Freya, можеш да си теглиш карти както искаш. Аз лично ги размесвам, обръщам карти (отскоро започнах да го правя) и пак меся. После цепя, разстилам ги пред себе си и тегля с лявата ръка. В ютюб гледах някаква жена, която използваше махало, но на мен това вече ми е прекалено, да не говорим, че яко би ме изнервило. Всеки си има начини да общува с картите, така че прави това, което според теб е най-правилно.
Да, мисля, че е добре да отчиташ обърнатите значения на картите. Не забравяй да ги оправяш преди всяко гледане. Не знам, от суеверие, от какво ли, но аз не оставям обърнати карти в колодата през нощта и обичам картите ми да са близо до мен, дори по време на сън.
По картите, които си пуснала, ще бъда кратка. Нужна е промяна в теб, чисто вътрешна, която по една или друга причина не може да се осъществи. Не очакваш кой знае какво от мъжете и си склонна да забелязваш тези, които, меко казано, не те заслужават. Прегледай отношенията си с мъже в миналото и проследи моделите на поведение в тях. Ще разбереш какво трябва да промениш и ще видиш, че любовта няма да закъснее. Ако искаш, хвърли си едни карти с въпроса "Какво трябва да променя?"