Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 706002 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2900 -: Март 07, 2013, 03:45:56 pm »
zdrawejte dami,
izwinete za latinitzata pyrwo no mi e newyzmojno da pisha na kirilica w momenta
moga li da pomiolq njakoi da mi iztegli karti za muja X
kawo iska ot men,tu pishe tu ne pishe...mnogo se obyrkah
predwaritelni blagodarnosti

Асо жезли, 10 пентакли, Жрицата

Ssissi, за същия убавец от предното ти питане ли става дума? Щото и този ми се вижда ангажиран с друга жена. Силно го привличаш, но има неща, които той иска да останат скрити от теб. Мисля, че има връзка, която не го удовлетворява.

Сега и аз да постна един въпрос за раздяла. Мой приятел пита дали ще успее този път (аз вече не броя след третия му опит) да се раздели с приятелката си. Живеят заедно, но скандалите и интригите при тях са ежедневие. Паднаха се Кралица пентакли, Императорът и Рицар мечове.
Аз поне не виждам раздяла по тези карти, но май и не съм най-подходящия човек да му гледам. Вече година и нещо съм свидетел на отношенията им и съм предубедена, да ви кажа. Ако някой иска да тегли други карти, няма да възразя.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2901 -: Март 07, 2013, 03:58:59 pm »
Милки, съжалявам, наистина трудна ситуация  :(. Първата ми асоциация с картите беше, че ти си представена от Кралица пентакли, мъжът ти е Крал жезли, а между вас - Обесеният. Обесеният се свързва с жертвата и саможертвата, статична карта, при която липсва действие, промяна, ( за разлика например от Колесницата, Кулата, Страшният съд ).
Като ми остане време ще ти изтегля карти за една по-подробна подредба, която проследява развитието на проблема и ще ти пиша на лични. Там интерпретациите са по-сложни и не знам, дали ще се справя, но ще се пробвам.
Много ти благодаря,че ще го направиш за мен :-[

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2902 -: Март 07, 2013, 04:06:18 pm »
Кирин, виж какви карти изтеглих за твоя приятел - Императрицата, 6 чаши, Умереността. Чудя се, дали не съм прекалила с картите, та да се бъзикат нещо с мен  :-\. Първата ми реакция беше - бременност. Аз и по твоята, и по моята комбинация не виждам раздяла.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

« Отговор #2903 -: Март 07, 2013, 04:22:13 pm »
Милки, ще ти хвърлям месечни карти, ако искаш, на 1 число всеки месец.
Ще се покаже кога да предприемеш стъпката.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2904 -: Март 07, 2013, 04:31:07 pm »
Милки, ще ти хвърлям месечни карти, ако искаш, на 1 число всеки месец.
Ще се покаже кога да предприемеш стъпката.
Да ,хвърляй ми,да видим какво ще излезе :unsure:
Ще ти бъда благодарна.

« Отговор #2905 -: Март 07, 2013, 05:35:35 pm »
мерси много Кирин,ами да за същия

« Отговор #2906 -: Март 07, 2013, 05:47:58 pm »
Кирин, виж какви карти изтеглих за твоя приятел - Императрицата, 6 чаши, Умереността. Чудя се, дали не съм прекалила с картите, та да се бъзикат нещо с мен  :-\. Първата ми реакция беше - бременност. Аз и по твоята, и по моята комбинация не виждам раздяла.

Муахахахааааааааа! Сега ще му звънна да му споделя хубавата вест!  :rolf:
Не те бъзикат картите, Таня, но някой от онези двамата пак кара не'къв духовен цикъл. Че и артистични карти си му теглила- ще има шоу.  :93:

« Отговор #2907 -: Март 07, 2013, 06:16:35 pm »
Е само моите са различни
2 чаши, 7 мечове, кулата.
Кирин, аз виждам раздяла обаче.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2908 -: Март 07, 2013, 06:54:23 pm »

Муахахахааааааааа! Сега ще му звънна да му споделя хубавата вест!  :rolf:
Не те бъзикат картите, Таня, но някой от онези двамата пак кара не'къв духовен цикъл. Че и артистични карти си му теглила- ще има шоу.  :93:
Да пишеш после, ако има блага вест  ;D.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2909 -: Март 07, 2013, 07:02:26 pm »
Е само моите са различни
Вени, тъкмо зарадвахме човека, ти с тези карти разби всякакви надежди  ;D. Наистина по твоите карти се вижда раздяла  :-\. Защо ли се получи такова разминаване?  :-\
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2910 -: Март 07, 2013, 07:04:10 pm »
Е само моите са различни

:thinking:Мда, и аз виждам в тези карти раздяла.
Човечецът вече се чуди какво да прави. Отишъл е да изкара нощта при един друг познат, уж приятелката му да се успокои, но наща и там го намерила, че даже го навикала пред домакините.   ;D
Озадачиха ме кротките карти, които аз и Таня му теглихме.

Таня, блага вест няма! Има само истерясала жена.

« Отговор #2911 -: Март 07, 2013, 10:06:30 pm »
Написах едно много емоционално писмо и сед това изтеглих карти на въпроса:Как ще реагира Н.на писмото?Паднаха се 10пентакли,8жезли и 3жезли.Не ми се виждат много лоши тези карти,а и по 8жезли май ще имат бърз развой събитията.Какво мислите?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2912 -: Март 08, 2013, 09:36:59 am »
Написах едно много емоционално писмо и сед това изтеглих карти на въпроса:Как ще реагира Н.на писмото?Паднаха се 10пентакли,8жезли и 3жезли.Не ми се виждат много лоши тези карти,а и по 8жезли май ще имат бърз развой събитията.Какво мислите?

Мисля, че е развълнуван и скоро ще ти отговори.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #2913 -: Март 08, 2013, 11:06:52 am »
честит празник мили дами...желая ви само красиви емоции

Кирин,от поне няколко месеца не съм гледала карти,но ще се включа  за приятеля ти...прегледах всички изтеглени за него подредби-няма да се разделят...емоционално много се изтерзават,но имат здрава спойка...така ще я карат.Кулата се интерпретира като бърза разруха,обаче и като градеж от кота нула,след срива-мисля ,че няма раздяла...а съвсем наскоро четох ,че в определени подредби кулата символизирала секс-щура работа,но ето на..

zikovu-мисля по твоя въпрос,че просто си изразила отдавна градена и пазена емоция-и си направила много добре,трябва да имаш бърз отговор,който да е позитивен

« Отговор #2914 -: Март 08, 2013, 01:54:09 pm »
Честит празник, момичета!

Ssissi, раздяла и този път няма, но наистина ще е хубаво ако двамата успеят да започнат наново да градят връзката си. Много се надявам да си права за това.   :blink:
Срам ме е да го кажа, но и аз имам принос за тази последната разправия и мисля, че Венито е видяла точно тази подробност. Не, не съм се опитвала да крада чужд мъж. Мацката много много нагло ме излъга предния ден и аз й отмъстих както си знам, но накрая тя си е изкарала бесовете на моя приятел.
Вени, не можах веднага да направя връзката, а и не е за разправяне каква я свърших, за да я вбеся тази женица, но картите много буквално са ти показали какво съм натворила.  :-[ Ще ти пиша по-късно за това. Забавно е донякъде.

« Отговор #2915 -: Март 08, 2013, 05:41:02 pm »
Кирин,Кула-досега раздяла не ми е показвала никога при хубави карти,но отмъщение -да :) ето къде бил клю4а,мерси за инфото

« Отговор #2916 -: Март 08, 2013, 10:50:09 pm »
Честит празник,момичета,желая ви да сте здрави щастливи и много обичани.Zikovu,благодаря за коментара,и на мен така ми изглеждат нещата  :blink: Ssissi,предполагам,че коментара ти е по моите карти.Наистина са дълго сдържани емоции,и внезапно изпитах нужда да ги изразя.Надявам се развоя да е положителен,но определено вече се чувствам по-добре.Благодаря ти  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2917 -: Март 09, 2013, 01:02:02 pm »
Умереност, 2П, Колесницата.
Теглиш, претегляш, бориш се със себе си и накрая ще вземеш да му пратиш. И не мисля, че ще сбъркаш
:P

Давам обратна връзка.
Наистина много мислих,няколко дни и пратих покана.
Но той не ме е приел :-X
Нямам думи.
Вчера е влизал,но е приел друга жена,мен не.
Ако кажем,че е станало недоразумение заради ретро мерк -хубаво.
Но ако се прави на интересен ,просто не знам. :-X

Можете ли да хвърлите карти: На интересен ли се прави или не е видял поканата? :-[

Мога ли да задам такъв тъп въпрос? ;D :lol:

П.С Даже преди секунди отказах поканата...... :unsure:
Нама да се занимавам повече с него.

« Отговор #2918 -: Март 09, 2013, 03:27:21 pm »
Момичета,моля за малко помощ по едни карти! Въпросът е "Как върви връзката ми с *?" Теглих от моето тесте 3 карти и една допълнителна като помощна за разясняване. Та паднаха ми се:

Кралица на пентаклите /обърната/
Седмица жезли
Дяволът

И допълнителната карта като за повече разяснение(теглих я,защото Дяволът ме и учуди,и уплаши малко): Рицар на пентаклите/обърната/

Какво мислите по тези карти? :-\

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2919 -: Март 09, 2013, 04:16:45 pm »
Момичета,моля за малко помощ по едни карти! Въпросът е "Как върви връзката ми с *?" Теглих от моето тесте 3 карти и една допълнителна като помощна за разясняване. Та паднаха ми се:

Кралица на пентаклите /обърната/
Седмица жезли
Дяволът

И допълнителната карта като за повече разяснение(теглих я,защото Дяволът ме и учуди,и уплаши малко): Рицар на пентаклите/обърн

Какво мислите по тези карти? :-\
Мисля, че отношенията ти с този мъж са в застой, обхваната си от страхове и съмнения, но се бориш / ще се бориш за подобряване на ситуацията. Възможно ли е да му влияят други хора и / или да има финансови проблеми?
« Последна редакция: Март 09, 2013, 04:22:30 pm от tania »
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх