Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707107 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re: ТАРО
« Отговор #2600 -: Януари 29, 2013, 11:15:16 am »
6 мечове, магьосникът, 2 мечове
6 мечове, показват промяна на ситуацията. Магът, според мен казва, че всичко е в твой ръце и ще имаш възможност да постигнеш целите си. 2 меча също показват твоята решителност и че от теб зависи ситуацията.
Като цяло мисля, че ако искаш задълбочаване на връзката ще я постигнеш.
Само си мисля, че по принцип е хубаво да формулираш въпроси, на които отговора не е само с "да" и "не", по-подходящи са за картите!
може би пренасям от хорарната астрология.....а те картите по друг начин работят.....
все пак според твоята интерпретация .....ще се получи......ако гледам и моите изтеглени карти и двете говорят за добро развитие....
да ти кажа честно, когато чета описанията на картите не мога да стигна до отговор за себе си, но те много добре показват моето състояние винаги....както 6-та мечове......наистина преминавам през някакъв дпересарски период, който ми е доста труден, защото трябва да взема конкретни решения и да предприема конкретни действия(2 мечове), но аз бягам от проблемите си.....
надявам се скоро всичко да ми се разясни по най-добрия начин за мен и без вреда за никого....

« Отговор #2601 -: Януари 29, 2013, 05:29:06 pm »
Проявлението на Дяволът днес - всеки се опитва да ми набие песимизъм в главата.

В продължение на предишния въпрос, зададох "Как се промени ситуацията ни с кандидатурата ни след снощния разговор".
Вижте картите просто :P
Ситуация - анализ - съвет Таро на Уейт
Анализира определен въпрос или ситуация

(1) - Тройка чаши (характеризира въпроса, който ни интересува, като подчертава, набляга на важен детайл или особеност)

(2) - Шестица Пентакли (мотив, несъзнателни сили, които движат питащия)

(3) - Асо мечове (външни фактори - помощ или пречки)

(4) - Колесницата (погрешен път, нещо, което трябва да се избягва)

(5) - Двойка чаши (съвет, как е най-добре да действаме)

Интересно, че дава страхотен анализ, но не виждам съвет за бъдеще.

« Отговор #2602 -: Януари 29, 2013, 06:11:44 pm »
Вени, купи си нов чифт обувки. Друг съвет и аз не виждам с тази двойка чаши...  :P

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2603 -: Януари 29, 2013, 06:24:33 pm »
Моя дявол се прояви с изключителен материализъм  ;D Цял ден си правя сметки за парите, ама май без кръчмар  :rolleyes:
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2604 -: Януари 29, 2013, 06:27:27 pm »
Кирин, жива ли си бе душа? Дано си права за обувките, ама преди тях, получа ли поканата...охооо.къв шопинг ще имаааа.

какво стана с теб?

« Отговор #2605 -: Януари 29, 2013, 06:54:54 pm »
Просто нямам много време да мятам карти, затова съм се умълчала.  ;)
Съвсем изненадващо, картата ми за днес беше Паж чаши. Егати празния ден...

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2606 -: Януари 29, 2013, 07:58:49 pm »
Кирин, много добро определение за деня с паж чаши. Миналата седмица ми се падна 3 пъти в 3 поредни дни и бяха "празни дни" без емоции, без действия ... нищо...
Ако мислиш, че можеш, значи можеш. А ако мислиш, че не можеш, си абсолютно прав.

« Отговор #2607 -: Януари 29, 2013, 10:09:29 pm »
Кирин, много добро определение за деня с паж чаши. Миналата седмица ми се падна 3 пъти в 3 поредни дни и бяха "празни дни" без емоции, без действия ... нищо...
И аз го потвърждавам  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2608 -: Януари 29, 2013, 11:26:10 pm »
при мен пък....съдът(цялата надежда) си даде резултатите........май ...но ми казах, че имам блясък в очите.....и то е от надежда....

« Отговор #2609 -: Януари 30, 2013, 12:36:40 pm »
Картата за деня - Обесенията.
Надявам се нещата ми да се обърнат и нещата, които вървяха зле да потръгнат :)

« Отговор #2610 -: Януари 30, 2013, 05:39:40 pm »
Днешната ми карта беше Колелото на съдбата. Доста активна и изобретателна бях днес, за ужас на някои колеги.  ;D

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2611 -: Януари 30, 2013, 06:12:34 pm »
Моята карта беше 8 жезли и днес свърших цялата работа, която трябваше да свърша миналата седмица...бях доста активна  ;)

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2612 -: Януари 31, 2013, 09:07:59 am »
картата ми за деня е 6 мечове......за сега се чувствам кофти, страх ме е от неизвестното наистина и това ми действа депресарски...промяна ще има буквално.....днес смятам да ходя да се разкрасявам......в личен план се надявам всичко да е ок, за работата също..макар днес да почивам......

« Отговор #2613 -: Януари 31, 2013, 09:15:47 am »
Карта за деня - Висшата жрица. Като действена за деня не мога да я интерпретирам, че ми е статична. Но да речем размисли.

Вчера мъжът успя да загуби ключовете от нас, да ги намери и така, весел ден.

П.С. Първо проявление на Жрицата - планова среща ми отпадна :(
« Последна редакция: Януари 31, 2013, 10:12:31 am от jasmin_veni »

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2614 -: Януари 31, 2013, 02:48:09 pm »
Карта за деня - 9 мечове  :-X. Днес ми е много смотан ден, нямам настроение за нищо.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2615 -: Януари 31, 2013, 05:12:16 pm »
1 час по-късно, Жрицата ми прекъсна нет и телевизия!
Срязали ми кабелите!

« Отговор #2616 -: Януари 31, 2013, 05:17:05 pm »
Пак Колелото за мен днес, но придружено от Крал мечове. Днес като че ли всички, с които се срещам са прекалено мнителни или направо са пикали на оси.

1 час по-късно, Жрицата ми прекъсна нет и телевизия!
Срязали ми кабелите!

:o

*

Mim_m

• *
  • 85
« Отговор #2617 -: Февруари 01, 2013, 04:56:22 am »
Карта за деня : Крал мечове  ;)

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2618 -: Февруари 01, 2013, 09:15:50 am »
Месечна прогноза - Крал мечове, 8 пентакли, 2 пентакли и 2 жезли. Ще получа предложение за работа ли  :rolleyes: Мисля, че ще вляза в нов етап на развитие, ще поставя началото на нещо през този месец. Заради пентаклите, трябва да има някаква реализация  :-\ Миналият месец само жезли и общо взето, много ентусиазъм за нищо. За съжаление, отново никакви чаши  :-X.
Карта за деня - 5 мечове.  :-X
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2619 -: Февруари 01, 2013, 10:11:43 am »
Аз зададох въпрос обаче за първите 15 дни на февруари:
Шестица Пентакли
Десетка чаши
Двойка Мечове
Тройка чаши

Мисля, че ме очакват спокойни 15 дни, с любов и хармония, изпълнено желание и разбира се купон (имам РД на 12,02)

Карта за деня - 3 мечове :-X