Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705850 Прегледи
*

Londa

• **
  • 561
Re: ТАРО
« Отговор #2180 -: Декември 07, 2012, 10:38:16 am »
Мисля, че да, 6 жезли и по принцип жезлите като се появят поне в моите комбинации показват скорошен развой на събитията.
Благодаря jasmin_veni, :blink:
Ще докладвам за резултата...:)

« Отговор #2181 -: Декември 07, 2012, 11:19:57 am »
Таня, в първата ти комбинация за стара любов ли става въпрос?
По втората, ами... понеже питаш за обърнат Обесен, може да означава желание да се отървеш от зависимо положение или пък просто желание да постигнеш своето, но усилията ти в тази посока могат да те вкарат в още  по-големи проблеми.
Кирин, попитах за мъжа ми. Дали при него има захласване по стара любов? Зададох въпрос - Влюбен ли е в друга? Паднаха се - 6 мечове, Кралица на мечовете и Светът. Кралица мечове в случая дали не символизира съперница? Светът го тълкувам като промяна, която предстои.
По вторият въпрос - много точно си описала обърнатия Обесен. Искам да се отърва от зависимо положение и да постигна своето, ако я купя, тази къща би ми донесла повече свобода и възможности. Съпругът ми не е много съгласен и от там възникват проблемите ( сигурно Паж пентакли символизира него ). Надявам се 3 жезли да показва благоприятен развой на нещата.

;D Ау бе, Таня! Възможно ли е при задаване на първия въпрос да си била объркана или да са ти се блъскали няколко въпроса в главата? Има ли вероятност да си питала едно, а в главата ти да е било друго? Чудех се какво да пиша, така че да не се впрегнеш, но посланието на първата комбинация е едно: "Няма да допусна хора от миналото в живота си, защото това най-малко би ми развалило спокойствието." Не я ще, успокой се. Втората ти комбинация също го потвърждава. Кралица мечове показва, че няма да се откаже от това си решение. Обича я тази жена, в смисъл, че не я мрази, но до там. Преживели са нещо заедно, после всеки си е тръгнал по пътя и това е най-доброто, което е могло да се случи. Окончателно е.
Това е по картите ти засега. Колкото до къщата, внимавай. Имаш 3 жезли обърната като завършваща, а това означава, че работата може да е несериозна, да има пречки с документи, изобщо трудно да се осъществи тази продажба. Има някаква история това място. Провери за ипотеки, делби, съсобственост... Не прави компромиси, защото ще имаш проблеми заради тях после. Консултирай се с някого ако искаш.

Лонда, на мен ми се струва, че бебчето ще се съобрази с очакванията ти, но не съм гледала карти точно за раждане, така че може и да греша. Сякаш ти предстои скоро да раждаш: Светът е край на нещо, освобождаване... Козирог ли ще е бебчо според термина?

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2182 -: Декември 07, 2012, 11:48:01 am »
Кирин, много, много точно описание! Чудех се, дали да задам два въпроса или само един и явно е станала някаква бъркотия, не съм успяла да се концентрирам. Обаче, въпреки това, тълкуването ти е абсолютно вярно. Преди няколко месеца имах сериозни подозрения, че ми изневерява, но така и не успях да го хвана в крачка  ;D Сега нещата са поуталожени и нямам причини да се съмнявам, но отношенията ни преминаха от романтични в по-скоро приятелски и това ме гложди.
По въпроса за къщата - възможно е нещата да са така, както ги описваш, защото се продава на безбожно ниска цена. Първият път като видях обявата, чак не можах да повярвам.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2183 -: Декември 07, 2012, 12:08:32 pm »
Таро и време
ГЛУПАКЪТ - Пролетно равноденствие
МАГЫОСНИКЪТ - Новолуние
ВИСШАТА ЖРИЦА - Пълнолуние
ИМПЕРАТРИЦАТА -Пълнолуние
ИМПЕРАТОРЪТ - Овен
ЖРЕЦЪТ - Телец
ВЛЮБЕНИТЕ - Близнаци
КОЛЕСНИЦАТА - Рак
СИЛА - Лъв
ОТШЕЛНИКЪТ - Дева
КОЛЕЛОТО НА СЪДБАТА - Лято
СПРАВЕДЛИВОСТ - Везни
ОБЕСЕНИЯТ - Есен
СМЪРТ - Скорпион
УМЕРЕНОСТ - Стрелец
ДЯВОЛЪТ - Козирог
КУЛАТА - Пролет
ЗВЕЗДАТА - вОДОЛЕЙ
ЛУНА - Риби
СЛЪНЦЕТО - Лято
СВЕТЪТ - През годината
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2184 -: Декември 07, 2012, 01:03:14 pm »
Има ли някакъв начин да качваме тези значения на Таро - на Таня и на Кирин, някъде в началото на страницата или да ги изведем на отделна тема, без въпроси там, за да са удобни за четене?

« Отговор #2185 -: Декември 08, 2012, 12:08:12 pm »
Здравейте, от няколко месеца си тарся работа, но без успех... В четвъртак получих едно предложение, но работата не е точно по специалността ми, освен това ако я приема е свързана с голямо местене и ще трябва и кола да си купувам.. Да приема ли предложението, което ми направиха в четвартак:
Смъртта
3 Пентакли
3 Чаши
Ще се радвам на мнения, тай като не съм начинаеща тук  :-[

« Отговор #2186 -: Декември 08, 2012, 02:21:10 pm »
Здравейте, от няколко месеца си тарся работа, но без успех... В четвъртак получих едно предложение, но работата не е точно по специалността ми, освен това ако я приема е свързана с голямо местене и ще трябва и кола да си купувам.. Да приема ли предложението, което ми направиха в четвартак:
Смъртта
3 Пентакли
3 Чаши
Ще се радвам на мнения, тай като не съм начинаеща тук  :-[

Разколебана, картите, които си изтеглила, са много неясни, а и въпросът може би е формулиран неправилно. По тези карти мисля, че времето за драстична промяна при теб е дошло. Смъртта може да представя точно това търсене на работа, но и промяната, която трябва да предприемеш. Тройките са с много позитивни значения, но бързо преминават във времето и не обещават стабилни резултати. На мен ми се струва, че идва от двама души това предложение. Работата, за която питаш, ще ти носи удоволствие, но не и много пари.
Аз ти направих Изборът за тази ситуация. И така:

10 чаши  Слънцето (обърната)  Императорът - ако приемеш
2 жезли
                                     Кралица  7 пентакли (об.)        5 жезли       - ако не приемеш

пентакли

2 жезли тук ясно отразява колебанието ти, но ти си по-склонна да рискуваш.
По първия вариант (дали да приемеш), 10 чаши показва период на пренасочване и известна пасивност (не знам кога ще я реабилитирам тази карта). Сега предложението може да ти се струва примамливо, но то си има и недостатъци, без съмнение. Обърнатото Слънце наистина говори, че ти не си достатъчно подготвена за тази работа, затова и резултатите ще дойдат по-бавно при теб. Най-вероятно ще работиш дълго време под нечие ръководство, за немного пари... абе, няма да блеснеш веднага. Това е стабилно предложение по Императора. Имаш потенциал за израстване след първоначалния етап на несигурност.
Втори вариант: Кралица пентакли вероятно си ти- искаш работа, в която се чувстваш сигурна и която ти носи удоволствие. Точно в тази област обаче си склонна да проявиш небрежност и да оставиш нещата на самотек (7 пентакли об.), което пък ще те направи уязвима за конкуренти и сплетни по твой адрес (поне за мен 5 жезли означава и това).
Това е от мен. Като гледам, първият вариант е с по-голяма тежест, но ти си решаваш.  :blink:

« Отговор #2187 -: Декември 08, 2012, 03:48:32 pm »
Зададох въпрос:Да поканя ли Х.на среща-разговор?Паднаха се
Рицар пентакли
Кралица чаши
Крал чаши
Ще съм благодарна,ако някой помогне с тълкуването
Така и не успях да отправя директна покана за среща,а само заявих желанието си да се срещнем.И зададох нов въпрос:Ще се съгласи ли Х. да се срещнем?Паднаха се 8 чаши Рицар жезли и Колелото на съдбата.Като че ли нещата не зависят само от него.

« Отговор #2188 -: Декември 08, 2012, 03:54:38 pm »
Да Карин, много си права тройките символизират че предложението важи само до понеделник, ако не прияема до тогава отпада. Ако не приема пак придобивам нестабилен статус. Предложението е от фирма на интервютат седяха 3ма души, но работата няма да ми носи никакво удоволствие, поне по това което ми показаха за 2та дена, мн е далеко от специалността ми, но мн ме харесаха и дори са съгласни да ми пращат повече от на колегите. Това което не ми харесва е че е в едно  зачукано село, колегите са много слабо образовани, ще трябва да се преместя на 700км, работата е наистина мн елементарна и неудовлетворяваща,... но е работа и за момента нямам други предложения. Наистина предпочитам да мога да упражнявам това което учих, защото наистина много ми харесва. За сега родителите ми ме издаржат и попринцип мога да изчакам, проблема е незнам колко време ще отнеме това чакане  :( Наистина се разкъсвам от колеания...

Много мило от твоя страна Карин да теглиш карти с 2та възможни развоя... Искренно ти благодаря че така при сърце прие проблема ми  :88: :58:

« Отговор #2189 -: Декември 08, 2012, 07:21:46 pm »
Няма защо да ми благодариш, Разколебана. Била съм в твоята ситуация и напълно разбирам как се чувстваш.

Каризма, ти май вече биеш отбой. Ти мислиш да напуснеш ситуацията с подвита опашка, а той тепърва получава разни откровения за теб, така че може да се срещнете някъде по средата, но изключително ненавреме или в най-неподходящия момент. Колелото на последна позиция спира или забавя развитието. Проявява интерес към теб и аз мисля, че той ще те покани, но ще се забави във времето. Изчакай го малко.

Аз да ви кажа какво ми се случи с тази 8 чаши днес, но обърната.  ;D
Идва една приятелка при мен и ме кара да й гледам за нещо "много ценно", дето мъжът й го загубил. Питам я какво е това нещо, тя не казва. Първо изпадаха 3 пентакли и 8 чаши обърната. Викам си, тези карти ще са ми отговор на въпроса какво е нещото, че ми беше много любопитно.
Гледам 3 пентакли и й казвам, че това е нещо малко, направено с много старание и умение, може би украшение или детайл. Това според картинката на картата. После по 8 чаши обърната й казвам, че това вероятно е част от някакъв двуреден наниз, защото на 8 чаши има два реда и на долния ред определено нещо липсва. Заложих на бижу, но не би. Представете си, оказа се, че гледаме за частична зъбна протеза на долна челюст.  :P 
Така съм се хилила като си тръгна дружката ми...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2190 -: Декември 09, 2012, 03:52:01 am »
това с протезата е забавно  :blink:

Искам да питам.. как точно се теглят карти.. аз ги размесвам, после цепя и обръщам горните 3. Тестето ми е разбъркано и някои ми излизат наобратно и понеже има тълкуване за обърната карта в книжката, чета него ако е наопаки. Как точно се прави?!

Попитах дали ще се срещнем с любовта скоро, тоест дали ще срещна мъж...  :P
Излязоха ми и трите обърнати :lol:

1. Смърт
2. Шестица копия
3. Императорът

Какво мислите? А дали трябва да обръщам внимание на това че са обърнати? Ако не бяха, бих си помислила, че ще загърбя старото и Императорът сигурно щеше да се отнася за мъжът   :blink: ...и ще го срещна до 6 дни xuxuxux :D

« Отговор #2191 -: Декември 09, 2012, 10:50:26 am »
Freya, можеш да си теглиш карти както искаш. Аз лично ги размесвам, обръщам карти (отскоро започнах да го правя) и пак меся. После цепя, разстилам ги пред себе си и тегля с лявата ръка. В ютюб гледах някаква жена, която използваше махало, но на мен това вече ми е прекалено, да не говорим, че яко би ме изнервило. Всеки си има начини да общува с картите, така че прави това, което според теб е най-правилно.

Да, мисля, че е добре да отчиташ обърнатите значения на картите. Не забравяй да ги оправяш преди всяко гледане. Не знам, от суеверие, от какво ли, но аз не оставям обърнати карти в колодата през нощта и обичам картите ми да са близо до мен, дори по време на сън.

По картите, които си пуснала, ще бъда кратка. Нужна е промяна в теб, чисто вътрешна, която по една или друга причина не може да се осъществи. Не очакваш кой знае какво от мъжете и си склонна да забелязваш тези, които, меко казано, не те заслужават. Прегледай отношенията си с мъже в миналото и проследи моделите на поведение в тях. Ще разбереш какво трябва да промениш и ще видиш, че любовта няма да закъснее. Ако искаш, хвърли си едни карти с въпроса "Какво трябва да променя?"

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2192 -: Декември 09, 2012, 11:17:47 am »
Карин, абсолютно съм съгласна с тълкуването ти. Накара ме да се замисля..
Мисля, да пробвам твоя начин на размесване, допада ми. И ще ги подреждам след всяко теглене, има логика. А по някаква случайност и при мен са близо по време на сън  :blink:

Зададох въпроса Какво трябва да променя в себе си за да срещна подходящ човек?

Паднаха се
1. Четворка Чаши
2. Асо Чаши (обърната)
3. Любовниците (обърната)

Уфффф.....  :-[  Подозирах, че ще е нещо такова. Но по начина по който аз ги тълкувам, това е описание на състоянието ми.

« Отговор #2193 -: Декември 09, 2012, 12:43:23 pm »
Ами да, твоето състояние описват картите, и не само. Или си "пресъхнала", или има някаква емоция, която трябва да "излееш" по асо чаши. Нямаш много време за чакане и мислене заради тези Влюбени (обърната) накрая. Разочарована си и трябва да го изревеш, отмиеш и забравиш това разочарование, защото то те трови и задръства. Нищо не може да те изненада.
По Влюбените може и да видиш сбъркания модел на връзките ти с мъже и най-вече, към какъв тип мъже гледаш.
От страната на мъжа в подредбата стоят асо чаши (обърната) и 4 чаши. Общо взето, това са хора, които не блестят особено, но с радост вземат от твоите ресурси (в емоционалната сфера), егоцентрични, скучни, безхарактерни и без особени перспективи пред себе си. Този модел трябва да промениш.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2194 -: Декември 09, 2012, 01:25:30 pm »
Благодаря ти за тълкуването, смятам че вече съм пресъхнала, и че каквото е трябвало да "излея" вече съм го изляла, повече от това няма на къде. Разочарована съм, и мислех че вече съм го изревала и отмила, но явно не съм го забравила напълно, още има остатъчни негативни чувства. Съгласна съм че ме трови и задръства, но повече от това няма какво да направя, просто трябва да ми мине вече..

Права си, че ми взимат от емоционалните ресурси, и много ме накара да се замисля, за това че са все мъже, които не ме заслужават, егоцентрични и безхарактерни. Защо ли такива съм си избирала, какво толкова съм им харесвала, не знам. Мисля, че трябва да спра все да оправдавам другия, да се поставям на негово място и да търся грешките в себе си. (това от слънце опозиция Луна предполагам) А да си намеря човек, който ме заслужава, и който си заслужава.

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #2195 -: Декември 09, 2012, 01:55:38 pm »
Пиша само, за да споделя личен опит.
Неотдавна си теглих две комбинации от по три карти,едната за седмицата,другата - за развой на взаимоотношения.
И в двете като последна карта се падна 5 Жезли,която е карта на спора и сблъсъка на интереси( противопоставяне имаше и в двата случая,за които си гледах)
Реално  нещата приключиха добре за мен,просто победата се оказа постигната с борба. :blink:

« Отговор #2196 -: Декември 09, 2012, 03:04:49 pm »
добър ден
искам да попитам,настъпи ли края на връзката ми с Д?
не си говорим и не се търсим,но така беше и при предния ни скандал,че беше и цяла година.Сега пак-не ми харесва идеята пак да се цупим толкова време.
9 меча
крал чаши
влюбените
колесницата

Pepper, мисля си, че още не ти е минал бесът от това скарване. С тази 9 мечове на първа позиция... Ако оставиш на него да избира, най-вероятно пътищата ви ще се разделят. От друга страна, тези отношения са доста натоварващи за теб, но ти някак си не можеш да се откажеш. Много има да се напише по тези карти, но по-добре изчакай малко да се успокоиш и пак тегли карти. Онлайн ли си теглила картите?

Вени, по твоите карти за седмицата, просто си мисля, че ще успееш да блеснеш и да направиш страхотно впечатление на когото трябва. Освен това, ще получиш дълго очаквана новина или признание.
По картите ти за срещата, залагам на ДА, макар че с този Глупак накрая не съм много сигурна дали ще срещнеш точно Д, ама както и да е.  ;D

Моята седмица ще е 8 чаши, 3 чаши, кралица пентакли. Май ще има раздяла с нещо или някой, даже ми се мотае в главата с кого, но това ще е положително изживяване за мен. За мен лично кралицата пентакли е с много стабилно значение на свършена работа и удовлетворение след това. Да видим...

Кирин, мила, то няма много смисъл да го припомням, спрямо честотата на писанията ми тази седмица, но да - има новина, всички разбрахте за нея, получих признание за кулинарните си умения покрай Никулден и като цяло хубави неща.

твоята седмица как мина?

П.С. Снощи сънувах Д. ама точно с работа свързано и с една девойка, която много не харесвам и ме топеше за нещо :-[

« Отговор #2197 -: Декември 09, 2012, 03:14:55 pm »
Уф, забравих да си пусна моя въпрос. Искам през следващата година да сменя жилището и попитах картите дали това ще се случи. Досега все удрям на камък с моите опити да се измъкна, та сега комбинацията ми е: смъртта, паж пентакли, 10 пентакли. Какво мислите, момичета?

Чак сега ти виждам въпроса, извинявай.
Смъртта говори за край на познатото, за завършване на етап от живота, като време говори за ноемри - декември. Тогава ще имаш някакво събиране, ще ти се променят плановете в последния момент, ще пътуваш. Даже роднини ще ти помогнат да си смениш жилището, ще те подкрепят.
Отговорът е да, но това, което аз виждам - заради теб самата, това няма да се случи по-рано. Прекалено си принципна и спазваш всяка буква, все искаш да угодиш на всички. Опитай да преразгледаш себе си и може да установиш, че по-рабо може да смениш жилището.

П.С. Момичета, когато пишем дълги постове, може да се загубят въпросите. По-добре ги подчертавайте по някакъв начин, ако не сте ги отделили в пост. Иначе вижте, как загубихме, не забелязахме на Кирин въпросът, а тя толкова ни помага :-[

« Отговор #2198 -: Декември 09, 2012, 05:04:55 pm »
Благодаря ти,Кирин,и за тълкуването,и за съвета.Не съм била отбой,за мен е важно да си изясня някои ситуации.По-скоро съм раздвоена,от една страна съм нетърпелива,а от друга,не ми е присъщо да притискам хората,за да форсирам нещата.Така че си права,по-добре е да проявя търпение и да изчакам естествения ход на нещата. :blink:

« Отговор #2199 -: Декември 09, 2012, 06:25:30 pm »
Ау, аз имах хубава седмица, но не колкото ми се искаше. Прекъснах някои контакти, които ме товареха, накупувах си готини неща в края на седмицата и отбелязах всякаквите празници без никакво основание, освен че съм била студентка.
Вени, радвам се, че и при теб нещата са минали добре. Надявам се твоите въпроси да получат по-скоро развитие.
За тълкуването ти: Да! Имам една такава особеност, че не бих теглила кредит по никакъв повод и трябва да разчитам на продажбата на едно наследствено място (което за мой късмет е доста скъпичко) и на спестявания. И си много права за това, че има хора, с които се съобразявам. Не че искам, но така е...
Не помня кой друг тълкува картите ми преди теб, но и там имаше голямо покритие с действителното положение. Благодаря ви, момичета, добри сте!   :blink:

Каризма: Пак погледнах комбинацията ти. Не знам по каква линия го познаваш този човек, но за него си нещо много по-различно от хората, които нормално вижда около себе си (рицар жезли+колелото). Не е безразличен, но наистина ще направиш добре, ако си траеш засега.

Момичета, има ли желаещи да спретнем една прогноза за това кой ще спечели Биг Брадър? Не съм гледала за такива неща и ми е интересно какво ще излезе. Тъй като групичката ексхибиционисти, които ще обсъждаме,  не ни е важна, можем да се развихрим в смели предположения за тях. Какво ще кажете?  :rolleyes: