Вени, странно, но крал мечове+3 жезли са ми се падали точно преди неочаквано да подпиша един много изгоден договор. Не беше постоянна работа, но ми донесе много положително развитие тази омбинация. Като цяло първата ти комбинация ми звучи сякаш си променила намеренията си или си насочила интересите си в нова област и сега се чувстваш несигурна, самотна и неуверена. Мислила ли си да работиш самостоятелно?
За моя въпрос си права, става дума за уволнение. Аз не съм пряко засегната, но има много въпроси без отговор в целия случай, много дезинформация и остри реакции.
Феникс, според мен има нужда от някакво изясняване на отношенията между теб и Г, но и двамата се страхувате да повдигнете определени въпроси. Все пак ще има някакво развитие, макар че то ще се размине доста с очакванията ти. Всичко е за добро обаче.
Сега, моите нови въпроси пак са свързани с това уволнение. Предния път просто изключих, че това е един вид спор и има две страни в него. И така:
1. Как ще приключи проблемът за засегнатата страна?- Рицар пентакли, 10 жезли, 8 пентакли
2. Как ще се развият нещата за страната, която предизвиква проблема? 10 пентакли, 7 жезли 7 чаши
Има и още една комбинация, но тя е свързана с моята реакция към всичко това- 10 пентакли, 7 жезли, рицар мечове.
Сега като гледам тази десятка пентакли, ми хрумна да питам и друго нещо. Обикновено 10 пентакли в мои лични подреждания представя градът, в който живея, а 7 пентакли-кварталът ми. Не знам защо моите карти са решили, че бай Кмет е кралица чаши.

Вие имате ли си такива карти, които конкретно говорят за определени места или хора? И има ли някой обяснение за тази кралица чаши?