Някой ползва ли колодата на Aleister Crowley, да сподели своите За и Против? На мен лично ми допада, но не я използвам често 
Аз по принцип не ползвам Таро толкова често, само когато имам сериозни дилеми. Също така доста пъти ми се случва да получавам отговора, който искам, но не винаги той е правилния
За това само ги колекционирам
Тарото на Алистър Кроули е първото , с което започнах да работя и съм изключително щастлива. Всяка една карта е отделна картина, произведение на изкуството. Рисувани са под инстукциите на самия Кроули , а техен автор е художничката Фрида Харис, за която дори има филм с участието на Салма Хайек.
Това таро само по себе си не е сложно за работа, ако знаеш значението на отделните карти таро, можеш да се сработиш с енергетиката му.Визията му е уникална, макар личността на Кроули да е противоречива, все пак той е един от видните окултисти на миналия век и това си личи и в тарото. Върху всяка карта има изписани символите на планетите , както и еврейски букви, имащи кабалистични значения.
Когато избирам таро за работа аз лично се водя , не само от това дали ми допадат картините, а дали е вложена енергия и живот в тарото.
Колкото до отговорите, когато се допитваш до тарото, трябва да си максимално безпристрастен, както и спокоен, не емоционален, в противен случай и тарото може да ти даде грешни отговори.
Преди да работиш с него , изчисти съзнанието си, опитай се да медитираш и след това тегли карти.