Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704659 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2580 -: Януари 27, 2013, 08:01:57 pm »
Хвърлих си Таро онлайн за ситуация на въпроса "Как се развива процедурата ни за емиграция в момента"
Моля за помощ за вашето виждане към анализа:
т Таро на Уейт
Анализира определен въпрос или ситуация

(1) - Осмица пентакли (характеризира въпроса, който ни интересува, като подчертава, набляга на важен детайл или особеност)

(2) - Десетка Пентакли (мотив, несъзнателни сили, които движат питащия)

(3) - Отшелникът (външни фактори - помощ или пречки)

(4) - Тройка Пентакли (погрешен път, нещо, което трябва да се избягва)

(5) - Луната (съвет, как е най-добре да действаме)

Много пентакли пак :(

« Отговор #2581 -: Януари 27, 2013, 08:42:31 pm »
Хвърлих си Таро онлайн за ситуация на въпроса "Как се развива процедурата ни за емиграция в момента"
т Таро на Уейт

(1) - Осмица пентакли (характеризира въпроса, който ни интересува, като подчертава, набляга на важен детайл или особеност)

Здравей,Вени!
Ще се опитама да коментирам по твоя въпрос.
В момента ситуацията е такава-трябва да се работи усилено по въпроса по всякакъв начин-да се търси информация от много източници,да се тича по инстанции,да се проучват други възможности,защото уилията ви ще бъдат възнаградени /8 пентакли/.
Мотивите,които ви движат/10 пентакли/-по-добро материално положение на семейството,по добри доходи,по-добри условия на живот.
Външни фактори/Отшелникът/ В момента явно има известен застой,известно затваряне на възможностите,било то от бюрокрация или прекалено преценяване на кандитатите,прекалено оглеждане на документи,което ви държи настрана и в неизвестност.Още чакате отговор.
Нещо,което трябва да се избягва-да не давате излишни пари,да не се доверявате на случайни хора /3 пентакли/.
Как е най-добре да действате /Луната/-тук малко се двоумя-не трябва да доверявате на случайни и непреворени източници,трябва да избягвате отчаянието,да не се изнервяте и да прибързвате,да се пазите от объркване.Според мен вашият въпрос още не е решен,в момента има неизяснени неща по него,но мисля,че до месец ще научиш нещо във връзка с въпроса си.
Поздрави и успех във всичко,с което се захванеш! :blink:

« Отговор #2582 -: Януари 27, 2013, 09:28:24 pm »
Мерси, Антония :)
За съжаление нямаме месец, нещата ще разбера как стоят утре вечер, когато ще им звъня.
Надявам се на положителен отговор, оптимизма ми се завърна тези часове, иначе тотално се сринах последните 3 дни.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2583 -: Януари 28, 2013, 09:04:51 am »
Момичета ето я моята обратна връзка по отношение на картите, които изтеглихте за седмицата:
Кирин : наистина за липсата на енергия и желание за каквото и да било се прояви  :blink: Цяла седмица гледах филми, без да свърша каквото и да били до край, а и получих предложение за работа  :rolleyes:
Таня: "за" и "против" имаше, тъй като се оказа, че освен работата, за която се подготвях, ми предложиха и на друго място. Аз още не съм се уговорила окончателно за тази, която чакам от известно време и трябваше да откажа втората, въпреки че може би си заслужаваше... надявам се сега да не стане така, че да остана и без първата  :-\
Вени: За жалост никой млад мъж не пожела да има конфликт с мен, но реших да замина далеч, е не е емиграция, но пък е възможно най-далеч от родното ми място (не че бягам от там, но така се получи).

Карта за деня: Паж чаши отново  ;D
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2584 -: Януари 28, 2013, 11:16:40 am »
Момичета, да дам и аз обратна връзка - и трите познахте за конфликтните ситуации, за желанието за надмощие и борба. Мим - права беше и за здравословните проблеми - болката от зъба отшумя едва снощи.
Карти за настоящата седмица - Паж чаши, 8 пентакли и Императорът - може мъжът ми да получи предложение за съвместен бизнес от висшестоящ, изобщо - очаквам новини свързани с работа.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2585 -: Януари 28, 2013, 11:33:48 am »
Моята седмица я проследихте, то не бяха драми, не беше чудо ;D
За тази седмица - осмица чаши, дяволът, сила, седмица пентакли

Няма да ми е от най-леките, най-вече емоционално:)

Карта за деня - Умереност.

*

*Lina*

• *
  • 456
« Отговор #2586 -: Януари 28, 2013, 02:00:06 pm »
Отдавна искам да напусна, но изчаквах пролетта.
Днес обаче за пореден път получих грубо отношение, и то безпричинно.Не е за първи път и наистина вече ми омръзна.Ходя с нежеалание и вместо да придобивам самочуствие, аз се подтискам.
Изтеглих си 4 чаши за ситуацията , а на въпроса добре ли ще бъде за мен да напусна сега ми се падна 3 пентакли.

Аз действително имам планове, но те са за лятото и сега малко ще остана в безтегловност няколко месеца.

Какво мислите? 3 пентакли много ме обнадежди.

« Отговор #2587 -: Януари 28, 2013, 04:07:52 pm »
За тази седмица си изтеглих 6 жезли+7 жезли +Паж мечове.Първите две карти,добре,ама този паж на последна позиция,не знам как да го разтълкувам  :unsure:

« Отговор #2588 -: Януари 28, 2013, 11:08:11 pm »
т Таро на Уейт

Здравей,Вени!
Ще се опитама да коментирам по твоя въпрос.
В момента ситуацията е такава-трябва да се работи усилено по въпроса по всякакъв начин-да се търси информация от много източници,да се тича по инстанции,да се проучват други възможности,защото уилията ви ще бъдат възнаградени /8 пентакли/.
Мотивите,които ви движат/10 пентакли/-по-добро материално положение на семейството,по добри доходи,по-добри условия на живот.
Външни фактори/Отшелникът/ В момента явно има известен застой,известно затваряне на възможностите,било то от бюрокрация или прекалено преценяване на кандитатите,прекалено оглеждане на документи,което ви държи настрана и в неизвестност.Още чакате отговор.
Нещо,което трябва да се избягва-да не давате излишни пари,да не се доверявате на случайни хора /3 пентакли/.
Как е най-добре да действате /Луната/-тук малко се двоумя-не трябва да доверявате на случайни и непреворени източници,трябва да избягвате отчаянието,да не се изнервяте и да прибързвате,да се пазите от объркване.Според мен вашият въпрос още не е решен,в момента има неизяснени неща по него,но мисля,че до месец ще научиш нещо във връзка с въпроса си.
Поздрави и успех във всичко,с което се захванеш! :blink:

Тъкмо ми потвърдиха, че трябва да чакам и ще получа покана ;D Звъннах им :P

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2589 -: Януари 29, 2013, 01:23:19 am »
Вени, радвам се за теб  :08: Значи, все пак картите не са излъгали  :P
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2590 -: Януари 29, 2013, 10:05:27 am »
Карта за днес - Дяволът.
На някой падала ли му се е ?

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2591 -: Януари 29, 2013, 10:12:07 am »
картата ми за днес е Съдът..
много добре ми пасва на настроението и надеждата.....и се надявам така да продължава целия ден ....
1.Колесницата
2.Слънцето
3.Тройка пентакли
може ли да ми разясните, как точно да разбера кога картите отразяват нагласата на питащия и кога има реален отговор....
все още не съм се запознала с тези три карти относно въпроса ми......сега ще чета...
« Последна редакция: Февруари 03, 2013, 11:56:50 am от vanilla »

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2592 -: Януари 29, 2013, 10:12:16 am »
Карта за днес - Дяволът.
На някой падала ли му се е ?

Моята карта е същата  :-\
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2593 -: Януари 29, 2013, 10:27:17 am »
много добре ми пасва на настроението и надеждата.....и се надявам така да продължава целия ден ....
иначе зададох въпрос: Ще се задълбочат ли качествено отношенията ми с Х?
1.Колесницата
2.Слънцето
3.Тройка пентакли
може ли да ми разясните, как точно да разбера кога картите отразяват нагласата на питащия и кога има реален отговор....
все още не съм се запознала с тези три карти относно въпроса ми......сега ще чета...
И аз още се уча, но забелязвам, че за въпроси, по които съм много емоционална не ми се получават много нещата. Ако можеш да се контролираш предполагам, че ще получаваш реален отговор. При мен не се получава все още, особено за любовни терзания.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2594 -: Януари 29, 2013, 10:41:40 am »
иначе зададох въпрос: Ще се задълбочат ли качествено отношенията ми с Х?
1.Колесницата
2.Слънцето
3.Тройка пентакли
И аз още се уча, но забелязвам, че за въпроси, по които съм много емоционална не ми се получават много нещата. Ако можеш да се контролираш предполагам, че ще получаваш реален отговор. При мен не се получава все още, особено за любовни терзания.
Mim_m сигурно си права...обикновено като пускам хорари, по които съм много емоционална там сякаш също не "получавам" отговор......и все пак картите ми изглеждат хубави....
искаш ли ти да ми изтеглиш 3 карти по този въпрос?..... за да убием пристрастието и субективизма....?

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2595 -: Януари 29, 2013, 10:47:24 am »
Да, ще изтегля, но не разчитай много на тълкуването ми  ;D

« Последна редакция: Януари 29, 2013, 11:01:55 am от Mim_m »

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2596 -: Януари 29, 2013, 10:57:35 am »
Да, ще изтегля, но не разчитай много на тълкуването ми  ;D
за тълкуването се надявам да помогнат и другите :)

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2597 -: Януари 29, 2013, 11:02:02 am »
6 мечове, магьосникът, 2 мечове
6 мечове, показват промяна на ситуацията. Магът, според мен казва, че всичко е в твой ръце и ще имаш възможност да постигнеш целите си. 2 меча също показват твоята решителност и че от теб зависи ситуацията.
Като цяло мисля, че ако искаш задълбочаване на връзката ще я постигнеш.
Само си мисля, че по принцип е хубаво да формулираш въпроси, на които отговора не е само с "да" и "не", по-подходящи са за картите!

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2598 -: Януари 29, 2013, 11:05:30 am »
6 мечове, магьосникът, 2 мечове
6 мечове, показват промяна на ситуацията. Магът, според мен казва, че всичко е в твой ръце и ще имаш възможност да постигнеш целите си. 2 меча също показват твоята решителност и че от теб зависи ситуацията.
Като цяло мисля, че ако искаш задълбочаване на връзката ще я постигнеш.
Само си мисля, че по принцип е хубаво да формулираш въпроси, на които отговора не е само с "да" и "не", по-подходящи са за картите!
може би пренасям от хорарната астрология.....а те картите по друг начин работят.....
все пак според твоята интерпретация .....ще се получи......ако гледам и моите изтеглени карти и двете говорят за добро развитие....

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2599 -: Януари 29, 2013, 11:08:43 am »
И аз така мисля...стискам палци нещата да се развият както искаш  :rolleyes: