Здравейте и весели празници! :blink:
Днес видях момчето ,което харесвам от известно време насам :-[Не се познаваме.
Въпросът ми е: След днешното "виждане" какво му е усещатнето спрямо мен? 
Звездата
Рицар Чаши
3 пентакли
Мерси!
Весели празници и на теб :blink:!
Това момче определено има симпатии към теб, дори нещо повече. Приказвахте ли? Ако не сте, мисля, че той търси начин да те заговори, да осъществи някакъв контакт с теб.
Мерси Таня,
това е този който работи в аптека. :-[Не съм ходила отдавна.Влязох за да купя един много скъп сироп.Но не го видях.Помислих си"Сигурно човека е в отпуска".И се запътих към касата да питам друга служителка.Обаче изведнъж той излезе отвътре,погледна ме,усмихна ми се и каза да отида на другата каса.Зададох си въпроса,взех си препарата,довиждане-довиждане и това е 
Но ,го харесвам и имам усещането ,че и той мен.Но няма как да се запознаем.Та ми хрумна една идея в главата и се чудя дали да не я осъществя към края на май месец.Т.е да отида пак там и като си купувам нещо ,да осъществя тази идея.
Просто трябва да опитам,за да съм наясно дали изобщо до продължавам или да спра.
Момичета направих го!!!!!
Днес ходих при него и направих нещо много романтично :blink: :blink:

Влязох в аптеката,отидох при него и го попитах "Имате ли това лекарство?" и му подадох една бележка. На нея пишеше " Искаш ли някой ден да пием кафе? 0878...... и отдолу името ми "

Той се засмя и блокира. Аз го питах пак "Имате ли го?" и той най-накрая каза " Дааааа,има ме го,Да! " и аз казах " Колко струва...сигурно е 20-30 лв?" И той каза " Да,30 лв струва "," Ооооо,отговорих,ще дойда друг път,сега не мога да го взема".
Той прибра бележката,каза добре ,казахме си чао и аз си тръгнах.
Сега очаквам да ми се обади и съм на 20тото небе от щастие. :rolleyes: Защото иначе щях да се измъчвам още 5 години.А така поне знам ,че съм рискувала :blink:
Дойдох вкъщи и веднага изтеглих карти,как се чувства той след тази среща днес.
Но ми излязоха само пентакли.
Асо пентакли
2 пентакли
4 пентакли
Май не е хубаво а?

Или съм много развълнувана и нещо съм блокирана :lol:
Моля пишете ми :rolleyes: