Искам да задам един въпрос :blink: Но според мен по-хубавото е,някой друг да тегли картите,т.е самият гадател :blink:
В случая,този който пожелае да ми хвълри 
Симпатичен ми е един мъж,който работи в аптека 
Един път в месеца ходя да си купя нещо от там ;DПовече не смея,да не си помисли че ходя заради него.
Но самото усещане е,че сякаш го познавам....може и от предишен живот :unsure:
Та въпросът ми е:
Той усеща ли нещо като мен?Сякаш ме познава?
И дали съдбата ще направи така,че да се запознаем по обстойно :lol:
Благодаря ви!
Милки, на първия ти въпрос, дали усеща нещо към теб, изтеглих - Асо пентакли, 8 пентакли и Кралица чаши. Според мен се заражда нещо на ниво флирт, но мъжът е погълнат от работата си.
На втория въпрос, дали ще се запознаете по-обстойно, изтеглих - 6 мечове, Рицар Мечове и 8 жезли. Ще се запознаете, при това бързо ще се развият нещата, ( някой може да помогне ), но внимавай да не предизвикаш пристъп на ревност у някой.
Нека и някой друг ти изтегли карти, защото този Рицар меч ми е малко странен 
Много интересно тълкуване Таня.Благодаря ти.
За погълнат от работата си,нищо чудно.Нали е на работното си място :-[Може би му се струвам позната,защото от време на време ходя да взимам нещо оттам :rolleyes:И е учуден по някакъв начин,въпреки че аз не стоя насреща му да се хиля или усмихвам,по-скоро се държа спокойно и сериозно.Но усещам някаква силна енергия/а може и да е въображаема

/.Енергията не е сексуална,а по-скоро усещам,че ми е познат...........но не от тук,а от предишен живот.Просто лицето му,цвета на лицето,очите,кожата.......и то общо,а не детайлно...като в мъгла.
Може и да е малко по-малък от мен на години,не знам.
Миналата година като го видях за първи път,може би е било пролетта,бях като поразена.Нищо и никакъв човек,но не го забравяш.И тази аптека,този човек там,се запечата в съзнанието ми.Като някой ,който присъства някъде далеч....
Моя живот си върви,както и неговия,без да се познаваме,но винаги когато си тръгна от работа си помислям за него.Защото тази аптека

е на 1 спирка от работата.Но моят път към вкъщи е от друга улица.Въпреки,че мога да се прибера ,ако мина и по улицата с аптеката :-[Но не го правя,защото все пак колкото и да мечтая и да съм романтичка,живота ме е научил,че и да натискам нищо добро няма да си докарам.
Та така,през месеците съм ходила няколко пъти.Един ,втори ,трети,четвърти.Преди коледните празници,една колежка ме помоли да отида с нея до един магазин за дрехи,на същата улица където е аптеката.Вървяхме с нея,говорихме си и завиваме покрай аптеката.Аз вдигам очи и насреща ми той,пуши отпред.Аз спонтанно казаха"Ах" защото погледите ни се засяхога и ми идваше да кажа "Здрасти",но се усмихнах и продължихме. Един ден,реших да отида да купя някакъв сироп,още като стъпих на прага,той стоеше на неговото място и веднага ме погледна/поглежда кой влиза/ и аз спонтанно се усмихнях,сякаш от щастие че го виждам.Разбира се смутих се,взех там каквото трябва и отидох да платя при него.И го оглеждах подробно докато смята на касовия апарат

Вчера ми се наложи отново да купя нещо,може да отида в която и да е аптека,но аз с мисълта да го видя,отидох в тази :lol:
И казах"Днес се обаждах за този сироп,сигурно с вас говорих?", а той отвърна троснато без да ме поглежда"Не сте говорили с мен!"
Казах си наум "Бреййй на тоз господин,какъв ли му е асцендента??"

;DЧе се държи така дръпнато и студено.Сигурно е телец или козирог...знам ли.
Та,продаде ми той сиропа,платих го без да го поглеждам и се дръпнах леко настрани да си прибера нещата в плика.И тъкмо да тръгна,вдигнах очи към него,за да кажа довиждане и той стоеше и ме гледаше.Втренчено.
Усмихнах се полувинчато,казах довиждане и си тръгнах.
Стана ми интересно ,че казваш,че ще се запознаем и нещата ще се развият бързо.И че някой щял да ревнува

Много ще се радвам момичета,и някой друг да ми хвърли карти по този въпрос :blink:Та да видим ще се съчетаят ли двете гадания и да направим изводи :blink:
Днес когато луната влезе в курс,ще задам въпроса и при хорарната астрология.
Благодаря ви :blink: :blink: :blink: