Момичета, страхотни сте! :clap:
Вижте сега какво ви е говорило Тарото.
На 15. 05. 2010г. майка ми ми подари куче, защото ме беше хванала депресия след смъртта на кучето на баща ми. Чувствах се адски виновна, постоянно ревях и тези ми настроения бяха започнали да се отразяват на работата ми и на отношенията ми. Донесоха ми кучицата и моментално ми просветна.
Но!
Има и друго нещо, което се случи и за което не искам да пиша, но вие сте го хванали безпогрешно, така че честното отношение изисква да опиша и съпътстващото събитие, което според картите е с по-голяма тежест.
В този ден, преди идването на кучето у дома, брат ми, който живее в друг град и с който не се бяхме виждали с години, ме удостои с визита. Като гръм от ясно небе ми дойде новината, че току-що се е развел. Грозните му приказки по адрес на снаха ми ме разстроиха адски много, да не говорим, че за два часа се напи като свиня. Изръси ужасни лъжи и за някои общи познати, както и за роднини. Цялата ми радост от очакването на кучата се изпари. Говори ми и за някакви негови здравословни проблеми, за хирургичното лечение на които аз по-късно платих с уговорката да ми върне парите, но той изненадващо спря да си вдига телефона след като излезе от болницата. Още ги чакам тези пари, че не са и малко...
Според мен си била излъгана от влиятелен мъж, с авторитет, в резултат на което си изгубила доста пари.
Комбинацията 7 П+Луната говорят за прахосани пари. Мисля, че мъжът е бил водна зодия, може би Риби, мечовете ми говорят за нещо хирургично, може би лекар те е изнудвал за пари?
Понякога 7 Пентакли значи и бременност, в комбинация с първата карта бих го изтълкувала като операция, завършваща бременност, но това са много редки случаи, а Луната не мога да я разгадая тук.
Браво, Вени. :blink: Сега виждаш ли двете кучеподобни създания, дето вият под луната? На всичкото отгоре кучката ми се сдоби с ужасни тумори на половата система още в ранна възраст, та се наложи кастрация и дълго лечение. Всичко е наред сега, бременност не е имало и е невъзможно да има при нея. Не очаквах и това да се види на картите.
За прахосаните пари няма какво да коментирам, в десетката си.
Кирин,моите карти за теб са звезда+кула+маг.И като Вени смятам,че си била измамена от мъж-също така си мисля за прекъсване на връзка.
Точно! На практика не се виждам и не говоря с брат си откакто се оръсих за лечението му. Ти май чак и развода на брат ми си видяла!
И така: Опитайте се да опишете с помощта на картите какво ми се е случило на 15. 05. 2010 г.
Нямам почти никакъв опит с таро, само любопитство, но ще участвам в задачата.
Изтеглих
9 мечове
кралица на чашите
8 пентакли
Според мен си била в много труден период, в безизходица, но не толкова поради обстоятелства, а по-скоро емоционално. Получила си помощ от жена и това дало началото на нов етап в живота ти. След това събитие бавно и с постоянство си започнала ново начинание или занимание.
Bella, описала си точно това, за което съм питала! Главозамайващо точна си в описанието на събитието и на емоциите ми в този момент!
Кирин, по въпроса изтеглих - Паж мечове, Рицар жезли и 6 чаши. Мисля, че си била измамена от мъж, пътуване / преместване е било осуетено или си научила за клюки / интриги по твой адрес от страна на мъж.
Вени, и аз мисля, че презентацията ти ще мине успешно :blink: Може да срещнеш приятни хора, с които не си се виждала отдавна.
Таня, ти си разнищила пристигането на брат ми в този ден и интригите му ИДЕАЛНО! Всъщност, за него ден имах планувано пътуване с приятели вечерта, но майка ми ме изненада с новината за подаръка и реших да си остана у дома, така че имаше отложено пътуване, да. Браво и на теб. :blink:
Виждате ли колко добре работи интуицията, когато няма очаквания и страх от издънка? Изненада ме фактът, че хора, недемонстриращи претенции за "майсторство" с картите, успяха да разкрият нещо, което по принцип ми е неудобно да споменавам.
Сега някой може да даде нещо друго за разчопляне, че като гледам, има файда от подобни упражнения, и то голяма.