Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705616 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2100 -: Ноември 14, 2012, 02:53:52 pm »
Значи давай смело  ;D

« Отговор #2101 -: Ноември 15, 2012, 02:06:28 pm »
Момичета, моля за малко помощ. За развитието на дадена ситуация изтеглих: 8 мечове, Магът, Умереността. Въпросът не е лично за мен, по-скоро касае голяма група хора, неприятно изненадани и поставени пред свършен факт.
Чувствам се несигурна с тези големи аркани. Мнения?

« Отговор #2102 -: Ноември 15, 2012, 07:50:31 pm »
Съжалявам, комбинацията е лоша. Край, администативни дейности, няма изгледи за положително развитие.
Съкращение, уволнение?

Но да знаеш, че е редно да задаваш за определен човек въпрос, така общо може да важи за 90% от групата.

Запис от мен:
Ще снимам ли още през месец ноемрви:
Осмица чаши
Петица пентакли
Крал Мечове
Трокйка Жезли

И още един "Ще започна ли работа на трудов договор този месец"
Паж жезли
Петица мечове
Осмица чаши
Девятка Мечове

Хм...втория въпрос ми е твърдо ТЦ, нали?

« Отговор #2103 -: Ноември 16, 2012, 02:55:14 pm »
здравейте,да попитам
ще има ли развитие между мен и Г ,до няколко месеца
асо меч,дяволът,асо пентакли,осем жезъла

« Отговор #2104 -: Ноември 17, 2012, 12:04:31 pm »
Вени, странно, но крал мечове+3 жезли са ми се падали точно преди неочаквано да подпиша един много изгоден договор. Не беше постоянна работа, но ми донесе много положително развитие тази омбинация. Като цяло първата ти комбинация ми звучи сякаш си променила намеренията си или си насочила интересите си в нова област и сега се чувстваш несигурна, самотна и неуверена. Мислила ли си да работиш самостоятелно?
За моя въпрос си права, става дума за уволнение. Аз не съм пряко засегната, но има много въпроси без отговор в целия случай, много дезинформация и остри реакции.
Феникс, според мен има нужда от някакво изясняване на отношенията между теб и Г, но и двамата се страхувате да повдигнете определени въпроси. Все пак ще има някакво развитие, макар че то ще се размине доста с очакванията ти. Всичко е за добро обаче.
Сега, моите нови въпроси пак са свързани с това уволнение. Предния път просто изключих, че това е един вид спор и има две страни в него. И така:
1. Как ще приключи проблемът за засегнатата страна?- Рицар пентакли, 10 жезли, 8 пентакли
2. Как ще се развият нещата за страната, която предизвиква проблема? 10 пентакли, 7 жезли 7 чаши
Има и още една комбинация, но тя е свързана с моята реакция към всичко това- 10 пентакли, 7 жезли, рицар мечове.
Сега като гледам тази десятка пентакли, ми хрумна да питам и друго нещо. Обикновено 10 пентакли в мои лични подреждания представя градът, в който живея, а 7 пентакли-кварталът ми. Не знам защо моите карти са решили, че бай Кмет е кралица чаши.  ;D Вие имате ли си такива карти, които конкретно говорят за определени места или хора? И има ли някой обяснение за тази кралица чаши?

« Отговор #2105 -: Ноември 18, 2012, 01:33:52 am »
По въпроса на Феникс, аз мисля, че ще има развитие и то много бурно, бързо и обещаващо. ОчарователнИЧКО.

Значи, Кирин, според картите ти си страната, която създава проблема. ;D Или си/ще станеш част от него. Внимавай да не те въвлекат в някоя интрига. Иначе, и двете страни няма да излязат сухи, но разочарованието за прецакващите винаги е по-голямо, когато не им мине номера.
There's a little witch in every woman...

« Отговор #2106 -: Ноември 20, 2012, 06:53:53 am »
По въпроса на Феникс, аз мисля, че ще има развитие и то много бурно, бързо и обещаващо. ОчарователнИЧКО.

Значи, Кирин, според картите ти си страната, която създава проблема. ;D Или си/ще станеш част от него. Внимавай да не те въвлекат в някоя интрига. Иначе, и двете страни няма да излязат сухи, но разочарованието за прецакващите винаги е по-голямо, когато не им мине номера.
*liked*
Да, прецакващата страна се допрецака сама някак си.  ;D Може би третата комбинация не се отнася за мен конкретно, а просто указва един вид обществено недоволство, което в последните дни не може да бъде подтиснато и се изразява все по-ясно. Стана интересно наокло, хаха!

« Отговор #2107 -: Ноември 20, 2012, 10:51:41 am »
здравейте,имам интерес към един мъж,но засега се опознаваме виртуално
обвързан ли е Х
4 чаши,магът,крал мечове,10 жезли

« Отговор #2108 -: Ноември 20, 2012, 05:12:52 pm »
их казала да, но е с мисли за прекъсване на връзката.-
Седмична прогноза за 19,11-25,11

Кралица мечове
шестица мечове
5 жезли.

Идеи?

Кирин, а метни една седмична по твоя въпрос, да видим дали ще познаем.
Като въпрос задай нещо от рода на "Какво важно ми предстои тази седмица".
« Последна редакция: Ноември 20, 2012, 05:17:55 pm от jasmin_veni »

« Отговор #2109 -: Ноември 20, 2012, 07:26:08 pm »
благодаря момичета,много се надявам да е така ,и да е по-бързичко  ;D

« Отговор #2110 -: Ноември 20, 2012, 09:13:50 pm »
Вени, на интервю ли мислиш да се явяваш, какво ли? Не ми се виждат любовни седмичните ти карти, но сякаш ще успееш да се представиш в най-добрата си светлина, особено ако ти се наложи да се състезаваш с други хора. Като че ли ще ти се наложи малко лицемерие да употребиш, но това искат да видят хората отсреща.

Моите карти са Паж жезли, Колесницата, Светът. Не са свързани с предишния въпрос обаче. Ей тъй, теглих ги за себе си, без да имам нещо ясно в главата.

Edit: Вени, макар и да мразя общи приказки, твоята комбинация може да се разгледа и на едно по-високо ниво. Изглежда ми като послание някакво. Душата ти знае целта на всичко, което ти се случва в момента. През каквито и изпитания да минаваш, ти просто растеш и придобиваш полезен опит. Не можеш да разчиташ много на други хора, но това не ти е толкова нужно. Лисва ти фокус обаче (5 жезли).
Кралица мечове на първа позиция говори за избор, който си направила или трябва да направиш. Не оставяй други хора да влияят на решенията ти, защото само ти знаеш как да се издърпаш напред. 

По моята комбинация:
Няма намесен млад мъж, но ще ходя по чужбинско в командировка след нова година. Готинооооо!
« Последна редакция: Ноември 22, 2012, 10:43:01 pm от Кирин »

« Отговор #2111 -: Ноември 21, 2012, 10:49:46 am »
здравеите,ако е удобно и от мен един въпрос
решил ли е Х да ме остави в миналото
4 чаши,две чаши,колелото,слънцето
Ssissi, бих задала въпросът по друг начин: "Х помни ли ме още?' По тези карти по-скоро съзнателно иска да остави обидата в миналото и да не я помни.
благодаря Херлок,зададох го по начина "Мисли ли Х за мен още: 6 чаши.4 меча.крал жезли.крал чаши
Коя зодия е човекът за когото питаш? :blink:
Шрея,късничко се включвам но все пак да отговоря на въпроса ,скорпионче е....и да дам обратна връзка помни ме ;D....започна да гравитира около ми,но аз си трая и се правя на ударена...всъщност,макар много да го обичам,съм  раздвоена дали си струва да го допускам пак ....затова не зададох конкретен въпрос а по скоро изтеглих 3 карти за ориентация
накъде сега със Жоро?
две чаши,6 жезли,два пентакъла

« Отговор #2112 -: Ноември 21, 2012, 01:36:43 pm »
Кирин, не планирам интервю, не знам за къде ще излезат тези карти :) Ще видим, може в някои лични взаимоотношения.
Твоите карти са много показателни, Колесницата и Светът са най-ярките карти. Нещото, което ще промени живота ти, свързано с млад мъж ще започне тази седмица. Но според мен ще усетиш промяната след известно време.

« Отговор #2113 -: Ноември 22, 2012, 02:19:40 pm »
здравейте имам един въпрос,на който теглих 4 карти....как ме възприема един мъж
крал пентакли,магът,звездата,паж жезли....вече месец си играем ,миналата седмица издебна да сме сами ,но някак е много плах и не смее да прекрачи границата,в такава ситуация сме ,че той не е в позиция да предприеме каквото и да е,аз пък си мълча,съзнавайки ,че ме привлича,но че такива отношения не бива да се допускат....питам от любопитство,макар този флирт да е обречен...а такива хубави сини очи има  ;D

« Отговор #2114 -: Ноември 22, 2012, 05:12:28 pm »
по предния въпрос-още не се е обадил
сега да попитам....каква ще е връзката ми с Х
асо чаши.кралица чаши,силата
 ;D
-Обичам те...
-Но аз съм лош!
-ЗАЩОТО си лош

Дж.Стайнбек

« Отговор #2115 -: Ноември 22, 2012, 09:19:35 pm »
здравейте имам един въпрос,на който теглих 4 карти....как ме възприема един мъж
крал пентакли,магът,звездата,паж жезли....вече месец си играем ,миналата седмица издебна да сме сами ,но някак е много плах и не смее да прекрачи границата,в такава ситуация сме ,че той не е в позиция да предприеме каквото и да е,аз пък си мълча,съзнавайки ,че ме привлича,но че такива отношения не бива да се допускат....питам от любопитство,макар този флирт да е обречен...а такива хубави сини очи има  ;D

Бих казала, че има увлечение някакво, но на теб ти се налага да отговаряш на определени строги норми на поведение, затова и той ще ти действа по скоро вдъхновяващо :) но нека някой от по компетентните съфорумци си кажат мнението :)

« Отговор #2116 -: Ноември 23, 2012, 12:51:53 am »
здравейте,моля за помощ при тълкуване а следната комбинация
аз и Х до 3 месеца-дълго не се поглеждаме ,а сега позатоплихме отношенията...макар че е страшен инат,а и аз и двамата много се зарадвахме че заровихме томахавката
3 пентакли
кралица жезли
император
паж чаши
Човек наднича в бездната....но и бездната наднича в човека

« Отговор #2117 -: Ноември 24, 2012, 04:09:30 pm »
здравейте,моля за помощ при тълкуване а следната комбинация
аз и Х до 3 месеца-дълго не се поглеждаме ,а сега позатоплихме отношенията...макар че е страшен инат,а и аз и двамата много се зарадвахме че заровихме томахавката
3 пентакли
кралица жезли
император
паж чаши

Много нестабилен и хлъзгав мир ми се вижда това. По 3 пентакли се вижда, че някой е прескочил егоизма си или дребнавите си изисквания към другия, а кралица жезли дава потенциал да се върви в тази посока, но императорът показва, че има нужда от ясни правила и зачитане границите на другия.
Все още има детинско поведение у някой от двама ви, даже ревност и завист, които се проявяват по един незрял и неадекватен начин (император + паж чаши).
И друго ми идва наум, Х обвързан ли е в момента? Като че ли тази комбинация говори и за съперничество или друга жена, която влияе на взаимоотношенията ви. Да не си насреща на някоя кралица жезли, която чувства, че някой заплашва територията и поданиците й.
Като че ли през следващите 3 месеца няма да се случи кой знае какво, но ще изградите основите на по-стабилни отношения. Не знам дали тези отношения са в емоционалната или деловата сфера (сякаш второто), но внимавай да не засегнеш нечии интереси, не е задължително точно на Х. 

« Отговор #2118 -: Ноември 24, 2012, 08:21:03 pm »
добър вечер
 искам да попитам  въпрос,който спонтанно ми дойде в главата
приключиха ли отношенията ни...чудя се този мъж изпитва ли нещо изобщо
8 Пент.,слънцето,кралица чаши

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2119 -: Ноември 25, 2012, 09:35:20 am »
Какво ме очаква през месец Декември? Изтеглих 3 пентакли, кралица на чашите и 7 чаши. Как да го тълкувам? Полагане на повече усилия за нещо, успехи, помощ от жена? 7 чаши накрая ме обърква в тълкуването.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх