Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704342 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2320 -: Януари 05, 2013, 06:08:34 pm »
Кирин,много си права,че всичко зависи от ситуциата и въпроса,но споделям опит от моята практика.При Кулата винаги има някакъв елемент на внезапност.Затова препоръчвам повишено внимание,иначе може и  да не случи нищо съществено и страшно.Дано да е така.

« Отговор #2321 -: Януари 05, 2013, 06:59:45 pm »
Антония, всъщност за всички ни е ценно, че има хора, които споделят конкретен опит с картите и ти благодаря за това. Приказката ми е за тези писания по форуми и книги, които много често звучат като присъди и всяват излишно притеснение у хората.
Аз вече искам да забравя влиянието точно на тази комбинация, за която говорим, + Влюбените за разкош. Това беше цяла поредица от глупости и нелепи ситуации за мен-точно по празниците, а и аз сякаш правех нещата по-лоши всеки път, като опитвах да вкарам някакъв ред.
Съгласна съм с това, което ти споделяш, но не приемам преписани и неизпитани неща за чиста монета. Не исках постът ми да прозвучи обидно или пренебрежително към това, което ти си написала. Вярно е, че звучи двусмислено след твоето изказване, затова те моля да ме извиниш.

Таня, изтеглих ти Рицар пентакли, Слънцето, Страшният съд за пътуването в понеделник. По-интересното е на въпроса защо не се обаждат собствениците на къщата. Паднаха се Умереността, Паж жезли и 4 пентакли. Тези са се усетили, че продават прекалено евтино, ще знаеш. Иначе не виждам защо да не пътуваш, макар че може да излязат неприятни неща наяве. 

« Отговор #2322 -: Януари 05, 2013, 08:32:46 pm »
Кирин,не съм се почувствала обидена в никакъв случай,просто повишено внимание никога не излишно,аз също мразя насадени значения,например ако двама души изтеглят различни карти,тълкуването им обаче може да има еднакъв смисъл,просто Таро е много субективно занимание,различните хора виждат по различен начин комбинациите,много зависи и какво е първото ти усещане като видиш картите.

*

abroad

• 2187
« Отговор #2323 -: Януари 05, 2013, 10:03:46 pm »
изглежда наистина добре да боравите с Таро
а, не ви ли натежава?
"злоупотребата" с тези карти често води до поява на Кулата, където в най-добрата си позиция (ако изобщо можем да говорим за такава) по средата измежду 3 карти или като първа карта, се разминава "само" със силно вътрешно напрежение, без външни турболенции

« Отговор #2324 -: Януари 06, 2013, 12:49:47 am »
Полемиката възникна от това, че при мен се явява 3 от 4 карти.

Да ти кажа, на моменти изобщо не искам и да разчитам Таро, нито да хвърлям. Днес беше докато слушах един онлайн урок по език, така че съвсем не мислих за бъдещето. Моментът на задаване на въпроса беше спонтанен.

При всички положения, изврънках мъжо да не шофира тази седмица. А аз ще внимавам с готвенето, че и без Кулата все се горя, удрям, одрасквам, като цяло - красота :-[

« Отговор #2325 -: Януари 06, 2013, 01:48:00 pm »
Аз съм още далеч от доброто боравене с картите и нямам усещането, че прекалявам с тях. Абе, доста си позволявам да тълкувам тук чужди комбинации, без да ме е срам, че се дъня от време на време, но това ми е начинът да се уча.
Не съм забелязала Кулата често да се вясва в мои подреждания, но ми прави впечатление, че някои карти или комбинации започват да се появяват по-често във форума всеки път, когато няколко глави им посветят повечко внимание. Така аз съм изтеглила 2 чаши на два пъти след пост на Вени, в който е присъствала тази карта, после дошла модата на 7 мечове, преди тях 3 мечове се е радвала на внимание, а сега е времето да разчопляме Колесницата + Кулата.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2326 -: Януари 06, 2013, 04:27:46 pm »
Пътуването се отложи, собственикът на къщата продължава да не си вдига телефона. Да се надяваме, че през следващата седмица ще има някаква яснота по въпроса.
Аз се замислих, че от известно време насам все тегля 3 мечове, зачудих се дали не е някакво предупреждение към мен. Зададох въпрос - Изневерява ли ми Х.? - и ... познайте, какви карти изтеглих - 3 мечове, Висшата жрица, 6 чаши и 3 жезли
Явно има трети човек, само не мога да разбера по 6 чаши някоя от миналото му ли е или изневярата е била в миналото и вече е приключила.
С Х. ли ми изневерява? ( подозирам една особа ) - Рицар жезли, отново 3 жезли и Императрицата
И на този въпрос май отговорът е положителен  :angry: Заради Рицар жезли си мисля, че паралелната връзка е започнала, когато сменихме местожителството и явно той извлича някаква изгода от цялата ситуация ( не визирам само сексуалната ).
« Последна редакция: Януари 06, 2013, 04:44:34 pm от tania »
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2327 -: Януари 06, 2013, 07:15:58 pm »
Абе май при тези въпроси все 3 се появяват.
ТАня, не си го слагай на сърце.
На мен ми се струва,че нещата вървят към приключване и така или иначе те съветвам да не дълбаеш. Само ти ще си навредиш.
Ще ти пиша на лични, за да не спамя темата.

« Отговор #2328 -: Януари 06, 2013, 08:14:50 pm »
Аз пък си мисля, че има интерес към него от страна на друга жена, с която той е имал вземане-даване преди. Той естествено, не иска и да се гъкне за това.
Таня, много странни ми се струват отношенията по тези карти- сякаш друга жена ревнува мъжа ти от теб.   :-\

Защо не хвърлиш карти за плановете на жената, в която се съмняваш?

« Отговор #2329 -: Януари 06, 2013, 08:15:48 pm »
Какво изпитва към мен Н.? Излезнаха: 5мечове,Асо мечове и Жрецът Незнам защо,но тези мечове предизвикват у мен някакво болезнено усещане.То и действително си ме е страх от режещи предмети де  :(

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2330 -: Януари 07, 2013, 12:35:53 am »
Вени, отговорих ти  ;)
Зададох въпрос, какви са плановете на съперницата ми към мъжа ми - 10 жезли, Влюбените, 6 пентакли и Колесницата
Мисля, че действа по-скоро от егоистични и материални подбуди, но не изключвам и да е хлътнала заради Влюбените. Май няма намерение да се откаже - Колесницата, а може и да планират някакво пътуване. 6 пентакли - не знам, кой на кого прави подаръци, най-вероятно тази има и материална изгода...
Кирин, ти беше ми писала, че щял да ми се обясни публично в любов през януари - освен да го хвана в крачка и после да се чуди, как да замаже положението. На мен сериозно ми мина през ум да потърся услугите на частен детектив, ама викам това вече е излагация  :rolleyes:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2331 -: Януари 07, 2013, 12:51:03 am »
Какво изпитва към мен Н.? Излезнаха: 5мечове,Асо мечове и Жрецът Незнам защо,но тези мечове предизвикват у мен някакво болезнено усещане.То и действително си ме е страх от режещи предмети де  :(
Мисля, че е имало бурни чувства в миналото, а сега са по-скоро платонични.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2332 -: Януари 07, 2013, 09:28:22 am »
Таня, до тази жена има мъж в момента, не твоя. Права си обаче, че търси някакви услуги или манипулира, за да извлече изгода.

Аз така и не се научих да реагирам правилно в случай на изневяра. Два пъти съм спипвала кръшкач на "местопрестъплението", но съм се държала толкова смахнато, че... Първия път взех да говоря за данъците на жилището, а ортачката се разрева. Вторият случай беше още по-абсурден, като се замисля...

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2333 -: Януари 08, 2013, 12:17:43 am »
Таня, до тази жена има мъж в момента, не твоя. Права си обаче, че търси някакви услуги или манипулира, за да извлече изгода.

Аз така и не се научих да реагирам правилно в случай на изневяра. Два пъти съм спипвала кръшкач на "местопрестъплението", но съм се държала толкова смахнато, че... Първия път взех да говоря за данъците на жилището, а ортачката се разрева. Вторият случай беше още по-абсурден, като се замисля...
И аз в стресови ситуации реагирам неадекватно, някаква защитна реакция е явно това...
От агенцията ми се обадиха - майката на собственика се отказала да продава къщата. Голяма каръщина ме е налегнала напоследък  :rolleyes: Ти ми беше казала, че януари ще имам много идеи, но не се вижда реализация, завършеност. Ще си тегля карти чак в началото на другия месец, може да са по-благосклонни  ;D
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2334 -: Януари 08, 2013, 04:57:07 pm »
първо проявление на Кулата за седмицата - друс-друс, люш-люш и усетих секунда преди да се разлюлее стола по стома - стана ми лошо и ми се гади...лошото е, че още ми се гади.

« Отговор #2335 -: Януари 08, 2013, 07:14:00 pm »
Нищо не усетих аз от това земетресение.  :unsure:

Днес се опитах да я намеря тази комбинация Колесницата+Кулата или обратно из разни книги за Таро, обаче няма единни тълкувания. Вени, едно от значенията за твоя вариант е, че ще имаш заслужен успех и кариерата ти ще започне отначало. В моите записки 9 чаши, Колесницата, Кулата е показало бърза сватба в чужбина на една дружка, но аз съм я тълкувала тая красота като "разбити надежди". 
Склонна съм да преразгледам отношението си към тези карти сякаш. При мен вече е ясно как се отигра Кулата + Колесницата по отношение на здравето ми, но пък мисля, че се прояви добре в други области.

Таня, аз още настоявам на моето, че собствениците искат да вдигнат цената. Само дето не погледнах картите, които ти бях изтеглила, де...

« Отговор #2336 -: Януари 08, 2013, 08:46:35 pm »
Как бихте тълкували Кулата на първа позиция,в подредба от три карти? :blink:

« Отговор #2337 -: Януари 08, 2013, 09:04:40 pm »
Кирин, добре, че не си усетила :)
Тази нощ сънувах, че съм капитан на кораб, и забрадки сънувах - червена и жълта. Уж всичко символизира напредък, просперитет в кариерата, плановете.
Като първа карта Кулата я свързвам по- скоро с подредбата "какво, как, резултат".

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2338 -: Януари 09, 2013, 09:37:47 am »
Снощи сънувах Висшата жрица и 5 мечове, и двете карти обърнати. Май подсъзнанието се опитва да ми каже причините за неуспехите напоследък, но аз не мога да го чуя. Някакви идеи, какво може да значи този сън?
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2339 -: Януари 09, 2013, 10:23:21 am »
Вени, за съня ти мисля, че вещае някакъв успех и постижение, но и те предупреждава да не повтаряш стара грешка. Сигурно вече ще има реално развитие по твоите въпроси, но това е само началото. "Още е рано да се прибираш у дома". Дава ти се нов шанс да осъществиш нещо, но внимавай да не го изтървеш, защото едва ли ще имаш друга възможност.
Не ми се връзвай на това тълкуване, де...

MoonLight: Честно казано, представа си нямам какво може да е Кулата на първа позиция, без да има някакъв конкретен въпрос или ситуация за разглеждане. Обикновено първата карта отразява същността на питането или това, което вече се е състояло, но и тук няма строго правило. С течение на времето всеки си изработва специфичен начин на общуване с Таро и започват да ти се падат определени карти за това или онова събитие, за хора, ситуации и т.н. Трябва повече практика с картите, за да се разберат конкретните им проявления.

Какво ще кажете да си направим нещо като тренировки с Таро? Например да се опитваме да опишем или отгатнем минали събития, предмети и професии с помощта на картите. Подобни упражнения биха помогнали по-бързо да си избистрим нещата и да добием по-голяма увереност в тълкуването. Интуицията също се засилва от такива практики. Някой ще поставя задача, а другите ще теглят по няколко карти и ще дават предположения. Целта няма да е точно отгатване, разбира се. След като се пусне отговорът, всеки може да анализира защо е изтеглил определена карта, на еди-коя си позиция, какъв аспект от явление или предмет описва катртата и така... Интересно ще е.
Може би ще е добре това да се направи в отделна тема, но не знам дали някой би проявил интерес към подобни упражнения. То ще си покаже. Също така, не знам дали ще има желаещи да предложат първото упражнение, затова аз си позволявам да го направя.

И така: Опитайте се да опишете с помощта на картите какво ми се е случило на 15. 05. 2010 г.

Утре сутринта ще кажа какво конкретно е станало на тази дата.  :blink:

Таня, комбинацията Жрица и 5 меча обърнати, бих тълкувала като безсмислено чувство за провал и вина. Бъди по-милостива към себе си.  :blink:
« Последна редакция: Януари 09, 2013, 11:00:46 am от Кирин »