Здравейте, преди ден два изтеглих една смъртоносна комбинация, доста ме постресна и бих искала да ви попитам за мнението ви.
Въпросът е Защо толкова много мисля за Човекът Х?(НАпоследък наистина не мога да го изхвърля от главата си...)
Картите 10 мечове- Смърт- Влюбените
Заспах с мисълта за тази комбинация и разсъждавайки върху възможни тълкувания. Сънувах странен сън- бях пред апартамента на въпросния човек, мн исках да го видя, стоях пред вратата и ме беше някак си страх да вляза. В един момент влязох, имаше доста хора- негови приятели. Него го нямаше. Знаех, че вс се готвят да ходят някъде. В един момент го усетих да идва за гърба ми, изтръпнах и се направих на абсолютно безразлична, сякаш не го виждам и не ме интересува, че е там. До него имаше едно момиче, което си слагаше обеците и беше в блузка на раета. Не си обелихме нито една дума и излязохме. Имаше още някави неща, но не ги помня мн...
Моля да ме извинте, че спамя тази тема със сънища, но смятам че този тук е пряко свързан с картите. НАдявам се да се включите, комбинацията меко казано ме накара да потръпна....