Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 704666 Прегледи
*

blud

• *
  • 406
Re: ТАРО
« Отговор #3560 -: Юни 04, 2013, 02:54:48 pm »
Таня т.е.54год. правещ се на женкар поне няма да се разплоди ли? Защото следващата година малкият ни син завършва, предстои му кандидатстване, не ми се мисли, как ще оправя, то отговора го знам де никак :(Ще обърка живота и на здравото ми дете, мръсника
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3561 -: Юни 04, 2013, 02:58:48 pm »
Таня т.е.54год. правещ се на женкар поне няма да се разплоди ли? Защото следващата година малкият ни син завършва, предстои му кандидатстване, не ми се мисли, как ще оправя, то отговора го знам де никак :(Ще обърка живота и на здравото ми дете, мръсника

Спри да проектираш...Спри да мислия.
Имам малко свободно време.., идва моя мъж...а от два дни не съм го виждала...така,че метни на лични данните на женкара. :rolleyes: искам да погледна картата...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3562 -: Юни 04, 2013, 03:00:57 pm »
Здравейте имах неблагоразумието  да звънна на една"врачка" много хвалена в бг.-мама, която ми наговори толкова лоши веща, че сега съм на хапчета и от сутринта не спирам да плача и треперя цялата. По принцип не вярвам на такива жени , не знам как тази ми повлия така.
Реших да изтеггля три карти с въпрос" Да вярвам ли на Сирма ?"
картите са
1 паж пентакли
2.  6 чаши
3. Звездата...

Първо ще ти се скарам...С кой акъл , при условие, че разбираш от астрология се доверяваш на измислени врачки? А? :-\
Луната в Овен , Слънцето и Юпитер в Близнаци , Меркурий в рак... :-\ ,а ти слънчев стрелец.... :rolleyes:

паж пентакли: 2 декада на Стрелец...и спирам до тук.
Яд ме е на теб! Но,като начало се успокой...и гледай позитивно.
Марая, благодаря за отговора. Трудно е човек да бъде спокоен в моето положение. Язд ме е на този човек, ужасно е лесно да направиш дете с проблеми и да захвърлиш и нея и детето, и да ходиш да правиш още / при условие, че шаманката е права/Свекърва ми е обещала да му препише  на болното ми синче, апартамента, ами ако този мръдник има още1234 деца. Може да звуча материално, но таса или иначе от него това ще е, неговите пари са  все по някакви женици, е тази старата мома е най-опасната. Досегашните му връзки бяха с разведени , и с деца жени, за които мръсника беше на второ , че и на трето място..
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3563 -: Юни 04, 2013, 03:07:40 pm »
Здравейте имах неблагоразумието  да звънна на една"врачка" много хвалена в бг.-мама, която ми наговори толкова лоши веща, че сега съм на хапчета и от сутринта не спирам да плача и треперя цялата. По принцип не вярвам на такива жени , не знам как тази ми повлия така.
Реших да изтеггля три карти с въпрос" Да вярвам ли на Сирма ?"
картите са
1 паж пентакли
2.  6 чаши
3. Звездата...

Първо ще ти се скарам...С кой акъл , при условие, че разбираш от астрология се доверяваш на измислени врачки? А? :-\
Луната в Овен , Слънцето и Юпитер в Близнаци , Меркурий в рак... :-\ ,а ти слънчев стрелец.... :rolleyes:

паж пентакли: 2 декада на Стрелец...и спирам до тук.
Яд ме е на теб! Но,като начало се успокой...и гледай позитивно.
Марая, благодаря за отговора. Трудно е човек да бъде спокоен в моето положение. Язд ме е на този човек, ужасно е лесно да направиш дете с проблеми и да захвърлиш и нея и детето, и да ходиш да правиш още / при условие, че шаманката е права/Свекърва ми е обещала да му препише  на болното ми синче, апартамента, ами ако този мръдник има още1234 деца. Може да звуча материално, но таса или иначе от него това ще е, неговите пари са  все по някакви женици, е тази старата мома е най-опасната. Досегашните му връзки бяха с разведени , и с деца жени, за които мръсника беше на второ , че и на трето място..

Скъпа Блъд,
НЯМА ЩАСТИЕ ИЗГРАДЕНО В/У ЧУЖДО НЕЩАСТИЕ.
Имам опит със стара мома..той и направи дете и двамата са гола-вода.
Сама се борих доста дълго...,при теб детето знам, че е болно..,а при мен децата са много.
Всичко се нарежда..всичко е написано.
Той със стара мома, аз с по-млад мъж от няколко години...Всеки по пътя си. Само дето развода ме побърква, щото се крие..,но му намерих цаката и за това...
Така, че писах ти по-горе, ако искаш ми хвърли на лични данните му...,че после излизаме...
И спокойноо...всичко ще се нареди!
Пращам ти съобщение на лични... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3564 -: Юни 04, 2013, 03:39:15 pm »
Блъд, изтеглих карти на въпрос, дали мъжа ти ще има дете от тази - 7 пентакли, Императорът, 7 жезли.
Първо, този човек е изключително комплексиран, всичките тези истории с жени са маска за нараненото му его. Иска му се да се почувства велик по този начин... Няма да има дете от нея, не защото не иска, а защото ще се появят пречки..
« Последна редакция: Юни 04, 2013, 03:58:54 pm от tania »
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3565 -: Юни 04, 2013, 03:57:46 pm »
Блъд, изтеглих карти на въпрос, дали мъжа ти ще има дете от тази - 7 пентакли, Императорът, 7 жезли.
Първо, този човек е изключително комплексиран, всичките тези истории с жени са маска за нараненото му его. Иска му се да се почувства велик по този начин.. Второ, няма да има дете, не защото не иска, а защото .. хайде да не ставам груба, виж 7 жезли и кажи, какви асоциации ти навява?
Таня благодаря ти за отговора. : жезли не знам какво означава, но знам, че една жена тррудно изневерява , ако получава нужното в къщи, така че май се досещам ;Dкакво означава, и се питам то не е ли време да го хванат самолетните тревоги на тази възраст ;D. Да комплексиран е права си, не мога да качвам снимки да видите за какъв хубавец става дума, добре е че момчетата ми са бели и красиви  и приличат на брат ми , все едно той им е бащата :blink:
Явно този аспект венера квадрат марс в картата му, кара старите моми да му скачат..
Кажи ми все пак за 7 жезли.. :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #3566 -: Юни 04, 2013, 04:05:07 pm »
Първо, този човек е изключително комплексиран, всичките тези истории с жени са маска за нараненото му его. Иска му се да се почувства велик по този начин.. Второ, няма да има дете, не защото не иска, а защото .. хайде да не ставам груба, виж 7 жезли и кажи, какви асоциации ти навява?
Таня благодаря ти за отговора. : жезли не знам какво означава, но знам, че една жена тррудно изневерява , ако получава нужното в къщи, така че май се досещам ;Dкакво означава, и се питам то не е ли време да го хванат самолетните тревоги на тази възраст ;D. Да комплексиран е права си, не мога да качвам снимки да видите за какъв хубавец става дума, добре е че момчетата ми са бели и красиви  и приличат на брат ми , все едно той им е бащата :blink:
Явно този аспект венера квадрат марс в картата му, кара старите моми да му скачат..
Кажи ми все пак за 7 жезли.. :blink:
Аз си редактирах поста, че много нетактичен се получи  ;D. Абе, не знам, аз като видях насочения надолу жезъл си помислих - какво дете с такъв жезъл  ;D. Иначе той ще се бори за идеята си, но ми се струва, че ще има и конкуренция, съперник някакъв  :rolleyes:.
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3567 -: Юни 04, 2013, 04:15:15 pm »
Таня, ами а дано, защото ако аз съм  жената от негоната връзка, нямаше да търпя да идват при мен  на съботно неделни сексуални дни, без да очаквам поне съжителство, но пък знам ли хора разни..
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #3568 -: Юни 05, 2013, 04:56:52 pm »
Здравейте, мога ли да попитам за интерпретация на карти, които ми се паднаха на таро. Въпроса ми е, ще бъда ли с определен мъж. Картите, които ми се паднаха в този ред са: паж- чаши, асо- пентакли и 5- жезли. Благодаря предварително!

« Отговор #3569 -: Юни 05, 2013, 08:05:07 pm »
.
« Последна редакция: Ноември 29, 2013, 01:47:17 pm от Purple »

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #3570 -: Юни 06, 2013, 12:04:22 pm »
Здравейте, преди ден два изтеглих една смъртоносна комбинация, доста ме постресна и бих искала да ви попитам за мнението ви.

Въпросът е Защо толкова много мисля за Човекът Х?(НАпоследък наистина не мога да го изхвърля от главата си...)
Картите 10 мечове- Смърт- Влюбените

Заспах с мисълта за тази комбинация и разсъждавайки върху възможни тълкувания. Сънувах странен сън- бях пред апартамента на въпросния човек, мн исках да го видя, стоях пред вратата и ме беше някак си страх да вляза. В един момент влязох, имаше доста хора- негови приятели. Него го нямаше. Знаех, че вс се готвят да ходят някъде. В един момент го усетих да идва за гърба ми, изтръпнах и се направих на абсолютно безразлична, сякаш не го виждам и не ме интересува, че е там. До него имаше едно момиче, което си слагаше обеците и беше в блузка на раета. Не си обелихме нито една дума и излязохме. Имаше още някави неща, но не ги помня мн...

Моля да ме извинте, че спамя тази тема със сънища, но смятам че този тук е пряко свързан с картите. НАдявам се да се включите, комбинацията меко казано ме накара да потръпна....

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3571 -: Юни 06, 2013, 01:19:14 pm »
Здравейте, преди ден два изтеглих една смъртоносна комбинация, доста ме постресна и бих искала да ви попитам за мнението ви.

Въпросът е Защо толкова много мисля за Човекът Х?(НАпоследък наистина не мога да го изхвърля от главата си...)

Мисля,че ви предстои събиране, нищо , че отношенията са приключили. възможно ли е?
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #3572 -: Юни 06, 2013, 01:51:28 pm »

Мисля,че ви предстои събиране, нищо , че отношенията са приключили. възможно ли е?

Ами да, като цяло не е невъзможно, макар че не сме се виждали скоро...МН странно се усещам спрямо него напоследък и не знам защо? А тези карти как ги тълкуваш, мн са стряскащи за мен, или може би не ги разчитам правилно...??

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3573 -: Юни 06, 2013, 02:03:44 pm »
10 меча- край

10 меча + Смърт- край, категоричен

Смърт- трансформация, смърт на старото

Смърт + Влюбени- сдобряване подновяване

Влюбени- любов

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #3574 -: Юни 06, 2013, 02:08:20 pm »
10 меча- край

10 меча + Смърт- край, категоричен

Смърт- трансформация, смърт на старото

Смърт + Влюбени- сдобряване подновяване

Влюбени- любов

За значението на ком Смърт- влюбени не знаех. На мен тези влюбени ми беше мн трудно да ги навържа....Аз винаги съм ги разглеждала като избор някакъв....Иска ми се мн да си права, аз определено се постреснах от тази комб :)

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3575 -: Юни 06, 2013, 02:17:55 pm »
 на мен влюбените си ми е показвала винаги любов и секс :lol:

никакъв избор или трети в отношенията- може би в комбина с някакви други карти да

*

Gaiiia

• *
  • 195
« Отговор #3576 -: Юни 06, 2013, 02:21:48 pm »
на мен влюбените си ми е показвала винаги любов и секс :lol:

никакъв избор или трети в отношенията- може би в комбина с някакви други карти да

Zikovu, блгагодаря ти!!!

Мн ми се иска да е така, ще давам обратна връзка :)

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #3577 -: Юни 06, 2013, 03:25:29 pm »
Здравейте,

И аз да попитам тук как биха могли да се тълкуват следните карти:
Петица жезли, Шестица мечове, Десетка Чаши  :blink:

Въпроса е Ще продължат ли отношенията ни с Х?

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #3578 -: Юни 06, 2013, 04:15:21 pm »
Здравейте,

И аз да попитам тук как биха могли да се тълкуват следните карти:
Петица жезли, Шестица мечове, Десетка Чаши  :blink:

Въпроса е Ще продължат ли отношенията ни с Х?

по тези карти - да- има сдобряване

*

aiofe

• 42
« Отговор #3579 -: Юни 06, 2013, 05:36:35 pm »
Здравейте, въпросът ми е: Връзката с приятеля ми ще продължи ли или ще се разделим. Паднаха се: 3 чаши, 5 чаши, 9 чаши.
Благодаря!