Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705750 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #2920 -: Март 09, 2013, 07:36:43 pm »
Момичета,моля за малко помощ по едни карти! Въпросът е "Как върви връзката ми с *?" Теглих от моето тесте 3 карти и една допълнителна като помощна за разясняване. Та паднаха ми се:

Кралица на пентаклите /обърната/
Седмица жезли
Дяволът

И допълнителната карта като за повече разяснение(теглих я,защото Дяволът ме и учуди,и уплаши малко): Рицар на пентаклите/обърн

Какво мислите по тези карти? :-\
Мисля, че отношенията ти с този мъж са в застой, обхваната си от страхове и съмнения, но се бориш / ще се бориш за подобряване на ситуацията. Възможно ли е да му влияят други хора и / или да има финансови проблеми?

Благодаря ти,Таниа!
Ами финансови проблеми едва ли, възможно е да му влияят. Да, имам съмнения в чувствата си,има моменти, в които усещам,чувствам,но има после други, в които не знам какво чувствам. Това наистина ме притеснява,защото не знам аз ли нещо съм променлива,какво става. А той, ту е много любвеобилен, ту е някакъв странен. Последните дни странно се държи,аз го бъзикам нещо,шегувам се,а той някакъв такъв се обижда,не знам  :-\ Последно му казах нещо и той се разсърди и каза,че не ми вярвал,че го обичам толкова,колкото казвам...ей такива работи,не знам.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2921 -: Март 09, 2013, 08:39:25 pm »
Здравейте!
На въпроса: "Ще ми обърне ли * внимание?", една моя позната изтегли следните 3 карти в тази последователност:
10 мечове, 3 мечове, 8 жезли
Работата е там, че не смея въобще да заговоря *.
Знам, че първите две са лоши карта и дават отрицателен отговор, а третата?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2922 -: Март 09, 2013, 10:33:33 pm »

Не изглежда обещаващо с него, но мисля, че скоро ще се появи друг човек, който ще завърти главата ти в съвввсем нова посока и ще спреш да се измъчваш ;)
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #2923 -: Март 10, 2013, 12:17:30 am »
Veselin, и аз мисля, че в тези карти няма никакво развитие. По-добре наистина не се надявай. Хубавото е, че скоро тази слабост ще отмине.

Днес картата ми за деня е 7 меча. Според вас какво да очаквам? Рядко тегля карти за деня, но за днес имах някакво особено чувство.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #2924 -: Март 10, 2013, 12:28:12 am »
Аce - да ти кажа- тази карта я свързвам главно с грижа за собствения интерес и добруване. На мен не ми е носила лоши събития никога. Обръщала съм си внимание, получавала съм, което съм искала..
"Любовни антагонизми- all day, every day"

« Отговор #2925 -: Март 10, 2013, 12:34:46 am »
Благодаря ти за обратната връзка/ мнението! В интерес на истината, тези дни при мен предстои развръзка за един важен проект и искрено се надявам това, което мисля да направя, да е правилното за целта, която искам да постигна.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #2926 -: Март 10, 2013, 01:22:33 am »
Благодаря ви, zivoku и Ace_of_Pentacles!  :blink:

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2927 -: Март 10, 2013, 08:55:36 am »
Помогнете ми в отговора/ На въпрос-Ще приключили, скоро връзката на М?
изтеглих
1Страшният съд
2Силата
3Светът
Как да ги разгадая! Моля за помощ
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #2928 -: Март 10, 2013, 11:06:15 am »
Milkiway съжалявам за поканата:(

Карта за деня - 10 жезли.
Много ангажименти.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2929 -: Март 10, 2013, 11:37:07 am »
Milkiway съжалявам за поканата:(

Карта за деня - 10 жезли.
Много ангажименти.

Точно след няколко часа нещата се оправиха,по неочакван начин :blink:
И заведохме даже разговор :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2930 -: Март 10, 2013, 02:46:23 pm »
Здравейте момичета,

положението е много зле.
Въпросът ми е : Да потърся ли помощ от майка ми?

С нея не сме в добри взаимоотношения,но вече се чудя за коя сламка да се хвана като удавник :(
Да видя какъв съвет ще дадат картите.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2931 -: Март 10, 2013, 04:09:00 pm »
Здравейте момичета,

положението е много зле.

С нея не сме в добри взаимоотношения,но вече се чудя за коя сламка да се хвана като удавник :(
Милки, изтеглих ти 9 чаши, 5 жезли, Висшата жрица, съвет - Кралица чаши. Въпреки че има някакви пререкания между вас по 5 жезли, смятам, че ще ти помогне. Потърси я  :blink:. Бъди добросърдечна и мила, и мисля, че ще се отнесе с разбиране към проблема ти.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2932 -: Март 10, 2013, 04:20:35 pm »
Здравейте момичета,

положението е много зле.

Милки, изтеглих ти 9 чаши, 5 жезли, Висшата жрица, съвет - Кралица чаши. Въпреки че има някакви пререкания между вас по 5 жезли, смятам, че ще ти помогне. Потърси я  :blink:. Бъди добросърдечна и мила, и мисля, че ще се отнесе с разбиране към проблема ти.
Таня, моля те изтегли 3 карти и за мен, за отговор на въпроса ми от по-горе
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #2933 -: Март 10, 2013, 04:46:02 pm »
Здравейте, момичета! Моля ви за малко помощ при тълкуването на една комбинация. Въпросът е каква е причината за високомерното, арогантно и пренебрежително отношение на мой близък спрямо мен - Рицар пентакли, Крал пентакли и Асо чаши. Днес останах възмутена от неадекватното му поведение. Благодаря ви много!!
Само светлият път на Мъдростта води към Истината. В Истината е скрит Животът. Тя постоянно ни весели.

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2934 -: Март 10, 2013, 05:09:20 pm »
BLUD, изтеглих ти Жрецът, Асо мечове и 6 чаши. Да ти кажа, затрудняват ме тези карти  :-\. От една страна, времето за изясняването на ситуацията е дошло по Асо мечове, от друга 6 чаши символизира миналото и завръщане към него. Мъжът женен ли е, има ли деца ( питам заради Жрецът и 6 чаши )? По твоите карти - Страшният съд, Силата и Светът мисля, че по-скоро ще се раздели. Колебаех се за Светът, обаче картата наред с всички хубави значения, символизира и осъществяване на нещо.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

« Отговор #2935 -: Март 10, 2013, 05:16:31 pm »
здравейте
изтеглих три карти над въпроса какво мисли мъжът Х за за жената У
паднаха се Император,Рицар Пентакли,Жрица
бихте ли помогнали

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #2936 -: Март 10, 2013, 05:17:54 pm »
Здравейте, момичета! Моля ви за малко помощ при тълкуването на една комбинация. Въпросът е каква е причината за високомерното, арогантно и пренебрежително отношение на мой близък спрямо мен - Рицар пентакли, Крал пентакли и Асо чаши. Днес останах възмутена от неадекватното му поведение. Благодаря ви много!!
Здравей, Шехерезада! Да не го е направил от ревност? Голям инат ми се струва, властен, обича да се налага. Но заради Асото чаши мисля, че има замесени и чувства, той не е зле настроен спрямо теб  :blink:.
"Спартанецът -
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
                                  Плутарх

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #2937 -: Март 10, 2013, 06:04:04 pm »
Здравейте момичета,

положението е много зле.

Благодаря ти.
Ами там е работата,че сбърках.
Отидох при нея,до сега бях там.
Няма да намеря помощ от нея.Това е.
Родната ти майка ,ти е враг.
Тя и брат ми,са ми врагове.
Най-накрая го осъзнах.
« Последна редакция: Март 10, 2013, 07:38:26 pm от Milkyway »

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #2938 -: Март 10, 2013, 06:13:01 pm »
BLUD, изтеглих ти Жрецът, Асо мечове и 6 чаши. Да ти кажа, затрудняват ме тези карти  :-\. От една страна, времето за изясняването на ситуацията е дошло по Асо мечове, от друга 6 чаши символизира миналото и завръщане към него. Мъжът женен ли е, има ли деца ( питам заради Жрецът и 6 чаши )? По твоите карти - Страшният съд, Силата и Светът мисля, че по-скоро ще се раздели. Колебаех се за Светът, обаче картата наред с всички хубави значения, символизира и осъществяване на нещо.
Привет, това е бившият ми съпруг, в момента в който, намира жена , моментално забравя собствените си деца и издръжката им. Големият ми син е с аутизъм, и много го обича и има нужда да го вижда, тъжно му е когато баща му е дълго време не до него.Благодаря ти за отговора.Като един стрелец оптимист, мога ли да сметна , че връзката му приключва и той се връща при децата си
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #2939 -: Март 10, 2013, 06:39:54 pm »
Здравей, Таня. Благодаря ти за тълкуванието. Поведението му едва ли е ръководено от ревност, понеже съм негова сестра. Надявам се да е така както казваш и да таи все пак едно добро чувство, пък дори и да не го показва.
Само светлият път на Мъдростта води към Истината. В Истината е скрит Животът. Тя постоянно ни весели.