам тези две комбинации в контекста на първата, която пусна днес.
2. Смъртта, 9 мечове, Кулата
Вярно, че е много драматична тази комбинация, но на мен ми прилича повече на "излюпване", или на тотално и много дълбоко чистене, дирижирано от Звездата. Знам, че звучи като клише, но ще трябва да му теглиш чертата на миналото, да се освободиш от стереотипи, които считаш в момента за удобни, за да започнеш на чисто. Няма мърдане от това. Аз и друго си мисля, че ти много ясно си даваш сметка за това, което е нужно да направиш, но се съпротивляваш. Затова се появява Кулата със своята категоричност в края. Ако не приемеш този процес доброволно, външните събития и обстоятелства ще ти го наложат. И в двата случая Звездата ще се реализира. Представи си ситуацията символично: като превръщането на какавида в пеперуда е състоянието ти в момента. Горкото същество разбира, че се променя и никога няма да е същото (Смъртта); страхува се, но не може да се противопостави на промените (9 мечове), докато най-накрая пашкулът, който защитава, но и ограничава се отваря (Кулата) и то започва живот в една нова реалност, а това е истинската му същност и реализация (Звездата).
1. Отшелникът, Слънцето, 7 чаши
Като безвкусен виц ми звучи тази комбинация и поне три интерпретации ми идват на ум. Слънцето може да бъде много самовлюбено и безгрижно, а в комбинация със 7 чаши си е една голяма самозаблуда и лъскаво шоу за пред другите. Май все още няма никакво решение за назначението, а ако има, то ще е под влияние на някое моментно настроение. Има някой подведен в цялата тая работа или някой, който гледа през розови очила. Да не би да са забравили на това място, че трябва да назначават някого?  :rolleyes:   

Я кажи, често ли се сблъскваш хора, които имат нереалистична представа за себе си и за възможностите си? Налага ли се да разчиташ на такива хора? Според мен това е кошмарът на девятка мечове. Сякаш Звездата се опитва да те научи да се доверяваш единствено на себе си и да махне болката от минали разбити надежди. Ще порастеш благодарение на този период и на влиянието на Звездата. Не гледай фаталистично на втората комбинация, а и интерпретации много, все пак.   :blink:

Аз все пак мисля, че скоро поне ще получиш някаква информация по въпроса за работата, дори и да не подпишеш договор.

« Отговор #2004 -: Октомври 04, 2012, 09:18:16 pm »
Кирин, от сърце ти благодаря за интерпретацията :wub:. Честно казано цяла година ми се готви нещо ново и го усещам, ама предимно в най-личният ми живот са били новите неща и раздвижвания, което на мен не ми допада много-много. Освен да си кажа "каквото трябва да става, ще го приема, амин", друго не ми остава. Вярвам, че ще съм щастлива и ще нося усмивки и това е. каквато и да е промяната, сигурна съм, че ще е за добро.

За първата комбинация - може и някой да възлага розови надежди, не знам, аз го отписах мястото. Не са забравили, ама са мудни. Не лежа на това уше де, продължавам с търсенето на работа.

По принцип се доверявам на хората, не разчитам напълно обаче, напарила съм се. Всъщност винаги приемам хората с отворени обятия, търся доброто във всеки, може би трябва да стана по-цинична и затворена.

Пък ако знаете АЗ колко искам да скъсам с всичко минало, с всички, които са ме наранили и са ме карали да плача, да ги зачеркна от живота си и повече да не ми е мъчно, че сме се разделили. Тук говоря за приятели и приятелки, които са ме наранявали. По натал и това ще ми е кармичният урок - да се науча да прекъсвам неползотворни приятелства.
Чудя се каква подредба да хвърля, за да видя къде ще ми е изненадата, новото, в коя сфера на живота ми. Или ще прекаля с тарото?

« Отговор #2005 -: Октомври 04, 2012, 10:14:39 pm »
добър вечер,
съвсем спонтанно ми дойде на ума въпроса
"Заслужава ли си чакането този мъж"-4жезъла,кралица жезли,10 чаши....знам че не е най-подходящият въпрос,но ще се радвам да чуя интерпретации,ако може...
и в продължение на този ,зададох друг въпрос
от какво естество е интересът му към мен
паж пентакли,колелото,колесницата
много благодаря

« Отговор #2006 -: Октомври 04, 2012, 10:52:15 pm »
добър вечер,
"Заслужава ли си чакането този мъж"-4жезъла,кралица жезли,10 чаши....знам че не е най-подходящият въпрос,но ще се радвам да чуя интерпретации,ако може...
много благодаря

По първият ти въпрос: в момента сте на фаза прители или "приятелчета с ползи" нали? За мен комбинацията показва, че си заслужава и те чака хубава развръзка, но не виждам дълготрайност. Предполагам, защото тълкувам по-скоро "да го чакам или не". Та за мен чакането ти свърши и 4 жезли ти показва да си хванш съдбата в ръце. Ако го искаш този мъж - действай, сега е момента. Има любов на хоризонта.

За вторият ти въпрос нищо не мога да кажа, някак картите не ми се връзват с въпроса. Да не си задала въпросът по друг начин или?
Нека някой по-опитен каже :)

« Отговор #2007 -: Октомври 04, 2012, 11:14:01 pm »
добър вечер,
много благодаря
благодаря ти-зарадва ме,и ми олекна някак,по вторият въпрос-точно така го зададох

По първият ти въпрос: в момента сте на фаза прители или "приятелчета с ползи" нали? За мен комбинацията показва, че си заслужава и те чака хубава развръзка, но не виждам дълготрайност. Предполагам, защото тълкувам по-скоро "да го чакам или не". Та за мен чакането ти свърши и 4 жезли ти показва да си хванш съдбата в ръце. Ако го искаш този мъж - действай, сега е момента. Има любов на хоризонта.

За вторият ти въпрос нищо не мога да кажа, някак картите не ми се връзват с въпроса. Да не си задала въпросът по друг начин или?
Нека някой по-опитен каже :)

« Отговор #2008 -: Октомври 05, 2012, 06:30:47 am »
добър вечер,
много благодаря

Здравей, marina_30. По втората комбинация, самият той няма обяснение за интереса си към теб, но ти се радва и е щастлив около теб. Нещо му се случва за първи път, а то е свързано с теб и той е много въодушевен. Очаквай бързо развитие. Начало на нещо, но не се знае продължението.

Момичета, хвърлих карти тази сутрин за отношението на един мъж към мен. Става въпрос за приятел, с когото се скарах заради интриги на други хора, а сега ме е срам да се извиня. Картите ми са: двойка мечове, десятка пентакли и Папата. Не ми се виждат лоши, но нищо конкретно не мога да кажа по тях. Може ли малко помощ?
« Последна редакция: Октомври 05, 2012, 07:17:49 am от Кирин »

« Отговор #2009 -: Октомври 05, 2012, 08:33:36 am »
Момичета, хвърлих карти тази сутрин за отношението на един мъж към мен. Става въпрос за приятел, с когото се скарах заради интриги на други хора, а сега ме е срам да се извиня. Картите ми са: двойка мечове, десятка пентакли и Папата. Не ми се виждат лоши, но нищо конкретно не мога да кажа по тях. Може ли малко помощ?

Нарушили сте някакви правила, човекът е праволинеен и е много сърдит. За сега си кротувай, каквото и да предприемеш не те чака добър изход. Сигурно скоро ще се видите на общо събиране.
Пусни една допълнителна подребда 'Какъв е правилният начин за да се сдобрим" или Ще приеме ли моите извинения ....

Кирин, навремето мой приятел така изчезна от живота ми без обяснение, просто спря да вдига тел. След години пак се появи и ми обясни защо го е направил, за да не се караме бля-бля. Търпение му е майката.

Аз запитах един въпрос - Успях ли най-накрая да обясня на тази обожател, че няма да се получи и вече загуби ли интерес.
Осмица мечове, Смърт, Рицар Пентакли

П.С. Кирин, познай коя ми е картата на дена за днес ;D Пак Смърт, май започва голямата промяна :wub:

« Отговор #2010 -: Октомври 05, 2012, 07:05:11 pm »
Ами вероятно си имала успех, Jasmin_veni.  :blink:

Уф, права си, трябва да почакам малко. Няма да редя други карти. Днес направих опит да говоря с този човек. Каза ми, че още сме приятели, но не може толкова бързо да му мине яда. То не и толкова ядосан, по-скоро е изненадан неприятно от моите реакции. Добре, че поне говорих за това с него. Наистина мисля да не му досаждам известно време. Доколкото го познавам, само бих влошила нещата по този начин. Да, праволинеен и отговорен човек е.
Благодаря!  :blink:

« Отговор #2011 -: Октомври 05, 2012, 07:41:44 pm »
Тц, неуспяла съм  се оказа :-[

« Отговор #2012 -: Октомври 06, 2012, 12:39:37 pm »
Моля,помогнете!Вчера имаше вихрушка от емоции,поради едно съобщение. Та питам "Излъга ли ме *, че не е изпратил той съобщението,а неговия приятел?"
Теглих карти от моето тесте:
Крал на чашите (обърнат)
Осмица чаши
Девятка пентакли
« Последна редакция: Октомври 06, 2012, 03:49:38 pm от Last_Kiss »

« Отговор #2013 -: Октомври 07, 2012, 10:38:43 am »
здравейте,днес изтеглих карти за мъжът който ме интересува-ще се съберем ли след дългата раздяла
императрицата,асо меч,двойка чаши....това асо,ме притеснява...

« Отговор #2014 -: Октомври 07, 2012, 11:21:59 am »
Моля,помогнете!Вчера имаше вихрушка от емоции,поради едно съобщение. Та питам "Излъга ли ме *, че не е изпратил той съобщението,а неговия приятел?"
Крал на чашите (обърнат)
Осмица чаши
Девятка пентакли

Бих казала- да. Кралят чаши си е като цяло малко лъжовен, а в обърнат положение -още повече. Имало е помощ от приятел обаче. В смисъл - съмишленик.

« Отговор #2015 -: Октомври 07, 2012, 11:27:35 am »
здравейте,днес изтеглих карти за мъжът който ме интересува-ще се съберем ли след дългата раздяла
Мисля, че среща ще има ( или поне разговор). Мисля ,че ти ще "подадеш ръка " първа. Като цяло -ти си била тази която инвестира повече във връзката ви май...

« Отговор #2016 -: Октомври 07, 2012, 01:02:49 pm »
Крал на чашите (обърнат)
Осмица чаши
Девятка пентакли

Бих казала- да. Кралят чаши си е като цяло малко лъжовен, а в обърнат положение -още повече. Имало е помощ от приятел обаче. В смисъл - съмишленик.

Да,да,неговия приятел го прикри/не директно пред мен,но покри го,така казано/. Благодаря ти,Херлок!!!  :wub:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2017 -: Октомври 07, 2012, 02:17:53 pm »
Зададох въпрос - Защо отношенията ни с Х. са в застой и ще се подобрят ли? Паднаха ми се - Императрицата, десятка жезли и тройка жезли. Някой би ли ми помогнал с интерпретацията?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2018 -: Октомври 07, 2012, 04:25:55 pm »
Зададох въпрос - Защо отношенията ни с Х. са в застой и ще се подобрят ли? Паднаха ми се - Императрицата, десятка жезли и тройка жезли. Някой би ли ми помогнал с интерпретацията?
Тука има 2 въпроса....По тези карти- има не добра комуникация и блокирано развитие...

« Отговор #2019 -: Октомври 07, 2012, 05:36:54 pm »
;D да,така е-ще се пробвам,но май няма да е леко с този меч...много благодаря Шолмс