Здравей Гост

ТАРО

• 4118 Отговора
  • 705787 Прегледи
Re: ТАРО
« Отговор #3840 -: Септември 12, 2013, 05:45:53 pm »
Перла,10М не е толкова лоша карта.За разлика от 10Ж,при нея си наясно със ситуацията и въпреки че мислиш,че нещата няма как да са по-зле от това,успяваш да продължиш напред.Тази карта показва и моменти,в които се чувстваш притиснат до стената...С 10Ч и Светът...С този човек да не би да ви делят километри , или пък на теб да ти предстои пътуване?
Казано накратко,ако му звъннеш,според мен ще се окаже на път-вероятно е отишъл да види роднини,или пътува нанякъде с такива...
Този човек да не би да е семеен?Това си мисля...Непостоянен е като държание и характер...Със светла коса и очи ли е,или е водна зодия?

« Отговор #3841 -: Септември 12, 2013, 08:18:26 pm »
Перла,10М не е толкова лоша карта.За разлика от 10Ж,при нея си наясно със ситуацията и въпреки че мислиш,че нещата няма как да са по-зле от това,успяваш да продължиш напред.Тази карта показва и моменти,в които се чувстваш притиснат до стената...С 10Ч и Светът...С този човек да не би да ви делят километри , или пък на теб да ти предстои пътуване?
Казано накратко,ако му звъннеш,според мен ще се окаже на път-вероятно е отишъл да види роднини,или пътува нанякъде с такива...
Този човек да не би да е семеен?Това си мисля...Непостоянен е като държание и характер...Със светла коса и очи ли е,или е водна зодия?

Браво, Елена  :clap: Улучи ги нещата  ;) Много километри ни делят, със светли очи и коса е, обаче не е семеен. Светът не е ли една от най-хубавите карти или се бъркам? По втория въпрос нищо не си казала, лоши ли са картите? Много ми е интересно тълкуването им защото не са теглени онлайн и до сега не са ми се падали 3 големи аркана. Въпреки че май прекалявам с този въпрос  ;D  Много ти благодаря  :88:

« Отговор #3842 -: Септември 13, 2013, 10:58:36 am »
Хора, на кръстопът съм, има нещо много сериозно в моя живот и ще се поболея направо. Въпросът ми е:"Как ще се развият нещата между мен и ...". Ако някой иска, може да ми тегли реални карти, аз теглих от нета и ето какво излезе: Асо мечове, Глупакът и Седмица мечове. Благодаря ви предварително :)

Здравей, Везни  :blink: Итеглих ти карти и се падна:
1. Асо пентакли
2. Имперартицата
3. Кулата

Не знам колко да ги взимаш предвид, защото ми се е случвало в друг сайт да тегля карти на друг човек и пак се падна кулата като последна. Иначе съм цепила на 9 Пентакли
« Последна редакция: Септември 13, 2013, 05:12:31 pm от _perla_ »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3843 -: Септември 13, 2013, 04:19:34 pm »
Перла, много благодаря :) Сега остана да се надявам, че някой ще каже нещо по въпроса ми :)

« Отговор #3844 -: Септември 13, 2013, 05:13:28 pm »
Перла, много благодаря :) Сега остана да се надявам, че някой ще каже нещо по въпроса ми :)

Моля  :blink:

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #3845 -: Септември 15, 2013, 08:41:03 am »
защо не ми се обади, за да попита дали всичко е наред?

цепя на Императорът
4чаши обърната-7чаши обърната-6пентакли обърната

аз правите не ги оправям, за по-сложно обърнати ги тегля  ;D

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3846 -: Септември 17, 2013, 04:51:39 pm »
Хора, мисля да започна връзка, въпреки че зная, че родителите ми ще са твърдо против. Попитах: "Какви ще бъдат последствията?"
Кулата, Осмица мечове и Четворка чаши :(
Моля, дайте мнение...

« Отговор #3847 -: Септември 17, 2013, 04:55:43 pm »
Хора, мисля да започна връзка, въпреки че зная, че родителите ми ще са твърдо против. Попитах: "Какви ще бъдат последствията?"
Кулата, Осмица мечове и Четворка чаши :(
Моля, дайте мнение...

Ще се опитат по всякакъв начин да предотвратят започването на връзката.Примерно,да ти забранят да излизаш или нещо подобно.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3848 -: Септември 17, 2013, 05:42:30 pm »
да, това е ясно, а някава идея дали връзката ще продължи или малко повече инфо?

« Отговор #3849 -: Септември 18, 2013, 04:11:55 pm »
да, това е ясно, а някава идея дали връзката ще продължи или малко повече инфо?

Ами задай още въпроси за повече яснота. ;)

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3850 -: Септември 19, 2013, 11:16:45 am »
Зададох въпрос: "Ще започна ли връзка с ... и как ще се развие тя?" Много Ви моля, помагайте с тълкуването
Паж на чашите, Шестица мечове и Паж на чашите

« Отговор #3851 -: Септември 19, 2013, 06:52:40 pm »
Изтеглила си два пъти паж чаши-онлайн ли са картите? :unsure:

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #3852 -: Септември 19, 2013, 07:16:17 pm »
да, нямам реални, за съжаление :(

*

galiusha

• *
  • 143
  • В живота няма щастие, само щастливи мигове...
« Отговор #3853 -: Септември 19, 2013, 08:38:03 pm »
Ще ми се обади ли "S", ще възобновим отношенията си ?
Рицар на мечовете
Кралица пентакли
Двойка пентакли
А ти драги приятелю, истински ли си живял 10 000 дни или си живял един и същи ден 10 000 пъти?

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #3854 -: Септември 20, 2013, 01:40:47 pm »
1 Светът
2 6 чаши
3 крал пентакли
а сега въпроса ми, ама няма да ми се смеете :P
аз ли счупих таблета?
историята, днес на работа присягайки се да взема едно килимче за мишката, бутнах един , таблет, масичката е от тези най-ниските икейски, бях сама в офиса и не смея да попитам, защото едва ли съм го счупила, аз, покритието е паркет, възможно ли ет такава малка височина да се счупи/пукне екрана....
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #3855 -: Септември 20, 2013, 04:43:40 pm »
Причината за странното поведение на М към мен?Цепя на 8п и тегля 3п-КП-ПЖ???

« Отговор #3856 -: Септември 21, 2013, 02:42:40 pm »
Moonlight, М. е свързан с работата ти предполагам/по 3П/. Според мен този човек е разговарял с някого- с въпросния КП и ,вероятно,този Крал П му е казал нещо... Тук КП го виждам като някой,който е на по-високо ниво в йерархията- не е "баш" шеф, но вероятно е началник-отдел или пък мениджър на екипа,а ако няма такива длъжности,то това е човек с повече опит и стаж във  фирмата... М. отколко време е в тази фирма? Вероятно е от скоро... и се влияе от мнението на останалите...
Какво ли може да му е казал? По 8П си мисля,че М. е съсредоточен в това да гради кариера и сякаш нищо друго не го интересува на този етап.

« Отговор #3857 -: Септември 21, 2013, 02:49:04 pm »
Ако потърся ''Х'' ще има ли положителен резултат? Не знам колко правилно си зададох въпроса ама друго не ми дойде на ум  :blink:

1. 10 мечове
2. 10 чаши
3. Светът
Цепила съм на Крал Чаши
Аз го тълкувам, че дори и да няма положителен резултат ще постигна душевен мири ще мога да продължа напред 

Веднага след това реших да попитам дали той ще ме потърси и ми излезнаха 3 Големи Аркана–изумена съм  :blink:

1. Страшния Съд
2. Висшата Жрица
3. Глупакът
 Цепила съм на 10 Пентакли
Какво стана,звънна ли ти? За мен този човек си има друга,а ти му се явяваш "скритата" и е много вероятно да е имал скандал относно някаква тайна връзка... С този Глупак на 3а позиция ми показва,че ще реагира много емоционално,необмислено,първично... Но пък може и да ти звънне...
Перличка,този човек крие нещо от теб,имай го в предвид.Взел е някакво решение,което пази в тайна и ,едва ли не, те прави на глупачка,играе си с доверието ти и чувствата ти.За мен, наистина има друга жена.
Навсякъде пише,че Светът е най-хубавата карта... Е да,ама не точно... Това е карта,която дори показва раздяла за отношения.Бърза е като проявление и в повечето случаи показва пътуване,голямо разстояние,разлика в националностите или пък,когато си някъде и всичко става светкавично бързо около теб,а също и място,където има хора от различни градове и държави,събрани на едно място...
« Последна редакция: Септември 21, 2013, 02:55:15 pm от Eleana »

« Отговор #3858 -: Септември 21, 2013, 02:52:32 pm »
Moonlight, М. е свързан с работата ти предполагам/по 3П/

Eleana,огромни благодарности за мнението ти.Да,колега е. :58:

« Отговор #3859 -: Септември 21, 2013, 02:56:56 pm »
 :wub: :wub: За теб,винаги!