Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706332 Прегледи
*

911

• *
  • 137
Re: ТАРО
« Отговор #2360 -: Януари 11, 2013, 01:23:42 pm »
Дойде ми на ум да попитам каква съм била в предишния ми живот...
Паднаха ми се :
Справедливост
Рицар пентакли
Магьосникът

И каква е мисията ми в този живот ...
Десетка Жезли
Колелото на съдбата
Деветка жезли...

Някакви идеи?Попринцип и двата въпроса  са доста всеобхватни ,но с няколко думи..?Благодаря предварително:))

« Отговор #2361 -: Януари 11, 2013, 02:26:31 pm »
911, ти направо даде крила на въображението ми. Самата аз не съм си дала още отговор на въпроса дали има прераждане или не, така че те моля да не приемаш отговора ми твърде сериозно. То и без това няма как да се докаже доколко е верен, ама карай да върви.
По първата ти комбинация:
Мисля, че си била мъж, стар ерген и си водил/а един доста уреден живот, но без излишества. Да кажем, че си си падал/а малко стипца и темерут, но на теб е можело да се разчита. Работила си нещо на държавна длъжност; професията ти е била свързана с финанси и планиране. Била си много добър професионалист и авторитет в това, което правиш. Доста добре си инвестирала парите си и си натрупала солидно състояние. Общо взето, научила си се да постигаш успех и богатство по законен и честен начин.
За мисията ти в този живот:
Може би трябва да довършиш нещо от този предишен живот и да споделиш полезния си опит с други хора. 10 жезли много често излиза на хора, които се занимават с политика- независимо на какво ниво, а и Колелото на съдбата има подобно значение. Дава ти се шанс да се издигнеш и да властваш, но този път летвата ти е вдигната. 

Вени: Ще има и други задачи, предполагам, така че ще се включиш, когато си във форма. Всеки си има подобни моменти.  :blink:

« Отговор #2362 -: Януари 11, 2013, 07:03:42 pm »
Татаамм! Прикачвам отговора, Таня.  :blink:
Много успешно си изпълни задачката!  :clap:
Само погледни и сравни! Ако искаш, може да изкоментираме картите от първата комбинация после. Сега те оставям да се кефиш...  ;)

« Отговор #2363 -: Януари 11, 2013, 09:43:09 pm »
Уау,сега гипсирана ли ти е?И на мен ми я няма музата,попитах:Какво ме очаква през първата работна седмица?,и нищо не ми идва на ум.Паднаха се:8 мечове,3пентакли,5жезли Изобщо не знам как да ги навържа тези карти  :41:
Да дам малко обратна връзка и аз :blink: Седмицата премина с променливи настроения,ту ми беше хубаво,че съм сред колегите,ту напрежението си казваше думата.Поетапно се въвеждат нови артикули на мястото на стари и на моменти възникваха недоразумения.Междувременно, случайно чух разговор между колежки,със злобни коментари по мой адрес(Кирин,наистина се отличавам и не ме харесват,но не мога да избягам от себе си и да стана посредствена) И заплатата си получих.....Момичета,страхотни сте,абсолютно точно сте напипали основните акценти  :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2364 -: Януари 11, 2013, 11:44:44 pm »
Татаамм! Прикачвам отговора, Таня.  :blink:
Много успешно си изпълни задачката!  :clap:
Само погледни и сравни! Ако искаш, може да изкоментираме картите от първата комбинация после. Сега те оставям да се кефиш...  ;)
След тези задачки съвсем ще се пристрастя към картите  :blink: Хубаво нещо са Таро - развиват интуицията.
За конкретната задача, сякаш Императорът е най-показателен за картинката. Той и астрологически се свързва с Овен, който пък е огнен знак. 6 жезли никак не ми се връзва - тя ме подведе, че е нещо символизиращо триумф, нещо, с което да се изфукаш - скъпа дреха или бижу.
От първата комбинация - 8 чаши говори за отдръпване, отдалечаване, което може да е и отдръпване в себе си, медитация. Висшата жрица също се свързва с уединение, интуиция, медитация - неща, които ги асоциирам със свещта. Само Умереността не ми е ясна в случая  :-\ Може и тя да има някаква връзка с медитацията - хармония между тялото и душата.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2365 -: Януари 12, 2013, 10:45:20 am »
Таня, почти винаги, когато питаме за такива конкретни предмети, картите някак "заземяват" значенията си, за да опишат предмета възможно най-точно. И аз така, винаги първо се хващам за общите значения, които знам от книжките, а после се изненадвам да видя, че картите са изплзвали изображенията си, за да ми разкрият нещото.  :rolleyes:
В случая Умереността ти е подсказала, че става дума за един равномерен процес на трансформация: преминаване от едно агр. състояние в друго, преобразуване на енергия, постепенно встъпване в реакция.   
Отначало и аз се учудих, че ти се е появила 8 чаши, но тя пък е "прерисувала" самата картинка много точно- човекът, изобразен в 8 чаши е наметнат с нещо червено, наоколо е тъмно, но има все пак някаква светлина (от луната). Мисля, че Жрицата е онагледила черния фон.
На въпроса "За какво се използва?" , който е доста по-общ от първия ти въпрос, 6 жезли ти е показала, че това е издължен предмет, който е свързан е с елемента Огън. Между другото, мисля, че до голяма степен си права, твърдейки, че това е предмет, с който се демонстрира нещо си. Аз познавам хора, които палят свещи в дома си, "защото това е аристократично и дава чувство за лукс и изтънченост",а това пак си е някакъв вид показност.
За Императора няма какво да коментирам- просто картата съвсем категорично ти е отговорила.
Заради тази 6 жезли си разгледах първите записки, които съм правила по картите си и написаното ме накара да се разсмея: "Не трае много дълго; свети, но не топли!!!"  ;D

Сега се замислих какви ли идиотски предположения аз бих направила на подобно упражнение. Опитвала съм се да отгатна какво ще е следващата картинка, която еди-кой си ще пусне във ФБ профила си, но почти винаги съм била в грешка.
Надявам се някой да пусне друго упражнение. На мен лично тези упражнения много ми помагат да си изясня и да разширя набора си от значения за отделните карти, нищо, че по-често се разминавам с истината.   

*

Uran

• 6041
« Отговор #2366 -: Януари 12, 2013, 01:43:56 pm »
Ще ми се извини ли (разкае) К.?

1. 6 пентакли
2. 3 чаши - обърната
3. императрицата
« Последна редакция: Януари 12, 2013, 02:51:26 pm от Uran »

*

911

• *
  • 137
« Отговор #2367 -: Януари 12, 2013, 02:37:04 pm »
911, ти направо даде крила на въображението ми. Самата аз не съм си дала още отговор на въпроса дали има прераждане или не, така че те моля да не приемаш отговора ми твърде сериозно. То и без това няма как да се докаже доколко е верен, ама карай да върви.
По първата ти комбинация:
Мисля, че си била мъж, стар ерген и си водил/а един доста уреден живот, но без излишества. Да кажем, че си си падал/а малко стипца и темерут, но на теб е можело да се разчита. Работила си нещо на държавна длъжност; професията ти е била свързана с финанси и планиране. Била си много добър професионалист и авторитет в това, което правиш. Доста добре си инвестирала парите си и си натрупала солидно състояние. Общо взето, научила си се да постигаш успех и богатство по законен и честен начин.
За мисията ти в този живот:
Може би трябва да довършиш нещо от този предишен живот и да споделиш полезния си опит с други хора. 10 жезли много често излиза на хора, които се занимават с политика- независимо на какво ниво, а и Колелото на съдбата има подобно значение. Дава ти се шанс да се издигнеш и да властваш, но този път летвата ти е вдигната. 

:

;D Радвам се ,че съм дала крила на въображението ти Кирин :))Политиката никога не ме е блазнила ,даже напротив ,но кой знае  ;D
Това за 10ка жезли не го знаех ...
Благодаря още веднъж за изчерпателния отговор :))

« Отговор #2368 -: Януари 12, 2013, 08:03:42 pm »
Uran: Мисля, че ще се извини, и то скоро, но едва ли ще се разкае.

911: Веднъж и аз проявих любопитство по този въпрос и се обърнах към една ясновидка, която уж разкривала минали животи. После се смях на глупостта си. Представи си, получих биографията на Айнщайн, преписана от Уикипедия, а сумата, която платих, не беше малка. После на няколко пъти й писах остри писма, докато склони да ми върне парите. Абе, доходен бизнес си е това с миналите животи.  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #2369 -: Януари 12, 2013, 09:32:56 pm »
Uran: Мисля, че ще се извини, и то скоро, но едва ли ще се разкае.

Мерси!

« Отговор #2370 -: Януари 12, 2013, 10:54:17 pm »
Помните ли картите, които изтеглих?

П.С. Като си нямам работа, зададох въпрос на Таро, свързан с очаквана от мен покана, дали ще я получим следващата седмица.
Паднаха се само Големи Аркани, като комбинацията на двете последни значи нещастие, катастрофа....Много гадно, чудя се кой да предупреждавам сега, мъжа си?
Страшният съд
Светът
Колесницата
Кулата

Какво мислите за комбинацията, според мен няма толкова отношение към въпроса, а е предупреждаваща.
Е, седмицата започна със земетресение, за малко да се наръгам на нож и до там.
Обаче помните ли презентацията? Запознах се с интересен човек, случиха ми се хубави неща, не е толкова лоша тази комбинация. Получих много похвали след презентацията и завързах ново приятелство, та така :)
Някой ми беше казал за приятелство, което ще започна този месец и ще продължи много дълго време в живота ми.

Сега задачка, закачка от мен.
Това запознанство, което направих тази седмица - какво се е случило, което ме накара да се изчервя, и един от малкото пъти в живота ми да се почуствам леекинко неудобно.
Ще ми е интересно, какво ще кажат картите, а аз после ще разкажа на всички, които ми отговорят :)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2371 -: Януари 13, 2013, 12:50:14 am »
Нещо и аз се чувствам блокирала, вероятно заради новолунието, но не можах да се сдържа  ;D
Вени, по твоята задачка изтеглих - Светът, Императрицата, 8 жезли. Презентацията е минала успешно, но към края е станало нещо внезапно, което има връзка с твоето неудобство  ;D Честно казано, нищо друго не мога да измисля  :rolleyes: По 8 жезли си мисля, че се случило бързо и неочаквано, но Светът с Императрицата не мога да ги разгадая  ;D
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2372 -: Януари 13, 2013, 11:17:06 am »
Вени, и аз нещо съм разсеяна, така че зададох неправилен въпрос на картите. Изтеглих 10 чаши, Дяволът, Магът, с питанката "Какво се е случило на презентацията, което те е накарало да се изчервиш?" Както и да е, ще се опитам да скалъпя нещо от тези карти, че не ми се теглят други.
Нещо случайно се е случило- като докосване или сблъскване, но мисля, че е било след края на презентацията или преди нея. Може би сте били някъде на кафе. Абе, станало е по време на някакъв разговор, айде така да кажем. Почти съм сигурна, че е имало някакво физическо съприкосновение, което доста те е изненадало и ти е допаднало.
Айде разказвай, че ми е любопитно. Учудвам се, че дръпнах два големи аркана на това питане, и то точно тези.
 :rolleyes: Много похотливи ми изглеждат тези карти... 

« Отговор #2373 -: Януари 13, 2013, 01:16:33 pm »
ХАххааа, така, сега ще обясня нещо.

Първо - знаейки за събитието, вие концентрирахте въпросите си върху него, а аз питах конкретно за запознанството.
Затова картите ви подвеждат почти изцяло. Кирин правилно се насочи за преди презентацията.

не е имало физически сблъсък или съприкосновение, споко :)

И на двете ви обаче се падат 2 големи аркани от 3 карти. Какво ви подсказват големите аркани на първо време - общата картина, а малките карти ви показват настроенията.

Като цяло - бях се пошегувала преди месеци под една снимка, за един много сладък доФтур и се бях пошегувала доста лигаво, както аз си знам. Е познайте с кой се срещнах баш преди презентацията и че човека се е сетил отдавна коя съм и ми го подсказа от къде баш знае, след като ми чел коментарите под споделеното :)

« Отговор #2374 -: Януари 13, 2013, 01:39:29 pm »
 ;D
Нямаше да го видя това, дори и по втората партида карти, които ти изтеглих след поста си. Паднаха се 3 жезли, 3 пентакли, Рицар жезли. Аз наистина се бях съсредоточила върху презентацията и тази 3 жезли, която на мен конкретно ми показва общуване по интернет и телефон, нямаше как да я свържа с публична изява.

« Отговор #2375 -: Януари 13, 2013, 01:46:03 pm »
Проверете си ЛС с Таня :) :P

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2376 -: Януари 13, 2013, 02:17:54 pm »
И аз имам въпрос:

Ще продължи ли връзката ми с Б.?
Какво изпитва той към мен?

Благодаря ви :-[

« Отговор #2377 -: Януари 13, 2013, 03:59:46 pm »
Milkyway, теглих ти карти от нета, защото в момента ми е супер невъзможно да ползвам моите. Нямам им много доверие.
На първия ти въпрос се паднаха 3 чаши обърната, 6 чаши, 4 чаши.
Мисля, че ти в момента се чудиш дали да направиш някой пореден компромис. По тези карти мога да кажа, че тази връзка е удобна за другия човек, не за теб. На теб отдавна ти е известно, че отношенията ви няма да се променят, но може би някакво чувство за сигурност те задържа във връзката, а може би детска сантименталност. Много инертна комбинация е това- не виждам скоро работите да мръднат от това дередже.
Какво изпитва той към теб? - 3 жезли обърната, 6 чаши обърната, Висшият жрец обърнат.
Мисли си, че е в пълното си право да се държи зле и да мери с двоен аршин нещата. И да продължат отношенията ви, той няма да се промени. Просто е безотговорен към теб и си мисли, че всичко му е простено.
Що за отровна връзка?  :-\

Ще е хубаво ако няой тегли карти от собствената си колода за този въпрос. Просто не ми се вярва нещата да са толкова зле между вас.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2378 -: Януари 13, 2013, 04:08:52 pm »
БЛагодаря ти Кирин.
Да се надяваме,че ако някой реши да изтегли карти от собствената си колода,да излязат по-различни :-[

« Отговор #2379 -: Януари 13, 2013, 05:44:35 pm »
Аз мога да ти тегля карти,но късно вечерта,защото сега не мога да се добера до моите карти. :blink: