Привет lucy! :blink:
Мисля, че терзанията ти са напразно и за теб и твоят човек нещата ще потръгнат добре. В първата комбинация не виждам нищо, което да подсказва за окончателна раздяла. Според мен той към момента е загубил вярата си в магията на живота, малко е потънал във всекидневни неща, станал е твърде голям прагматик и вероятно това е обострило отношенията ви или го е накарало да каже неща, над които не е помислил добре. Прагматичният човек все иска да вижда причината за всяко нещо в живота си, включително той се опитва да намери и смисъла на чувствата си. Умът му, естествено, не може да даде отговор защо обича теб като жена и какъв е смисълът на такова влагане, поради което се е отдръпнал. Страшният съд, обаче е картата за бъдещето и тя означава човек да си даде равносметка за това, което е направил. Въпреки, че не е, привидно, най-големия индикатор, че той би избрал сърцето, а не главата си, все пак да не забравяме, че е карта на Плутон, а Плутон винаги ще подкрепи сърцето ( както е в случая) или силната воля (друго естество въпроси).
За вторият въпрос, да, изпитва. Струва ми се, че нещо го е засегнало и в момента чрез поведението си иска да докаже нещо на себе си или на теб. Остави го да се пъчи малко, докато му омръзне и той после ще си дойде сам.