Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705674 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2520 -: Януари 21, 2013, 08:53:23 am »
Явно на мен се пада честта да отпочна със седмичните прогнози. Ето ги картите, които ви теглих, момичета.

Вени: Звездата, 5 жезли, 2 пентакли- седмицата ти ще е свързана с разходи, някои от които неоправдани. Проверявай по няколко пъти нещата, които научаваш, защото има вероятност някой да се възползва от наивността ти. Също внимавай къде и защо слагаш подписи. Ще си забързана и трескава, а проблемите през седмицата ще следват един след друг. Едва ли ще имаш много време за себе си или за почивка.

Мим: Изпада ти 6 чаши, докато месех картите. Иначе се паднаха 8 пентакли, 4 мечове, Дяволът обърнат. Като че ли ще ти липсва воля и енергия да осъществиш нещо важно. Някой много иска да се види с теб, но ти се изолираш. Внимавай да не се разболееш. Може би ще те хване желание да четеш повече, и то книги, насочени към езотерика, философия, самопознание. Време ти е за медитация. Не е изключено да получиш някакъв подарък или предложение за работа, но това е свързано с някакво задължение или разходи.

Таня: Умереността, 5 мечове, 9 мечове. Изгаряш от желание да покажеш надмощие в някаква ситуация и си готова да се бориш за своето. Може и да предизвикаш някой друг конфликт, за да ти стане ясна нечия позиция. Ще приключиш с определено положение, което дълго те е тормозило. 

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2521 -: Януари 21, 2013, 09:38:48 am »
Кирин, за теб изтеглих - Императорът, Справедливост и 8 жезли. Мисля, че ти предстои възход в кариерата, влиятелен мъж ще ти помогне. Евентуална среща с адвокат / юрист, разглеждане на документи. Нещата ще се развиват бързо и в твоя полза. Може някой внезапно да ти се обади или да получиш предложение за пътуване.
Вени - Асо мечове, Влюбените и Кралица жезли - Неприятностите ще отшумят, ще имаш достатъчно сила и енергия, за да се справиш с проблемите. Предстои ти да вземеш някакво решение, на кръстопът си. Ще търсиш баланс между личния живот и кариерата.
Мим - 8 мечове, 5 мечове, Кралица на мечовете- Пази се от простуди. Може да се чувстваш като хваната в капан в дадена ситуация, да ти се наложи да прецениш всички *за* и *против*. Помисли за твоите желания и потребности. В крайна сметка ще вземеш рационално и трезво решение за нещо. Кариерата ще ти е приоритет, може да чуеш някакви клюки, да се опитат да те забъркат в интриги.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2522 -: Януари 21, 2013, 09:44:47 am »
Ето и картите от мен... Само искам да ви помоля, каквото и да напиша, ако мислите, че съм в грешна посока - поправете ме...  :-[

Вени - Асо мечове, Светът, 6 жезли - според мен те чака една доста положителна седмица, може би ще си изясниш ситуации от миналото, ще си много фокусирана и целенасочена, което може ще доведе до успех...предполагам, че това може да е издигане в работата.
П.С. Тези карти ми се виждат доста силна комбинация и може да дадете съвет и препоръки, защото още като ги изтеглих сякаш ми крещяха : борба, която води до ПОБЕДА!

Кирин - 10 мечове, 7 мечове, 6 чаши - трябва да си внимателна какво говориш и пишеш тази седмица, а и май трябва да обърнеш внимание на здравословното си състояние. Може би ще загърбиш нещо от миналото и ще започнеш нов етап. Не се доверявай много на хората.

Таня - 5 чаши, 5 жезли, 4 мечове - И според мен ще имаш някакъв конфликт, които може да доведе до болка, обида или дори раздяла. Ще имаш нужда от почивка, за да изчистиш съзнанието и мислите си. Погрижи се за здравето си.

П.С. Може ли някой да ми каже това струпване на цифри как би се тълкувало?
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2523 -: Януари 21, 2013, 10:09:26 am »
Кирин: Паж пентакли, висшия жрец, крал мечове, асо жезли. Ново начинание, свързано с материалното, което си си мислила от много време. ще се увериш сама в нещо. Ще се разправяш с адвокат или човек на закона (или лекар) тази седмица и ще реализираш успешно идеите си. Напрегната седмица те чака.

ТАня - Петица мечове, страшния съд, тройка жезли, слънцето. С кой се бориш? С който и да е, успехът е твой тази седмица. И на теб ще ти е активна седмица, но самата ти ще останеш в пасивна позиция, защото нещата които ще се влучват са извън теб.

Mim_m - Паж жезли, шестица мечове, паж мечове. Влюбеност, млад човек, с когото ще се посдърпате. Някой от вас иска дълъг път, емиграция или просто сте се отдалечили прекалено много един от друг. Почини си сега, четворка мечове говори да кротуваш. Предполагам конфликтът ще възникне в края на седмицата и ще трябва да решиш дали режеш всички връзки или не.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2524 -: Януари 21, 2013, 10:48:57 am »
Момичета, благодаря и браво  :clap: Всички сте усетили предстоящите конфликтни ситуации при мен. Още тази сутрин се сдърпах със свекърва ми - започна да ми се меси да не водя детето на градина, при което, естествено, той започна още повече да се тръшка и реве, че не иска. Винаги съм проявявала тактичност, но този път ми причерня и й казах, като не ми помага за нищо, поне да не ми пречи и да не се меси  :angry: Вчера подкрепих една инициатива във фейсбук - отново упреци от близките - * Защо се месиш. Какво ти трябваше..* Абе наистина, сякаш всички ми опонират, ама аз съм войствено настроена и си отстоявам мнението  ;D

Вени, какво става с баща ти, има ли подобрение?
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2525 -: Януари 21, 2013, 10:55:38 am »
Май се сещам, какво си подкрепила. :-[
Няма подобрение засега. чакам новини.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2526 -: Януари 21, 2013, 11:21:58 am »
Стискам палци новините да са добри! Не ти са лоши картите и от трите подредби, всичко ще приключи благополучно.
А за това дето се досешташ - точно това е  ;D Трябва да има правосъдие за всички  :angry:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2527 -: Януари 21, 2013, 04:52:27 pm »
Картата ми за деня беше Паж чаши и да ви кажа, жестоко се изгавриха с мен картите тази сутрин. Чак не ми се пишат всички глупости, които се случиха.  :angry:

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2528 -: Януари 21, 2013, 05:13:08 pm »
Моята беше 3 жезли и вече си казах окончателното решение за работата...сега чакам да разбера, в кой район на града е, че може да се наложи да пътувам доста...но поне взех решението  ;)
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2529 -: Януари 21, 2013, 07:09:09 pm »
моята 10 жезли.
Иде ми да се метна от някъде днес!

« Отговор #2530 -: Януари 22, 2013, 07:26:32 am »
Рицар пентакли изтеглих за днес.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2531 -: Януари 22, 2013, 08:49:58 am »
Аз си изтеглих Звездата. В една комбинация ми беше излязла и плановете ми тотално се провалиха, но не помня другите две карти. Като карта за деня ми се пада за първи път, да видим ще се случи ли нещо по-интересно днес  :rolleyes:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2532 -: Януари 22, 2013, 08:51:25 am »
За мен са 10-те жезли  ;)

« Отговор #2533 -: Януари 22, 2013, 09:51:01 am »
10 пентакли :)
Чакам материални неща днес :) Наистина вечерта сме на РД, ама може някой звън-звън за работа, де да знам,

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2534 -: Януари 22, 2013, 02:39:41 pm »
Една приятелка пита, дали ще има връзка с Х. Изтеглих й - Страшният съд, Кралица на пентаклите, Кулата и Асо чаши. Много противоречиви карти - Кулата до Асо чаши  :-\ Сякаш нещо старо трябва да приключи, да бъде разрушено, за да имат връзка?
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2535 -: Януари 22, 2013, 05:14:46 pm »
Една приятелка пита, дали ще има връзка с Х. Изтеглих й - Страшният съд, Кралица на пентаклите, Кулата и Асо чаши. Много противоречиви карти - Кулата до Асо чаши  :-\ Сякаш нещо старо трябва да приключи, да бъде разрушено, за да имат връзка?

Да.  :blink: По тези карти има материализиране на нещо.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2536 -: Януари 22, 2013, 05:41:17 pm »

Да.  :blink: По тези карти има материализиране на нещо.
Благодаря, Кирин!  :blink: Между другото, права си за Звездата - не е лесна карта. Вече я свързвам с неосъществени мечти или поне мисли за нещо, което няма как да се осъществи на този етап. Хрумна ми аналогия със звездите - прекалено са далече, за да ги достигнем  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

sugar

• 17
« Отговор #2537 -: Януари 22, 2013, 07:54:25 pm »
Момичета помагайте!Този четвъртък имам изпит,който е много тежък. :( Въпросът ми е ще го взема ли?Предварително ви благодаря!  :blink:

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2538 -: Януари 22, 2013, 09:13:37 pm »
За мен 10-те жезли бяха едно голямо мързелуване, без работа и отговорности  :rolleyes:

« Отговор #2539 -: Януари 23, 2013, 07:18:30 am »
Шугър, изтеглих ти Магът, Колелото на съдбата и Луната за изпита в четвъртък. Излишно се притесняваш, ще се справиш.

На мен тази сутрин ми изхвърчаха Папата и Влюбените.  :-\