Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706650 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2680 -: Февруари 06, 2013, 05:35:39 pm »
Момичета,много моля за помощ!Питам за развитие на отношения между мен и мъж(днес бях на интервю за работа при него) до месец?Докато бърках колодата изпадна глупака,а останалите са смърт-паж мечове-10ж.Въпреки,че нещата не се получиха според очакванията ми,все пак имам надежда.Предварително едно голямо благодаря за всяко едно мнение! :58:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2681 -: Февруари 06, 2013, 06:07:44 pm »
Момичета,много моля за помощ!Питам за развитие на отношения между мен и мъж(днес бях на интервю за работа при него) до месец?Докато бърках колодата изпадна глупака,а останалите са смърт-паж мечове-10ж.Въпреки,че нещата не се получиха според очакванията ми,все пак имам надежда.Предварително едно голямо благодаря за всяко едно мнение! :58:
Заради Глупака си мисля, че отношенията ще преминат на нов етап, ще поставите ново начало. Преди това обаче, нещо ще трябва да се разруши и трансформира, и може никак да не ти е лесно. Някакви интриги ли има намесени ( Паж мечове )?
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2682 -: Февруари 06, 2013, 07:29:19 pm »
За днес изтеглих Асо чаши.Като цяло,приятен и спокоен ден,но  срещнах един мъж,с когото преди време имах връзка.Зададох въпроса:Какво изпитва Х.към мен?Паднаха се:Глупакът+Колесницата+Висшата жрица.Какво мислите? :-[

« Отговор #2683 -: Февруари 06, 2013, 07:36:46 pm »
Ами като дневна карта, как да се тълкува Ключ?
Освен, че дребния се обзаведе с вирус?

« Отговор #2684 -: Февруари 06, 2013, 07:43:10 pm »
Здравейте може ли малко помощ
Зададох си въпрос /свързан с дата 20  този месец
Отговора според тези карти да или не
1 Императорът
2Асо чаши
3 5 мечове
4 Жрецът
Благодаря ви

« Отговор #2685 -: Февруари 07, 2013, 08:32:07 am »
Добро утро!  :blink: В събота имам изпит и въпросът ми е дали ще се справя.Изтеглих Умереността,Шутът,Слънцето. С това слънце май да,но може ли и вие да дадете по едно мнение  :blink:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2686 -: Февруари 07, 2013, 08:55:34 am »
имам нужда от вашите тълкувания...
заразена ли съм с ...... и.......?
1.Паж на пентаклите
2.Петица мечове
3.Крал на жезлите
 :-\

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2687 -: Февруари 07, 2013, 10:31:49 am »
имам нужда от вашите тълкувания...
заразена ли съм с ...... и.......?
1.Паж на пентаклите
2.Петица мечове
3.Крал на жезлите
 :-\
Писах ти на лични  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2688 -: Февруари 07, 2013, 11:20:55 am »
КАрта за деня - паж на жезли.

Имах кошмарна нощ и хич не мога да зацепя да тълкувам нищо. Пълен блокаж :(

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2689 -: Февруари 07, 2013, 03:29:52 pm »
За днес изтеглих Асо чаши.Като цяло,приятен и спокоен ден,но  срещнах един мъж,с когото преди време имах връзка.Зададох въпроса:Какво изпитва Х.към мен?Паднаха се:Глупакът+Колесницата+Висшата жрица.Какво мислите? :-[
Мисля, че с Висшата жрица на крайна позиция, ти интуитивно знаеш, какви са чувствата му към теб.  :blink: Според мен те идеализира, има платонични чувства. С този Глупак на първа позиция си го представям, как е онемял като сте се срещнали  ;D Нещо се заражда отново, но по-скоро на платонично ниво.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2690 -: Февруари 07, 2013, 07:41:39 pm »
1 Императорът
2Асо чаши
3 5 мечове
4 Жрецът
Благодаря ви

Sme6ko, аз виждам отговора по-скоро като да.

« Отговор #2691 -: Февруари 07, 2013, 07:45:11 pm »
Таня,права си,много беше изненадан.Аз знаех,че ще бъде там,и малко или много бях подготвена.Ама ако знаеш интуицията какво ми подсказва....  :wink2:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2692 -: Февруари 07, 2013, 09:31:49 pm »
Искам да задам един въпрос :blink: Но според мен по-хубавото е,някой друг да тегли картите,т.е самият гадател :blink:
В случая,този който пожелае да ми хвълри :-[

Симпатичен ми е един мъж,който работи в аптека ;D
Един път в месеца ходя да си купя нещо от там ;DПовече не смея,да не си помисли че ходя заради него.
Но самото усещане е,че сякаш го познавам....може и от предишен живот :unsure:
Та въпросът ми е:
Той усеща ли нещо като мен?Сякаш ме познава?
И дали съдбата ще направи така,че да се запознаем по обстойно :lol:

Благодаря ви!

« Отговор #2693 -: Февруари 07, 2013, 11:32:34 pm »
1 Императорът
2Асо чаши
3 5 мечове
4 Жрецът
Благодаря ви

Sme6ko, аз виждам отговора по-скоро като да.
Благодаря ти/ дано /ще пиша :P

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2694 -: Февруари 08, 2013, 09:11:52 am »
Искам да задам един въпрос :blink: Но според мен по-хубавото е,някой друг да тегли картите,т.е самият гадател :blink:

Един път в месеца ходя да си купя нещо от там ;DПовече не смея,да не си помисли че ходя заради него.
Та въпросът ми е:

Благодаря ви!
Милки, на първия ти въпрос, дали усеща нещо към теб, изтеглих - Асо пентакли, 8 пентакли и Кралица чаши. Според мен се заражда нещо на ниво флирт, но мъжът е погълнат от работата си.
На втория въпрос, дали ще се запознаете по-обстойно, изтеглих - 6 мечове, Рицар Мечове и 8 жезли. Ще се запознаете, при това бързо ще се развият нещата, ( някой може да помогне ), но внимавай да не предизвикаш пристъп на ревност у някой.
Нека и някой друг ти изтегли карти, защото този Рицар меч ми е малко странен  :-\
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2695 -: Февруари 08, 2013, 09:31:57 am »
картата ми за деня е Смъртта.....
много хубава карта.......
Цитат
Imagine, for a moment, that your life is a plot of land. If it is completely overgrown, covered with unwanted and untended undergrowth, you cannot plant something beautiful and fruitful in it can you?

The Death card requires that we spend a bit of dedicated time cutting away the undergrowth, and clearing the debris so that our lives are clear and open, ready for fresh planting.

Sometimes a Death card day won't be one in which we need to do, so much as one in which we need to think.
........
 If life is created by what we think, what we expect and how we feel about things, our deepest emotional urges, our wildest dreams, our highest ideals require a great deal of thinking about, don't they? If not, we stagnate, never creating new channels through which to direct our energies, never determining when a habitual action has run its course, never assessing what is useful, and what is not.

So, sometimes, a Death card day needs to be a day in which you re-evaluate the general patterns of your daily existence, and re-appraise your goals. You'll know if it's that kind of day by measuring how dissatisfied you currently feel. If you are largely happy and comfortable, then the Death card day is one for clearing the decks in a physical sense.
http://www.angelpaths.com/majors/death2.html

« Отговор #2696 -: Февруари 08, 2013, 10:55:18 am »
Карта за деня - Паж Мечове. Пак ли конфликти ?

И едно въпросче :) Какво изпитва Х към мен:
Сила
Деветка мечове
Колелото на съдбата
Седмица пентакли

Аз виждам приятелство тук и съм доволна :)
Само тези 9 мечове ме плашат.

« Отговор #2697 -: Февруари 08, 2013, 11:11:24 am »
Карта за деня - Паж Мечове. Пак ли конфликти ?

И едно въпросче :) Какво изпитва Х към мен:
Сила
Деветка мечове
Колелото на съдбата
Седмица пентакли

Аз виждам приятелство тук и съм доволна :)
Само тези 9 мечове ме плашат.

Не, но някой може да се опита да те заблуди. Не планирай сериозни неща за днес.

Вени, и аз виждам приятелство в тези карти, но и някаква взаимна изгода. А 9 мечове може да показва, че човекът мисли за теб или пък че не е обвързан и живее сам.

На мен пак ми изпадаха повечко карти тази сутрин. За вчера комбинацията ми беше 8 мечове, асо жезли, 10 чаши, а днес- 10 мечове, 4 пентакли, Кралица пентакли. Тази десятка мечове вече два пъти ми изкача във връзка със здравословен проблем, че и два пъти на първа позиция. Би трябвало да значи, че някаква криза е отминала или отминава, но да видим. Вече е ясно, че без хирург няма да стане.

Искам да помоля тези, на които съм обещала да направя по-подробно гледане, да ме изчакат. Просто съм ужасно напрегната в момента, а това ме вдъхновява за черногледи прогнози.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2698 -: Февруари 08, 2013, 11:18:27 am »

Та въпросът ми е:

Благодаря ви!
Милки, на първия ти въпрос, дали усеща нещо към теб, изтеглих - Асо пентакли, 8 пентакли и Кралица чаши. Според мен се заражда нещо на ниво флирт, но мъжът е погълнат от работата си.
На втория въпрос, дали ще се запознаете по-обстойно, изтеглих - 6 мечове, Рицар Мечове и 8 жезли. Ще се запознаете, при това бързо ще се развият нещата, ( някой може да помогне ), но внимавай да не предизвикаш пристъп на ревност у някой.
Нека и някой друг ти изтегли карти, защото този Рицар меч ми е малко странен  :-\
Много интересно тълкуване Таня.Благодаря ти.
За погълнат от работата си,нищо чудно.Нали е на работното си място :-[Може би му се струвам позната,защото от време на време ходя да взимам нещо оттам :rolleyes:И е учуден по някакъв начин,въпреки че аз не стоя насреща му да се хиля или усмихвам,по-скоро се държа спокойно и сериозно.Но усещам някаква силна енергия/а може и да е въображаема :'(/.Енергията не е сексуална,а по-скоро усещам,че ми е познат...........но не от тук,а от предишен живот.Просто лицето му,цвета на лицето,очите,кожата.......и то общо,а не детайлно...като в мъгла.
Може и да е малко по-малък от мен на години,не знам.
Миналата година като го видях за първи път,може би е било пролетта,бях като поразена.Нищо и никакъв човек,но не го забравяш.И тази аптека,този човек там,се запечата в съзнанието ми.Като някой ,който присъства  някъде далеч....
Моя живот си върви,както и неговия,без да се познаваме,но винаги когато си тръгна от работа си помислям за него.Защото тази аптека ;D е на 1 спирка от работата.Но моят път към вкъщи е от друга улица.Въпреки,че мога да се прибера ,ако мина и по улицата с аптеката :-[Но не го правя,защото все пак колкото и да мечтая и да съм романтичка,живота ме е научил,че и да натискам нищо добро няма да си докарам.
Та така,през месеците съм ходила няколко пъти.Един ,втори ,трети,четвърти.Преди коледните празници,една колежка ме помоли да отида с нея до един магазин за дрехи,на същата улица където е аптеката.Вървяхме с нея,говорихме си и завиваме покрай аптеката.Аз вдигам очи и насреща ми той,пуши отпред.Аз спонтанно казаха"Ах" защото погледите ни се засяхога и ми идваше да кажа "Здрасти",но се усмихнах и продължихме. Един ден,реших да отида да купя някакъв сироп,още като стъпих на прага,той стоеше на неговото място и веднага ме погледна/поглежда кой влиза/ и аз спонтанно се усмихнях,сякаш от щастие че го виждам.Разбира се смутих се,взех там каквото трябва и отидох да платя при него.И го оглеждах подробно докато смята на касовия апарат ;D
Вчера ми се наложи отново да купя нещо,може да отида в която и да е аптека,но аз с мисълта да го видя,отидох в тази :lol:
И казах"Днес се обаждах за този сироп,сигурно с вас говорих?", а той отвърна троснато без да ме поглежда"Не сте говорили с мен!"
Казах си наум "Бреййй на тоз господин,какъв ли му е асцендента??" ;D ;DЧе се държи така дръпнато и студено.Сигурно е телец или козирог...знам ли.
Та,продаде ми той сиропа,платих го без да го поглеждам и се дръпнах леко настрани да си прибера нещата в плика.И тъкмо да тръгна,вдигнах очи към него,за да кажа довиждане и той стоеше и ме гледаше.Втренчено.
Усмихнах се полувинчато,казах довиждане и си тръгнах.

Стана ми интересно ,че казваш,че ще се запознаем и нещата ще се развият бързо.И че някой щял да ревнува :-\

Много ще се радвам момичета,и някой друг да ми хвърли карти по този въпрос :blink:Та да видим ще се съчетаят ли двете гадания и да направим изводи :blink:
Днес когато луната влезе в курс,ще задам въпроса и при хорарната астрология.

Благодаря ви :blink: :blink: :blink:
« Последна редакция: Февруари 08, 2013, 11:24:24 am от Milkyway »

« Отговор #2699 -: Февруари 08, 2013, 11:23:00 am »
Уф, Кирин, аз като ги видя тези мечове и....