Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706959 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2700 -: Февруари 08, 2013, 11:25:30 am »
здравейте момичета
имам едно питане и ще съм много благодарна ако се включите
как ще мине заседанието  в понеделник
6 меча
6 жезли
9 чаши
2 чаши
много ми е важно и ще се радвам на мнения

« Отговор #2701 -: Февруари 08, 2013, 11:40:02 am »
Уф, Кирин, аз като ги видя тези мечове и....

Няма страшно, Вени! За изхода от цялата работа ми се паднаха 3 жезли, Крал чаши и 8 чаши обърната. Картите са ме избазикали малко, но така ми се пада...

здравейте момичета
имам едно питане и ще съм много благодарна ако се включите
как ще мине заседанието  в понеделник
6 меча
6 жезли
9 чаши
2 чаши
много ми е важно и ще се радвам на мнения

Марина, според мен ще мине безпроблемно. Постигане на съгласие по някакъв важен въпрос, планиране и решение, засягащо персонала по ниските и средни нива. Не се вижда нищо, от което да се притесняваш.

« Отговор #2702 -: Февруари 08, 2013, 11:45:18 am »
Вижте, какви карти ми се паднаха на спонтанен въпрос:
Висшата жрица
Четворка  жезли
Двойка пентакли
Висшия жрец

Вижтре как се заключват! От Жриците!

« Отговор #2703 -: Февруари 08, 2013, 12:16:46 pm »
благодаря Кирин,дано

« Отговор #2704 -: Февруари 08, 2013, 04:55:56 pm »
Днес изтеглих Асо мечове и претърпях леко транспортно произшествие.Не шофирах аз,и за щастие само леко си ударих главата.На всичкото отгоре,вчерашния мъж не ми излиза от главата,както казват „Стара любов и старо злато-ръжда не хващат”  ;D Някой може ли да ми изтегли карти какво ще се случи между нас?

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2705 -: Февруари 08, 2013, 08:35:08 pm »
Здравейте :blink: ще се радвам на мнението ви по тези карти.
Въпроса който зададох е-"Ще бъдем ли отново заедно с Н?
2 пентакли
справедливост
6 жезли
кралица жезли
Благодаря предварително :blink:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2706 -: Февруари 08, 2013, 11:07:41 pm »
Здравейте :blink: ще се радвам на мнението ви по тези карти.
Въпроса който зададох е-"Ще бъдем ли отново заедно с Н?
2 пентакли
справедливост
6 жезли
кралица жезли
Благодаря предварително :blink:
Мисля, че някой е проявил твърдоглавие и излишна упоритост в миналото, което е довело до разпадане на връзката. Може и да е било свързано с някакво известие. Последвало е признаване и приемане на истината и последствията по Справедливостта. Сега може отново да сте заедно, ако преглътнете гордостта си ( 6 жезли ). Действай смело и с ентусиазъм, направи първата крачка  :blink:
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2707 -: Февруари 08, 2013, 11:23:27 pm »
Благодаря tania,права си :blink:. Прояви се овишката ми луна   :-[ ,но и той е голям инат :(. Ще трябва да пренебрегна гордостта си и да го потърся.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2708 -: Февруари 09, 2013, 12:46:30 am »
Днес изтеглих Асо мечове и претърпях леко транспортно произшествие.Не шофирах аз,и за щастие само леко си ударих главата.На всичкото отгоре,вчерашния мъж не ми излиза от главата,както казват „Стара любов и старо злато-ръжда не хващат”  ;D Някой може ли да ми изтегли карти какво ще се случи между нас?
Каризма, ако искаш изтегли си онлайн карти за келтски кръст, да се пробвам с тази подредба. Аз днес прекалих с въпросите и не искам да ти тегля, за да не проектирам мои мисли и чувства върху картите.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2709 -: Февруари 09, 2013, 12:52:09 pm »
Карта за деня - Крал Мечове :)

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2710 -: Февруари 09, 2013, 09:35:57 pm »
Моля да погледнете тези карти... въпросът е дали ще има успех бизнеса ми ако за летния сезон се преместя на курортно селище?
Не разбирам много от Таро, но до колкото виждам, тези карти говорят за пълен провал.. така ли е? Възможно ли е да е чак толкова зле?

1. Петица Копия
2. Колесницата (обърната)
3. Осмица Мечове (обърната)

« Отговор #2711 -: Февруари 09, 2013, 11:20:10 pm »
забелязала съм, че преди новолуние картите мълчат или говорят скрито.

В момента Луната е балсамична, задай си въпроса утре сутрин, след 09:30

« Отговор #2712 -: Февруари 10, 2013, 12:41:41 am »
Оффф,ми то и аз теглих карти за един въпрос по-рано днес.Какви са намеренията на Х.спрямо мен?Паднаха се:Силата+Асо чаши+Крал чаши.И сега какво,да тегля ли други карти по този въпрос утре?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2713 -: Февруари 10, 2013, 08:32:20 am »
Пак зададох въпроса, паднаха се

1. Кралица на Чашите (обърната)
2. Седмица Мечове
3. Магьосникът

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2714 -: Февруари 10, 2013, 09:04:11 am »
Оффф,ми то и аз теглих карти за един въпрос по-рано днес.Какви са намеренията на Х.спрямо мен?Паднаха се:Силата+Асо чаши+Крал чаши.И сега какво,да тегля ли други карти по този въпрос утре?
Каризма, много хубави карти си изтеглила! Може и да е имал някакви вътрешни противоречия, да се е борил със себе си в началото, но сега е сериозно хлътнал. Според мен, Асо чаши е една от най-хубавите карти, които може да ти се паднат, ако питаш за чувства.  :blink:
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2715 -: Февруари 10, 2013, 09:37:28 am »
Пак зададох въпроса, паднаха се

1. Кралица на Чашите (обърната)
2. Седмица Мечове
3. Магьосникът
Според мен, трябва добре да прецениш ситуацията, може да има неща, които не знаеш, някаква скрита информация. Внимавай някой да не те преметне.
Магыосникът на трета позиция е добър знак - ще имаш силата и възможностите да действаш, просто проучи добре всичко.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2716 -: Февруари 10, 2013, 11:44:01 am »
Каризма, много хубави карти си изтеглила! Може и да е имал някакви вътрешни противоречия, да се е борил със себе си в началото, но сега е сериозно хлътнал. Според мен, Асо чаши е една от най-хубавите карти, които може да ти се паднат, ако питаш за чувства.  :blink:
И на мен ми се виждат хубави,но ще видим  :blink: Карта за днес 6 жезли-и деня обещава да е хубав  :blink:

« Отговор #2717 -: Февруари 10, 2013, 11:57:43 am »
zdarvejte i ot men
izvinete za latinitzata,utre e vajen den za men-predstoi mi tejka rabotna sreshta-s 4ovek s kogoto ne sme v dobri otnosheniq
mnogo sym se pritesnila.iznnervena sym do pryzvane,izteglih si edna podredba v koqto figuriraha  8 me4a i 9 me4a -idwete obyrnati-kak gi tylkuwate tezi dwe karti obyrnati-na men dosega sa mi pokazwali naprazno pritesnenie-kogato sa obyrnati i osnowatelni strahowe,kogato sa prawi...

« Отговор #2718 -: Февруари 10, 2013, 04:48:09 pm »
zdarvejte i ot men
izvinete za latinitzata,utre e vajen den za men-predstoi mi tejka rabotna sreshta-s 4ovek s kogoto ne sme v dobri otnosheniq
mnogo sym se pritesnila.iznnervena sym do pryzvane,izteglih si edna podredba v koqto figuriraha  8 me4a i 9 me4a -idwete obyrnati-kak gi tylkuwate tezi dwe karti obyrnati-na men dosega sa mi pokazwali naprazno pritesnenie-kogato sa obyrnati i osnowatelni strahowe,kogato sa prawi...

Мелинда, само по тези две карти мога да кажа, че напрежението между вас ще си остане, но на тази среща няма да се стигне до някакви остри реакции нито от твоя, нито от негова страна, може би заради присъствието и на други хора или заради интересите им.

Моята карта за деня беше 9 жезли.

« Отговор #2719 -: Февруари 10, 2013, 09:40:40 pm »
da,mnogo blagodarq,v prisystvieto na advokatite ni e  sreshtata