Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707555 Прегледи
*

tania

• **
  • 743
Re: ТАРО
« Отговор #2140 -: Декември 01, 2012, 10:51:06 pm »
Вени, Кирин, много ви благодаря! Оказахте се прави - пътуването няма да се осъществи на този етап, отложих го за януари.
Попитах дали моя близка ще се възстанови ( получи инсулт ). Паднаха се -
Страшният съд
Дяволът
6 чаши
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2141 -: Декември 02, 2012, 01:24:50 pm »
Съжалявам, не се наемам да тълкувам картите. Но 6 чаши говори за добър край.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2142 -: Декември 02, 2012, 03:11:05 pm »
Съжалявам, не се наемам да тълкувам картите. Но 6 чаши говори за добър край.
Благодаря, Вени! Четох, че когато въпросът е за здраве, Страшният съд символизира оздравяване. Само Дяволът ме притеснява.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2143 -: Декември 02, 2012, 04:18:41 pm »
Таня, по тези карти и аз не виждам лошо развитие, въпреки Дявола, но пък той в комбинация с 6 чаши някак ми говори за изпадане в излишна емоционалност или за липса на воля. Да, може да се възстанови твоята близка, но ако намери достатъчно добра причина за себе си да го направи. И не мисля, че ще се възстанови напълно. Има ли парализи, особено на краката? Страшният съд говори за съдови проблеми, какъвто е мозъчният инсулт, а дяволът- за проблеми в колената и ревматоиден артрит. Ще има проблеми с ходенето сякаш. 6 чаши пък може да означава, че това не е единствен случай в семейството, или коренът на проблема може да се търси в детските години.
Те тези карти са събрали в себе си толкова много истории...
Според мен тя и преди е имала "предупреждения", че това може да се случи, но те са останали без внимание, къде от докторите, къде от нея. Дано да се оправи жената.

« Отговор #2144 -: Декември 02, 2012, 04:37:33 pm »
Ще ми кажете ли мнението си по една комбинация.
Ще се видя ли с Д. през декември?
8 Пентакли
10 Мечове
6 чаши
Глупакът

За работа иде реч.

п.с. Утре ще хвърля седмична подредба, някой друг желаещ да се опитваме да разгадаем седмицата?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2145 -: Декември 02, 2012, 06:38:48 pm »
Таня, по тези карти и аз не виждам лошо развитие, въпреки Дявола, но пък той в комбинация с 6 чаши някак ми говори за изпадане в излишна емоционалност или за липса на воля. Да, може да се възстанови твоята близка, но ако намери достатъчно добра причина за себе си да го направи. И не мисля, че ще се възстанови напълно. Има ли парализи, особено на краката? Страшният съд говори за съдови проблеми, какъвто е мозъчният инсулт, а дяволът- за проблеми в колената и ревматоиден артрит. Ще има проблеми с ходенето сякаш. 6 чаши пък може да означава, че това не е единствен случай в семейството, или коренът на проблема може да се търси в детските години.
Те тези карти са събрали в себе си толкова много истории...
Според мен тя и преди е имала "предупреждения", че това може да се случи, но те са останали без внимание, къде от докторите, къде от нея. Дано да се оправи жената.
Кирин, много ти благодаря за отговора! Направо съм изумена, колко точно си описала ситуацията! Наистина, това не й е първия инсулт, но предишните два бяха по-леки и се беше възстановила. Както си написала, има проблеми с ходенето, ставни проблеми, а от сегашния инсулт дясната част на тялото й се парализира. Но мисля, че ще се позакрепи. Тя е на 95 години, не съм виждала такава воля за живот като нейната.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2146 -: Декември 02, 2012, 07:58:51 pm »
Кирин, виждам, че си запозната за тълкуване на здраве. Би ли препоръчала източник в нета :blink:
Аз някак си не смея да разчитам на интуицията си, когато става дума за здраве.

Някой знае ли как може да се изгради годишна прогноза на Таро?

« Отговор #2147 -: Декември 02, 2012, 09:54:53 pm »
Вени, имам някакви записки тук за съответствията на големите аркани към различните органи и болести и ги пускам. Не съм ги търсила в нета, от една приятелка са. Трябва да ги има някъде, ама...
И така:

Глупакът- съответства на дихателните органи; характерни болести- течение
Магът- нервна система; атаксия
Висшата жрица- лимфна система; менструални проблеми
Императрицата- гениталии; венерически болести
Императорът-глава и лице; апоплексия
Папата- рамене и ръце; храносмилателни проблеми
Влюбените- бели дробове; пневмония
Колесницата- стомах; ревматизъм
Силата-сърце; сърдечни болести, синкоп
Отшелникът- гръб; слабост на гр. стълб, парализа
Колелото на съдбата- храносмилателна система; подагра
Справедливостта- черен дроб; бъбречни болести
Обесеният- органи, свързани с храненето; простуди
Смъртта- черва; рак
Умереността- хълбоци и бедра; тромбози
Дяволът- генитали; артрит
Кулата- мускули; възпаления
Звездата- бъбреци, пикочен мехур; цистит
Луната- крака и ходила; подагра
Слънцето- кръвоносна система; пресищане
Страшният съд- сперма, костен мозък, сетивни органи, съдова система; лудост, загуба на съзнание, внезапна смърт
Светът-твърди структури в организма, екскреция; -

Знам, че има подобни съответствия и за малките аркани, но и аз не знам къде да ги намеря. Това са само насоки, пак трябва да включиш интуицията си.
Сега се сетих за 7 жезли.  ;D Виж картинката в колодата на Уейт. Само забележи накъде сочат двата жезъла в центъра. Не знам как ми се наби тази подробност на очи в едно гледане за здраве, но някак си бях сигурна, че човекът има проблем с тестисите. Така и не разбрах какво точно беше заболяването, но проблемът се показа.  :-[

15. 12
Само да допълня едно-две нещица от мои наблюдения.
3 мечове се пада много често при болки в зъбите- пулпити, гангрени, или преди да се вади зъб. В гледания за мои здравословни проблеми се появи, за да опише проблеми с лимфни възли, в съчетание с Умереността. 
« Последна редакция: Декември 15, 2012, 10:09:02 am от Кирин »

« Отговор #2148 -: Декември 02, 2012, 10:49:47 pm »
Супер си!
Това има ли вариант да го качим на 1 страница или тц.

Аз сега се сетих, че миналата година на 5,12 излезе в нета много важен списък и сега очаквам важна новина тази седмица.
Та утре сутрин първо ще си хвърля картите за седмицата, после, в края на седмицата ще ви кажа, какво се е случило.
Като цяло ми се очертава тежка и натоварена, много социална седмица.

« Отговор #2149 -: Декември 02, 2012, 11:04:25 pm »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2150 -: Декември 02, 2012, 11:09:27 pm »
Зададох въпрос - Защо отношенията ми с Х. са в застой? Паднаха се -
Крал на чашите
Глупакът
8 пентакли
Колесницата ( обърната )
8 пентакли я свързвам с работохолизъм, това е една от причините. Кралят на чашите може да представлява мъжът, за когото питам ( занимава се с изкуство и е водна зодия ). Останалите 2 карти са ми трудни за разгадаване  :-\
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2151 -: Декември 03, 2012, 12:20:30 am »
кавга, раздор, свързан с професионално поприще. Юридически проблем или свъзан с документи.
Крал чаши обещава благоприятно излизане от периода за сърдечните дела.
Като цяло му дай да диша сега, има си проблеми в работата явно.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2152 -: Декември 03, 2012, 09:21:29 am »
кавга, раздор, свързан с професионално поприще. Юридически проблем или свъзан с документи.
Благодаря, Вени! Ситуацията наистина е такава - напрежение в работата и юридическо дело, което за момента не търпи развитие. Интересуваше ме дали има трети човек, но явно няма.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2153 -: Декември 03, 2012, 09:25:07 am »
Ще ми кажете ли мнението си по една комбинация.
Ще се видя ли с Д. през декември?
8 Пентакли
10 Мечове
6 чаши
Глупакът

За работа иде реч.

п.с. Утре ще хвърля седмична подредба, някой друг желаещ да се опитваме да разгадаем седмицата?
Мисля, че ще се видите и ще поставите началото на нещо, но трябва да си по-реалистично настроена.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2154 -: Декември 03, 2012, 10:10:22 am »
Благодаря, Вени! Ситуацията наистина е такава - напрежение в работата и юридическо дело, което за момента не търпи развитие. Интересуваше ме дали има трети човек, но явно няма.

Няма ;D

Мерси за мнението ти :wub: Ново, ново - работа да има :)

Айде седмична прогнозаааа:
Въпрос - Какви ще са най-важните неща, които ще ми се случат между 3 и 8,12. и какъв ще е резултата от тях?
Асо Пентакли
Рицар Жезли
6 Чаши
Висшия Жрец.

Дали пък не бъркам и това не са всъщност 2 въпроса?

« Отговор #2155 -: Декември 03, 2012, 10:23:24 am »
добър ден
искам да попитам,настъпи ли края на връзката ми с Д?
не си говорим и не се търсим,но така беше и при предния ни скандал,че беше и цяла година.Сега пак-не ми харесва идеята пак да се цупим толкова време.
9 меча
крал чаши
влюбените
колесницата
Не се опитвай да ме сложиш в рамка,
да ме подредиш на рафтче с етикет,
аз не съм създадена по мярка,
аз съм сън, илюзия, сянка-
никога не съм била човек...

« Отговор #2156 -: Декември 03, 2012, 06:40:21 pm »
добър ден
искам да попитам,настъпи ли края на връзката ми с Д?
не си говорим и не се търсим,но така беше и при предния ни скандал,че беше и цяла година.Сега пак-не ми харесва идеята пак да се цупим толкова време.
9 меча
крал чаши
влюбените
колесницата

Pepper, мисля си, че още не ти е минал бесът от това скарване. С тази 9 мечове на първа позиция... Ако оставиш на него да избира, най-вероятно пътищата ви ще се разделят. От друга страна, тези отношения са доста натоварващи за теб, но ти някак си не можеш да се откажеш. Много има да се напише по тези карти, но по-добре изчакай малко да се успокоиш и пак тегли карти. Онлайн ли си теглила картите?

Вени, по твоите карти за седмицата, просто си мисля, че ще успееш да блеснеш и да направиш страхотно впечатление на когото трябва. Освен това, ще получиш дълго очаквана новина или признание.
По картите ти за срещата, залагам на ДА, макар че с този Глупак накрая не съм много сигурна дали ще срещнеш точно Д, ама както и да е.  ;D

Моята седмица ще е 8 чаши, 3 чаши, кралица пентакли. Май ще има раздяла с нещо или някой, даже ми се мотае в главата с кого, но това ще е положително изживяване за мен. За мен лично кралицата пентакли е с много стабилно значение на свършена работа и удовлетворение след това. Да видим...

« Отговор #2157 -: Декември 03, 2012, 08:28:14 pm »
Моля, помагайте! Какво виждате по тези карти с въпроса "Как ще прекараме любовния уикенд и какво да очаквам?". Теглих 3 карти от моето тесте и се паднаха:

Колесницата/обърната/
Кралица на жезлите
Умереност

Благодаря ви!  :-[ :wub:

« Отговор #2158 -: Декември 03, 2012, 08:54:31 pm »
Кирин, картите ти са еднозначни - завършване на някаква работа, проект, който ще ти донесе щастие. После следва релакс, препоръката е да се отпуснеш и да оставиш ума ти да си почине от тревоги.

Ласт Кис
- ще започнете кавга, после следва хубав секс и любов. Абе нормален уикенд на двойка :)

Вчера зададох въпрос за това, дали ще се проведе едно важно за много хора интервю в първото тримесечие на 2013 г. Това интервю е важно и за мен, та моята съдба играе някаква роля, убедена съм, тъй като съм много пристрастна.
Паднаха ми се:
3 Жезли
Умереност
Императорът
Паж Чаши

Моето тълкувание е следното:  Ще се забави нещо свързано с това събитие (вероятно датите), вероятно адмикнистративно, но после ще настъпи голямо раздвижване. В крайна сметка, мисля, че ще се състои и ще е свързана с мъж, авторитетна персона. Паж чаши ми се губи като тълкуване.

« Отговор #2159 -: Декември 03, 2012, 08:59:57 pm »
Ласт Кис[/b] - ще започнете кавга, после следва хубав секс и любов. Абе нормален уикенд на двойка :)

Хехе, благодаря ти, Жасмин! Мене обърнатата колесница за кавгата ме притеснява,ама дано всичко се нареди!
Иначе да ти дам обратна връзка по едно тълкуване преди време за дали ще имаме авантюра с един човек,беше ми писала,че ще има повече от авантюра, макар че аз не вярвах и наистина се получи повече. Благодаря ти отново!  :88: