Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 707981 Прегледи
*

vanilla

• **
  • 1578
Re: ТАРО
« Отговор #2740 -: Февруари 12, 2013, 06:47:10 pm »
Някой може ли да ми изтегли по 3 карти на 2 въпроса? Благодаря предварително!
1-ви въпрос:
Асо жезли
Справедливост
8 чаши
2-ри въпрос:
Кралица на чашите
5 чаши
Магьосникът

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #2741 -: Февруари 12, 2013, 06:56:54 pm »
сега имам въпрос към каква магистраура да се насоча?
много странни карти си изтеглих
Кралица на пентаклите
Кралица на жезлите
2 мечове
тези две жени......може да показват вътрешната ни настройка......
искам да запиша психология или детска и предучилищна педагогика(за тази специалност обаче не знам дали има задочна форма на обучение)......

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2742 -: Февруари 12, 2013, 11:56:43 pm »
Благодаря, Ванила! Първият ми въпрос беше свързан с емиграция и така като гледам картите, отговорът е положителен. Особено с тази 8 чаши - явно е дошло времето да загърбя един период от живота си и да започна отначало... Вторият въпрос беше свързан с работа - засега нещата не вървят и 5 чаши добре описва ситуацията. Надявам се Магыосникът да значи, че в бъдеще плановете ми ще се реализират.
При теб мисля, че картите не дават отговор на въпроса, а по-скоро отразяват вътрешното ти противоречие - двете напълно различни кралици и двата меча, сочещи в различни посоки. Ако искаш изтегли отново, да видим, какво ще излезе.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2743 -: Февруари 13, 2013, 12:14:09 am »
Моля,ако някой може,да ми изтегли карти за развитие на взаимоотношения,че нещо излязох извън релси  :'(

« Отговор #2744 -: Февруари 13, 2013, 09:30:44 am »
Моля,ако някой може,да ми изтегли карти за развитие на взаимоотношения,че нещо излязох извън релси  :'(

Каризма, изтеглих ти Кралица мечове, Страшният съд, 8 пентакли

На мен ми се струва, че в момента тези отношения, от какъвто и характер да са, са в съвсем начален етап. Първата ми асоциация като ти видях картите, беше "събуждане". Или сте спали дълго време и не сте се забелязвали, или нещата тепърва започват. И да сте се познавали дълго време преди това, просто интересите ви приемат друга посока и някак си се фокусират в момента.
Понеже се чудех от какво естество е тази връзка, изтеглих ти уточняващи карти към комбинацията. Паднаха се 4 жезли, 10 чаши, Крал чаши. Не искам да давам смело добри прогнози, но ако става въпрос за любов, че и за съвместно съжителство, нещата ще тръгнат натам. За работа също не са лоши картите.

Направих ти подреждането и на теб; днес или утре ще ти напиша тълкуването на лични.

« Отговор #2745 -: Февруари 13, 2013, 10:36:46 am »
Кирин,много ти благодаря.Вчера имах много кофти ден,карта за деня-Кулата,нищо лошо не ми се е случило,а се чувствах толкова зле.За днес изтеглих Висшата жрица,дано малко ми просветне.

« Отговор #2746 -: Февруари 13, 2013, 10:53:00 am »
уф, аз съм с 5 мечове, обърната.
Пирова победа някаква :(

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2747 -: Февруари 13, 2013, 01:21:37 pm »
Здравейте,днес зададох въпроса: "Н влюбен ли е във В?"
Картите ,които изтеглих са-10 чаши,5 жезли и светът обърната
Ще се радвам  да чуя и вашето мнение :blink:. Аз мисля,че не но...може би защото ми се иска да е не :(.

« Отговор #2748 -: Февруари 14, 2013, 11:05:25 am »
Карта за деня - Рицар Чаши :-[
Любовен ден :)

« Отговор #2749 -: Февруари 14, 2013, 11:27:34 am »
Ха,аз пък 6 чаши  :blink:

« Отговор #2750 -: Февруари 14, 2013, 11:29:08 am »
Здравейте,днес зададох въпроса: "Н влюбен ли е във В?"
Картите ,които изтеглих са-10 чаши,5 жезли и светът обърната
Ще се радвам  да чуя и вашето мнение :blink:. Аз мисля,че не но...може би защото ми се иска да е не :(.

Този човек го е страх да загуби това, което има. Той не иска да придобие повече или нещо ново в емоционален план. Не мисля, че връзката ви е приключила съвсем по тези карти. По-скоро е в застой, но накъде ще се развият нещата- никой не може да каже. Като че ли връзката между вас се е сринала в много решаващ момент и това е поради нежеланието му да рискува. В момента каквото и да пробваш, трудно ще достигнеш до него и трудно ще те разбере. На мен ми се струва, че отношенията ви ще преминат в приятелски или ще продължите да ги градите на базата на взаимен интерес. При теб ще мине време, докато излезеш от това объркано състояние.

Картата ми за деня е 9 мечове. На мен лично тази карта ми обещава проблеми с климатика, ветровито време, лоши миризми, места, на които има течение. Като емоция- самота.
Май това с лошите миризми ще е най-вероятно за днес- на етажа бясно мирише на пържени кюфтета и на блажна боя. Просто перфектна комбинация като за 9 мечове!  :-X

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #2751 -: Февруари 14, 2013, 12:48:15 pm »
Благодаря Кирин :58:

« Отговор #2752 -: Февруари 14, 2013, 03:00:22 pm »
Здравейте, момичета  :blink: Искам да попитам пак за същия мъж от преди няколко месеца, знам че си има приятелка но не мога да си го избия от главата... Въпросът ми е има ли някакви чувства към мен (3 жезли, 3 мечове, 8 жезли...) и щастлиев ли е с жената с която ев момента (5 жезли, Кулата, 7 чаши).
Благодаря ви от сърце  :-[

« Отговор #2753 -: Февруари 14, 2013, 08:03:59 pm »
Здравей, Разколебана!  :blink:

За жалост, мисля, че твоят човек вече е решил да продължи пътя си напред в чисто емоционална насока. Ако погледнем Осем жезли като индикатор за някакво бъдещо събитие, бих казала, че все пак скоро че получиш някаква новина относно него или може да се видите. Да се надяваме, че тази карта може да бележи някакъв нов период за вас двамата и събитията след нея да ти донесат мечтания резултат, но все пак бъди готова и да понесеш разочарованието.
За жената, с която е в момента, мисля че не е никак щастлив. Избрал я е доста случайно и набързо, колкото да има някакви отношения, но ми се струва, че тя е доста ревнива и му държи твърде много сметка, поради което започва да се вижда как се губи смисълът от отношенията им.

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2754 -: Февруари 15, 2013, 01:15:07 am »
Здравейте, момичета бихте ли ми помогнали при тълкуването на тези карти

3 пентакли, 8 пентакли, Страшния съд

Попитах дали взаимоотношенията ни с любимия човек приключиха... За пореден път седя обляна в сълзи и не мога да разбера защо ми причинява всичко това  :'(

Влюбените, Двойка жезли, Силата - а тези са Дали изпитва чувства към мен...

Благодаря

« Отговор #2755 -: Февруари 15, 2013, 01:27:13 am »
Привет lucy!  :blink:

Мисля, че терзанията ти са напразно и за теб и твоят човек нещата ще потръгнат добре. В първата комбинация не виждам нищо, което да подсказва за окончателна раздяла. Според мен той към момента е загубил вярата си в магията на живота, малко е потънал във всекидневни неща, станал е твърде голям прагматик и вероятно това е обострило отношенията ви или го е накарало да каже неща, над които не е помислил добре. Прагматичният човек все иска да вижда причината за всяко нещо в живота си, включително той се опитва да намери и смисъла на чувствата си. Умът му, естествено, не може да даде отговор защо обича теб като жена и какъв е смисълът на такова влагане, поради което се е отдръпнал. Страшният съд, обаче е картата за бъдещето и тя означава човек да си даде равносметка за това, което е направил. Въпреки, че не е, привидно, най-големия индикатор, че той би избрал сърцето, а не главата си, все пак да не забравяме, че е карта на Плутон, а Плутон винаги ще подкрепи сърцето ( както е в случая) или силната воля (друго естество въпроси).

За вторият въпрос, да, изпитва. Струва ми се, че нещо го е засегнало и в момента чрез поведението си иска да докаже нещо на себе си или на теб. Остави го да се пъчи малко, докато му омръзне и той после ще си дойде сам. 

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2756 -: Февруари 15, 2013, 01:47:28 am »
Благодаря за вниманието Ace_of_Pentacles. Точно си усетила ситуацията и това, което си написала малко ме обнадежди. Прагматичен е настина и при него основно водещ е разумът... и все повтаря, че думата чувства е непонятна за него.
Няма да го закачам, пък и той се скрил, за пореден път.. Последната ни среща беше почти провал... и мисля, че не оправда очакванията му и се засегна.
Ace_of_Pentacles, искрено се надявам да си права, макар че вече не виждам никаква надежда... и вяра изгубих..  :'( Няма по-ужасно и същевременно по-прекрасно нещо от това да си влюбен... Извинявам се, че съм толкова обстоятелствена, но съм много наранена. Вече две години водя борба с вятърните мелници

« Отговор #2757 -: Февруари 15, 2013, 02:00:56 am »
Напълно те разбирам и усещам тъгата ти. Звучиш ми като много емоционален, воден човек. А май си се заловила с някой вътрешен Дон Кихот ... описваш темперамента на любимия си като много въздушен. А въздушните мъже ... не че не обичат своята Дулсинея, но тя често е една, преди всичко идея, мираж, от която черпят творческо вдъхновение, но рядко се застояват от страх реалността да не опетни чистите им, детски представи. Затова не са и хапка за всяка уста, а мисля че на нас, жените, в такива ситуации ни е по-трудно, защото сме създадени толкова раними същества, а имаме толкова трудната задача на създадем, опазим и управляваме тази микроединица на обществото - семейството. Мъжете в повечето случаи повече мислят за общата картина и поради това една по-отдалечена емоционално и физически жена даже е по-добре дошла, за да могат да обърнат внимание на идеите си и на другите си страсти.

« Отговор #2758 -: Февруари 15, 2013, 10:50:32 am »
Карта за деня - Рицар Чаши :)
Хубава карта, ще докладвам после :P

« Отговор #2759 -: Февруари 15, 2013, 11:27:38 am »
И днес ще те държи настроението от вчерашния празник  :blink: Аз пък изтеглих Звездата,да видим,ще изгрява ли,ще залязва ли  ;)