Момичета,моля за малко помощ по едни карти! Въпросът е "Как върви връзката ми с *?" Теглих от моето тесте 3 карти и една допълнителна като помощна за разясняване. Та паднаха ми се:
Кралица на пентаклите /обърната/
Седмица жезли
Дяволът
И допълнителната карта като за повече разяснение(теглих я,защото Дяволът ме и учуди,и уплаши малко): Рицар на пентаклите/обърн
Какво мислите по тези карти? 
Мисля, че отношенията ти с този мъж са в застой, обхваната си от страхове и съмнения, но се бориш / ще се бориш за подобряване на ситуацията. Възможно ли е да му влияят други хора и / или да има финансови проблеми?
Благодаря ти,Таниа!
Ами финансови проблеми едва ли, възможно е да му влияят. Да, имам съмнения в чувствата си,има моменти, в които усещам,чувствам,но има после други, в които не знам какво чувствам. Това наистина ме притеснява,защото не знам аз ли нещо съм променлива,какво става. А той, ту е много любвеобилен, ту е някакъв странен. Последните дни странно се държи,аз го бъзикам нещо,шегувам се,а той някакъв такъв се обижда,не знам

Последно му казах нещо и той се разсърди и каза,че не ми вярвал,че го обичам толкова,колкото казвам...ей такива работи,не знам.