Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706807 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2760 -: Февруари 15, 2013, 11:46:33 am »
Хехе, на мен ми е Асо чаши, явно емоционално ще празнувам с ден закъснение!  :blink:

« Отговор #2761 -: Февруари 15, 2013, 12:36:41 pm »
То когато ти е хубаво,всеки ден е празник  :blink:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #2762 -: Февруари 15, 2013, 12:40:29 pm »
И днес ще те държи настроението от вчерашния празник  :blink: Аз пък изтеглих Звездата,да видим,ще изгрява ли,ще залязва ли  ;)

Аз за сефте реших да изтегля карта на деня и на мен ми се падна Звездата :) Дано да изгрява :) Днес по план ми е ден за забавление и разпускане, по принцип.

« Отговор #2763 -: Февруари 15, 2013, 04:23:23 pm »
Моята карта за деня беше 3 чаши. Абе, няма какво толкова да празнувам, но поне е петък- пак си е повод да се почерпи човек.  ;)

*

lusy

• *
  • 190
« Отговор #2764 -: Февруари 15, 2013, 06:25:08 pm »
Ace_of_Pentacles, как ме разкри - да, много съм емоционална, даже прекалено и моята рачешка душа не може да намери покой. Любимият също е воден знак. Никого до сега не съм съм попадала на такъв тип човек и това ме обърква, наранява... Дано, въпреки цялата болка успея да съхраня вярата си към хората и че във всеки, без значение какъв е, има частица доброта. Аз дали съм неговата Дулсинея... не вярвам вече..

« Отговор #2765 -: Февруари 15, 2013, 07:15:52 pm »
Благодаря ти много, Ace_of_Pentacles  :blink:
Тълкованието ти е много точно що се отнася за начина на избор на въпросната жена, за останалото няма как да знам предполагам времетоо ще покаже, обещавам да дам обратна връзка :)

« Отговор #2766 -: Февруари 15, 2013, 09:00:55 pm »
Момичета, искате ли да си направим астрологична прогноза за годината, в отделна тема?
Тук има една подредба и още една по месеци.
http://tarot-manija.forumlatvia.com/t3p15-topic

« Отговор #2767 -: Февруари 15, 2013, 11:00:47 pm »
Момичета, искате ли да си направим астрологична прогноза за годината, в отделна тема?
Тук има една подредба и още една по месеци.
http://tarot-manija.forumlatvia.com/t3p15-topic

Личното ми мнение към дългосрочни подредби е леко резервирано, тъй като вярвам, че голяма част от съдбата ни винаги остава в наши ръце.  :blink:Но мисля, че подредби, които са предвидени за по година попринцип, биха могли да бъдат прекрасно използвани за прогнози в рамките от месец до три.  :blink:

« Отговор #2768 -: Февруари 15, 2013, 11:08:10 pm »
е аз сега хвърлих по месеци. първите два се очертават тежки. Горната подредба очерта рамките, тази уточнява нещата.

Ще се радвам, ако споделите вашите виждания по месеци :)

Март Глупакът обърнат, Кралица мечове обърната, Паж мечове обърнат, Седмица пентакли обърната
Април двойка Пентакли, тройка пентакли, двойка жезли, рицар чаши
Май Колесницата, тройка чаши, петица мечове обърната, деветка пентакли обърната
Юни Умереност обърната, рицар жезли обърнат, крал чаши, рицар мечове
Юли осмица пентакли, кралица мечове, император, четворка пентакли
Август шестица пентакли, императрицата, силата,луната
Септемрви Страшният съд, рицар  пентакли, десетка жезли, десетка пентакли
Октомври Колелото на съдбата, светът, смъртта обърната, двойка чаши обърната
Ноември Звезда обърната, отшелникът обърнат, слънце, обесеният обърнат
Декември десетка чаши, девятка мечове, любовниците, кралица жезли

« Отговор #2769 -: Февруари 16, 2013, 11:08:23 am »
Здравейте, ще се радвам ако споделите мнение по тази комбинация, касаеща развитие на отношения:Умереност, Кула, Смърт , резулат: Рицар Жезли

« Отговор #2770 -: Февруари 16, 2013, 04:17:24 pm »
Тежки карти са ти се паднали, WhiteRose. Мисля, че в момента има някакво нагнетяване в тези отношения, че и натиск отвън. Ще последва период на бурно развитие и нестабилност, да не говорим, че всичко това ще е свързано с голяма доза стрес. Може да има чести караници, кратки раздели, после сдобрявания. Възможна е смяна на местожителството на един от двамата, пътуване в чужбина, отсъствия и остри противопоставяния. За окончателна раздяла не ми се пише, но и това може да е вариант. На прага на решаващи промени сте, но това може да се тълкува и като промяна на условията, в които се развива връзката и свързаната с това несигурност.

« Отговор #2771 -: Февруари 16, 2013, 05:45:45 pm »
Благодаря ти за анализа, Кирин. Възможно ли е да се каже от тази комбинация в какъв период от време ще настъпи този обрат в отношенията, понеже на този етап няма такива индикации.

« Отговор #2772 -: Февруари 16, 2013, 06:58:07 pm »
Ами по принцип големите аркани определят по-големи периоди от време, а специално Умереността на първа, на мен ми говори за някакъв граничен период- "на прага на нещо ново".
А картите имат ли си определени позиции? Защото аз съм ги разгледала като комбинация, не по отделно.

« Отговор #2773 -: Февруари 16, 2013, 07:33:05 pm »
Да, позициите на картите са минало, настояще, бъдеще и изход от ситуацията(отговор на въпроса). Изтеглих четвъртата карта като допълнително изясняваща ситуацията.

« Отговор #2774 -: Февруари 16, 2013, 10:33:01 pm »
Момичета, имате ли някакви наблюдения за картите, които се отнасят по лични години?
До едноцифрено число ли винаги редуцирате или не? Тъй като Големите аркани са 0-21, а нумерологично л.г. 1-9.

Благодаря!

*

abroad

• 2187
« Отговор #2775 -: Февруари 16, 2013, 10:41:20 pm »
Здравейте, ще се радвам ако споделите мнение по тази комбинация, касаеща развитие на отношения:Умереност, Кула, Смърт , резулат: Рицар Жезли

тук картите описват минала ситуация и вече тежко преживяно, а Рицар Жезли е някой, който безвъзвратно си отива и с тая Кула и Смърт преди него по-добре така..

« Отговор #2776 -: Февруари 16, 2013, 10:56:53 pm »
Да, abroad. Сякаш ще стане по естествен начин тази раздяла. Понеже все още не е настъпила си позволих да попитам картите за съвет, какво поведение трябва да имам за да избегна раздялата с този човек - 7Пентакли, Паж меч и Кралица чаши(изпадна Света), защото го чувствам емоционално близък.

« Отговор #2777 -: Февруари 17, 2013, 07:43:59 am »
http://sha-tarrot.blogspot.com/

Поствам още един линк за картите и тълкуването им при любовните въпроси:

http://lovedovetarot.com/love_tarot_card_meanings_combinations_index/
« Последна редакция: Февруари 17, 2013, 10:20:27 am от MoonLight »

« Отговор #2778 -: Февруари 17, 2013, 07:00:11 pm »
Romantica, доколкото разбрах същността на въпроса ти, питаш дали, например, за човек на 21 години картата за личната година ще бъде Свят или Императрица? Така ли да го разбирам? Според мен, ако редуцираме след 9, няма да имаме възможност да използваме повече от половината големи аркани в този предиктивен метод. Струва ми се по-логично редуцирането да започне тогава, когато навършим повече от 21, но това е само моето лично мнение  :blink:

WhiteRose, ще си позволя да се намеся в разговора ви с abroad, надявам се да не е проблем.  :blink: Според мен този човек не знае, не е разбрал колко реално е важен за теб. Може би картите показват, че трябва да му го (по)кажеш по някакъв начин - Пажът мечове като носител на слово, вести, кралицата чаши като жена, която открито показва начина, по който се чувства. За седем пентакли, въпреки че не е класическото значение, като асоциация ми дойде на ум да проявиш толерантност и търпение към него. Би ли могла да кажеш, че си склонна да критикуваш доста открито хората, които обичаш?

Специални поздрави на MoonLight за чудесния линк към любовните интерпретации!  :blink:

« Отговор #2779 -: Февруари 17, 2013, 08:35:52 pm »
Цитат
Специални поздрави на MoonLight за чудесния линк към любовните интерпретации!

:58: Много се радвам,че линкът ти е харесал.