Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707344 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2340 -: Януари 09, 2013, 11:27:59 am »
Кирин за 15.05 се паднаха:
Крал мечове
7 Пентакли
Луната

Според мен си била излъгана от влиятелен мъж, с авторитет, в резултат на което си изгубила доста пари.
Комбинацията 7 П+Луната говорят за прахосани пари. Мисля, че мъжът е бил водна зодия, може би Риби, мечовете ми говорят за нещо хирургично, може би лекар те е изнудвал за пари?

Понякога 7 Пентакли значи и бременност, в комбинация с първата карта бих го изтълкувала като операция, завършваща бременност, но това са много редки случаи, а Луната не мога да я разгадая тук.

« Отговор #2341 -: Януари 09, 2013, 02:23:47 pm »
Благодаря ви,момичета,за отговорите.
Въпросът беше за развитие на отношения между приятели:кула+колесница+4ч.

Кирин,моите карти за теб са звезда+кула+маг.И като Вени смятам,че си била измамена от мъж-също така си мисля за прекъсване на връзка.

« Отговор #2342 -: Януари 09, 2013, 04:38:37 pm »

Да кажем, че един от двамата е много обиден на другия и ще последва период на равнодушие. Ако става въпрос за отношения между мъж и жена, то нечии чувства не срещат взаимност и това ще доведе до охлаждане между двамата. Бавна, постепенна раздяла- така ги виждам аз нещата.

Така ме сърбят ръцете да напиша какво е станало на тази дата...  :97: Представа си нямате колко са ви точни картите.  ;)

« Отговор #2343 -: Януари 09, 2013, 05:24:10 pm »

Да кажем, че един от двамата е много обиден на другия и ще последва период на равнодушие. Ако става въпрос за отношения между мъж и жена, то нечии чувства не срещат взаимност и това ще доведе до охлаждане между двамата. Бавна, постепенна раздяла- така ги виждам аз нещата.

Така ме сърбят ръцете да напиша какво е станало на тази дата...  :97: Представа си нямате колко са ви точни картите.  ;)

:58:
(става въпрос за отношения между два мъже)

« Отговор #2344 -: Януари 09, 2013, 05:29:24 pm »
Въпрос: Как ще мине презентацията ми утре:
Императрицата
Рицар Чаши
Шестица чаши
Петица жезли

много ми е пристенснено :'(

« Отговор #2345 -: Януари 09, 2013, 07:47:15 pm »
Ще мине, бе Вени, само дето ще се проточи нещото малко по-дълго, отколкото очакваш. Ще срещнеш доброжелателни и приятни хора, но не много сериозни. Може и някой твой фен да присъства там. Възможен е някакъв малък проблем с организацията, който  бързо ще се реши. Сякаш интересът ще е повече към теб, не към презентацията, но това ти се е случвало и преди- няма да те притесни. Има голяма вероятност да получиш сериозна покана за бъдеща работа.

Хващай бика за рогата и покажи какво можеш. Не виждам защо, но наистина това ти е много емоционален момент, съдейки по 6 чаши и 5 жезли.

« Отговор #2346 -: Януари 09, 2013, 08:24:01 pm »
Мерси, Кирин, утре вечер ще пиша.
Днес разбрах, че ще изнасям презентацията с един много знаещ човек и съвсем се притесних.
Стискай палци за утре :) Ще кажа и утре сутрин, коя е картата за деня :)

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #2347 -: Януари 09, 2013, 08:55:14 pm »
И така: Опитайте се да опишете с помощта на картите какво ми се е случило на 15. 05. 2010 г.

Нямам почти никакъв опит с таро, само любопитство, но ще участвам в задачата.
Изтеглих
9 мечове
кралица на чашите
8 пентакли
Според мен си била в много труден период, в безизходица, но не толкова поради обстоятелства, а по-скоро емоционално. Получила си помощ от жена и това дало началото на нов етап в живота ти. След това събитие бавно и с постоянство си започнала ново начинание или занимание.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2348 -: Януари 10, 2013, 12:11:08 am »
Кирин, по въпроса изтеглих - Паж мечове, Рицар жезли и 6 чаши. Мисля, че си била измамена от мъж, пътуване / преместване е било осуетено или си научила за клюки / интриги по твой адрес от страна на мъж.
Вени, и аз мисля, че презентацията ти ще мине успешно  :blink: Може да срещнеш приятни хора, с които не си се виждала отдавна.
« Последна редакция: Януари 10, 2013, 12:36:48 am от tania »
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2349 -: Януари 10, 2013, 09:34:31 am »
По-скоро никога :) Ще ви разкажа вечерта :P
Карта за деня - Рицар Жезли :)

Кирин, чакаме те ;D

« Отговор #2350 -: Януари 10, 2013, 09:41:19 am »
Момичета, страхотни сте!  :clap:
Вижте сега какво ви е говорило Тарото.
На 15. 05. 2010г. майка ми ми подари куче, защото ме беше хванала депресия след смъртта на кучето на баща ми. Чувствах се адски виновна, постоянно ревях и тези ми настроения бяха започнали да се отразяват на работата ми и на отношенията ми. Донесоха ми кучицата и моментално ми просветна.
Но!
Има и друго нещо, което се случи и за което не искам да пиша, но вие сте го хванали безпогрешно, така че  честното отношение изисква да опиша и съпътстващото събитие, което според картите е с по-голяма тежест.
В този ден, преди идването на кучето у дома, брат ми, който живее в друг град и с който не се бяхме виждали с години, ме удостои с визита. Като гръм от ясно небе ми дойде новината, че току-що се е развел. Грозните му приказки по адрес на снаха ми ме разстроиха адски много, да не говорим, че за два часа се напи като свиня. Изръси ужасни лъжи и за някои общи познати, както и за роднини. Цялата ми радост от очакването на кучата се изпари. Говори ми и за някакви негови здравословни проблеми, за хирургичното лечение на които аз по-късно платих с уговорката да ми върне парите, но той изненадващо спря да си вдига телефона след като излезе от болницата. Още ги чакам тези пари, че не са и малко...

Според мен си била излъгана от влиятелен мъж, с авторитет, в резултат на което си изгубила доста пари.
Комбинацията 7 П+Луната говорят за прахосани пари. Мисля, че мъжът е бил водна зодия, може би Риби, мечовете ми говорят за нещо хирургично, може би лекар те е изнудвал за пари?

Понякога 7 Пентакли значи и бременност, в комбинация с първата карта бих го изтълкувала като операция, завършваща бременност, но това са много редки случаи, а Луната не мога да я разгадая тук.

Браво, Вени.  :blink: Сега виждаш ли двете кучеподобни създания, дето вият под луната? На всичкото отгоре кучката ми се сдоби с ужасни тумори на половата система още в ранна възраст, та се наложи кастрация и дълго лечение. Всичко е наред сега, бременност не е имало и е невъзможно да има при нея. Не очаквах и това да се види на картите.
За прахосаните пари няма какво да коментирам, в десетката си.

Кирин,моите карти за теб са звезда+кула+маг.И като Вени смятам,че си била измамена от мъж-също така си мисля за прекъсване на връзка.

Точно! На практика не се виждам и не говоря с брат си откакто се оръсих за лечението му. Ти май чак и развода на брат ми си видяла!

И така: Опитайте се да опишете с помощта на картите какво ми се е случило на 15. 05. 2010 г.

Нямам почти никакъв опит с таро, само любопитство, но ще участвам в задачата.
Изтеглих
9 мечове
кралица на чашите
8 пентакли
Според мен си била в много труден период, в безизходица, но не толкова поради обстоятелства, а по-скоро емоционално. Получила си помощ от жена и това дало началото на нов етап в живота ти. След това събитие бавно и с постоянство си започнала ново начинание или занимание.

Bella, описала си точно това, за което съм питала! Главозамайващо точна си в описанието на събитието и на емоциите ми в този момент!

Кирин, по въпроса изтеглих - Паж мечове, Рицар жезли и 6 чаши. Мисля, че си била измамена от мъж, пътуване / преместване е било осуетено или си научила за клюки / интриги по твой адрес от страна на мъж.
Вени, и аз мисля, че презентацията ти ще мине успешно  :blink: Може да срещнеш приятни хора, с които не си се виждала отдавна.

Таня, ти си разнищила пристигането на брат ми в този ден и интригите му ИДЕАЛНО! Всъщност, за него ден имах планувано пътуване с приятели вечерта, но майка ми ме изненада с новината за подаръка и реших да си остана у дома, така че имаше отложено пътуване, да. Браво и на теб.  :blink:

Виждате ли колко добре работи интуицията, когато няма очаквания и страх от издънка? Изненада ме фактът, че хора, недемонстриращи претенции за "майсторство" с картите, успяха да разкрият нещо, което по принцип ми е неудобно да споменавам.
Сега някой може да даде нещо друго за разчопляне, че като гледам, има файда от подобни упражнения, и то голяма.  ;)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2351 -: Януари 10, 2013, 02:29:06 pm »
Радвам се, че всички сме познали по нещо  :08: Темата тепърва ще се развива, защото е много интересна. Хайде и аз да задам въпрос, утре сутринта ще дам отговора. Какво ми се е случило на 7 юни 2009?
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2352 -: Януари 10, 2013, 03:26:20 pm »
Таня, изтеглих 9 пентакли, асо жезли, 8 жезли, (Справедливостта- изпада).
Първото, което ми дойде наум и което ме разсмя беше, че си правила тест за бременност и той е бил положителен. С тази Справедливост обаче, мисля, че има нещо като резултат, осъществяване, смяна на статут. Ако е свързано с майчинство, то по-скоро е раждане на дете, а не новина за бременност. Може би малко преждевременно раждане заради 8 жезли.  :blink:

Вени, как мина презентацията?  :-\

« Последна редакция: Януари 10, 2013, 06:59:39 pm от Кирин »

« Отговор #2353 -: Януари 10, 2013, 08:22:51 pm »
Таня,изтеглих 9 пентакли,6 жезли,5 пентакли+Влюбените-първата ми асоциация-предложение за брак.Също като Кирин смятам-смяна на статут,преминаване от едно ниво на друго,нещо,за което си се борила се е осъществило.Направила си правилен избор.

« Отговор #2354 -: Януари 10, 2013, 08:34:14 pm »
Презентацията днес мина много динамично и с много въпроси!
Да, имаше голям интерес към скромната ми личност и много лични въпроси...но...презентацията беше относно репродуктивното здраве пред ученици и техните класни ръководители.
Запознах се с нови хора и беше много интересно, времето не ми стигна за всички въпроси.
Предложение за работа нямам, но това не е целта. Може би ще има обаче :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2355 -: Януари 10, 2013, 11:30:56 pm »
Не можах да се сдържа, а и сигурно няма друг да се включи  :blink: Момичета, направо ме изумихте  :o
Кирин, просто нямам думи.. Познала си всичко на 100 %! На тази дата родих и както си написала, беше малко по-рано от термина  :blink:
Антония, наистина - смяна на статут, преминаване от едно ниво на друго! За борбата също си познала - имах две неуспешни бременности преди това, а и самото раждане се проточи и не беше от лесните.
Ще чакам с интерес сега някой друг да зададе въпрос да се поупражняваме отново  :P
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2356 -: Януари 11, 2013, 08:46:14 am »
Таня, след като така смело и безотговорно си пуснах отгора, много се зачудих дали не греша. Все пак, емоционалното ми състояние много се промени като ти видях картите. Взех да се чудя какво е това да си майка и да обичаш безрезервно. Някаква безпричинна и огромна радост ме връхлетя, чак си помислих, че полудявам. Да не говорим, че това асо жезли ми заприлича на едно повито и ревящо бебе.  ;D
Благодаря ти за тази страхотна емоция!  :blink:

Не знам дали ще има друг желаещ да пусне нещо за тренировка, затова аз ще го направя. 
Реших малко да променя задачката. Зад този жълт правоъгълник от прикачения файл има скрит неодушевен предмет. Опитайте се да го опишете с помощта на картите. Може би ще ви се наложи да задавате малко повече въпроси- напр. за какво се използва, от какво е направен, цвят, форма... Всеки сам да реши за какво да пита. Предметът по никакъв начин не е свързан с мен- просто съм избрала снимка от интернет.
Пак повтарям, целта не е да се познае предмета на 100%.

Няма да бавя отговора, ще го пусна тази вечер или утре сутринта.  :blink:
« Последна редакция: Януари 11, 2013, 08:55:13 am от Кирин »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2357 -: Януари 11, 2013, 10:09:13 am »
Кирин, задачите стават все по-интересни и интригуващи  :blink:
На въпроса - Какво е това? - изтеглих - Умереност, 8 чаши и Висшата жрица
Заради Умереността си мисля, че не е нито твърде голямо, нито твърде малко, нещо с хармонични пропорции. И на Умереността, и на Висшата жрица са изобразени жени, така че смятам, че е нещо от женски род или използвано от жени.
На въпрос - За какво се използва? - изтеглих 6 жезли. Нещо, с което да се покаже превъзходство над другите - украшение, красива дреха  :-\
 На въпрос - Какъв цвят е? - Императорът - червен или златист, нещо ярко във всеки случай.
Сигурно тука ще оплескам нещата, но ми е много интересно  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2358 -: Януари 11, 2013, 11:12:25 am »
презентацията беше относно репродуктивното здраве пред ученици и техните класни ръководители.

Хаха, с тази Императрица начело...

« Отговор #2359 -: Януари 11, 2013, 01:15:12 pm »
честно казано, аз не мога да участвам нещо последните дни в задачите. Нещо като спирачки имам, не мога и да се съсреодоточа над въпросите. Може би е във връзка с днешното новолуние, знам ли.
Хич не съм в кондиция, имам доста въпроси да задавам на картите, но съм блокирала.