Кирин, от сърце ти благодаря за интерпретацията :wub:. Честно казано цяла година ми се готви нещо ново и го усещам, ама предимно в най-личният ми живот са били новите неща и раздвижвания, което на мен не ми допада много-много. Освен да си кажа "каквото трябва да става, ще го приема, амин", друго не ми остава. Вярвам, че ще съм щастлива и ще нося усмивки и това е. каквато и да е промяната, сигурна съм, че ще е за добро.
За първата комбинация - може и някой да възлага розови надежди, не знам, аз го отписах мястото. Не са забравили, ама са мудни. Не лежа на това уше де, продължавам с търсенето на работа.
По принцип се доверявам на хората, не разчитам напълно обаче, напарила съм се. Всъщност винаги приемам хората с отворени обятия, търся доброто във всеки, може би трябва да стана по-цинична и затворена.
Пък ако знаете АЗ колко искам да скъсам с всичко минало, с всички, които са ме наранили и са ме карали да плача, да ги зачеркна от живота си и повече да не ми е мъчно, че сме се разделили. Тук говоря за приятели и приятелки, които са ме наранявали. По натал и това ще ми е кармичният урок - да се науча да прекъсвам неползотворни приятелства.
Чудя се каква подредба да хвърля, за да видя къде ще ми е изненадата, новото, в коя сфера на живота ми. Или ще прекаля с тарото?