Здравей Гост

Странна случка

• 8 Отговора
  • 3896 Прегледи
Странна случка
« -: Декември 30, 2007, 01:24:00 pm »
:huh:  Taзи страннa случка  ни разказана  една млада жена:

"Ето кaкво ми се случи миналата година...Бяхме с мъжа ми с велосипедите в планината. Едни чукари , направо ужас. :unsure: Загубих равновесие и започнах да падам с колелото от баира по едни камъни. Летя направо към шосето.  :blink: Имаше три варианта. Да ме сгази нещо , което минава в този момент по пътя. Да падна под мантинелата направо в пропаста или да се убия от самото падане. Всичко се случва за секунди , но на мен ми се стори вечност. Вече виждах че съм се засилила направо в пропаста и на 50 см. от мантинелата едни ръце ме дръпнаха за подмишниците и спряха летенето ми. Направо усетих ръце , силни и реални.  :o Но нямаше никой. :wacko:Баба ми казва , че това е бил моят ангел-хранител." :) Какво е вашето обяснение?

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
Странна случка
« Отговор #1 -: Декември 30, 2007, 08:14:25 pm »
Подобни случаи се срещат навсякъде по света  :) Добре е да знаем,че не сме сами и че има същества или същтности,които са способни на безусловна любов.Всеки живот е ценен-но вероятно твоя има смисъл над обикновения, опитай се най-вече да си отговориш на въпроса защо си още тук и черпи сила от това.
На мен лично ми е интересно да видя астрологичната ти карта и по време на събитието.Ако имаш желание можеш да споделиш тази информация тук или чрез лична бележка  ;)
Ама това май не е лично твоя случка  :huh: което обезсмисля предложението ми :ph34r:  
« Последна редакция: Декември 30, 2007, 08:15:50 pm от Sinyhe »

*

Lillie

• 30532
Странна случка
« Отговор #2 -: Декември 30, 2007, 09:09:00 pm »
Дали е било "ангел-хранител" или друга добронамерена сила няма значение. Но определено са били "ръцете" на провидението. В живота на всеки от нас има момент или моменти, в които сякаш невидими сили се намесват.
Веднъж, преди 10-на години, и на мен ми се случи. Щях да направя голяма, много голяма грешка, отивайки на една среща. През цялото време имах чувството, че вървя срещу вятъра, сякаш невидима сила се опитваше да ме избута, да ме спре, усещането бе много тревожно, неприятно. Този "вятър" направо свистеше в ушите ми, усещането бе за буря. Ще го помня цял живот. В последния момент се отказах. И вероятно за мое добро...
« Последна редакция: Декември 30, 2007, 09:12:27 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

Странна случка
« Отговор #3 -: Декември 30, 2007, 10:26:29 pm »
:) Благодaря ви много за отговорите! И аз съм убедена, че има невидими за нас сили, които ни помагат в трудни моменти.
А ето какво се случи лично с мен...В една ранна априлска привечер  вървях спокойно по платното на тиха уличка във Варна. Тротоарите бяха заети от паркирани возила. Изведнъж дочух предупредителен клаксон. Стресната, направих крачка на ляво, но след миг последва лек удар от колата зад мен. И тогава усетих, че нещо много странно става с мен - краката ми се разлюляха и "омекнаха като восък" и тялото ми се издигна на няколко педи от земята. Обхваната бях от много странни, неизживени никога дотогава чувства. Спомням си, че се питах: "Какво става с мен?"
 И в този миг видях няколко огромни, ослепителни снопове лъчи, нещо подобно на прожекторите по стадионите, но много, много по-ярки!  Когато "дойдох на себе си",  видях, че стоя изправена, с разперени ръце, не усещах никакви болки по тялото си, бях само в шок от преживяното. А хората наоколо, свидетели на инцидента, ме гледахa с ужасени очи... :unsure:
Не зная какво обяснение бихте дали за тази случка?

*

Синухе

• 4978
Странна случка
« Отговор #4 -: Декември 30, 2007, 10:55:34 pm »
Наистина много интересно  :)  Обяснение едва ли можем да дадем,иначе са възможни основно две положения-божествената сила в нас самите,която никога не спи сама да си е свършила работата или това да е намеса на чужд светъл разум  :rolleyes:  Спонтанната левитация е характерна при много високи вибрации или при силен стрес,както и да е нещата се отключват винаги при ситуации,които не се възприемат като нормални от съзнанието.
Това с лъчите може да означава астрално виждане или намеса на извънземни или други същества.Мисля твоите чувства за които споделяш ще определят дали това е дело на Безличния Божествен Източник или проявлението му чрез конкретна разумна форма? ;)

Споделеното от Lillie съм преживял сходно-нещо което от вътре те спира да отидеш някъде,много силно чувство,но при мен нямаше външни за сетивата ми признаци.Може би донякъде е добре,че се повлиях (не бях сам) и преминах през една много стресираща случка в която по мен нямаше и драскотина (а нагледно ситуацията беше безизходна-това си го обяснявам заради силния статус на Уран),а човека до мен освен всичко друго преживя и сериозен болничен престой с травми и белези. :ph34r:  Добре в смисъл,че усещането ми е било вярно(и изказано на глас сума ти пъти преди това-като форма на нежелание да ходя където и да е и да се прибера в къщи) и замисляйки се над цялата ситуация присъствието ми в тази случка(която няма да описвам) донякъде е смекчило възможните последствия.

Странна случка
« Отговор #5 -: Декември 30, 2007, 11:20:13 pm »
:) Благодаря ти за отговора!
Преживяното ме убеди, че има и други измерения. Уверих се,  невидими сили  ни закрилят и ръководят. Това  ми помага да преодолявам трудните мигове в живота си.

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
Странна случка
« Отговор #6 -: Декември 30, 2007, 11:21:14 pm »
Да има си  невидими сили, които  ни пазят.  За себе си съм забелязала, че когато напъвам да правя нещо, а то не става винаги в последстие се оказва за добро. И сега си имам правило- едно нещо не стане ли до 3 пъти спирам да напъвам.

Връщана съм на този свят веднъж след като са ме отписали и още един път бях на косъм да напусна тоя свят/щур късмет/.

Без да броя това, защото от него нямаше да умра сигурно: Пресичам улица, бях около 17г. или може и по- малко не си спомням добре. На един завой съм и си блея и не виждам, че идва кола и правя крачка да пресичам. Гумата буквално  щеше да ми мине през крака. И в този  момент залитам назад, ама с усещането че някой ме блъска в гърдите и от това залитам назад.  И колата си зави. Просто гумата мина покрай другия ми крак. Не го разказах на никого, защото сигурно нямаше да ми повярват.

Съдбата ми дава знаци за добро и ме пази, обачеее, ако сгафя някъде яко ми се връща на момента, празно няма.  

Сигурно всеки си има "Ангел -пазител", защото аз си живея  обикновен живот например. Идея нямам защо е трябвало да оживявам.
Може да трябва да се научим  нещо, което не търпи отлагане за друг живот. И това е възможно. :blink: Да не сме си научили каквото трябва и сега: "няма не искам". :D  :blink:

А другите  от форума имате ли мистериозни случки ? И кои планети и аспекти говорят за мистерии ?

Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Lillie

• 30532
Странна случка
« Отговор #7 -: Декември 30, 2007, 11:30:40 pm »
Според мен далеч не всичко е свързано с Астрологията, макар че повечето тук сме нейни почитатели, затова търсим такива взаимовръзки.
Но мисля, че все пак е добре да умеем да разграничаваме нещата. Съвсем не е задължително някой да има в хороскопа си силен Уран или каквито и да било други акценти, за да усети въздействието на тези невидими сили в подобни ситуации. Друг е въпросът, че някой акцент в хороскопа може да ни направи по-възприемчиви към тези влияния...

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Синухе

• 4978
Странна случка
« Отговор #8 -: Декември 31, 2007, 12:52:53 am »
Разбира се,не всичко подлежи на астрологичен анализ или поне на пръв поглед  :rolleyes:
За Уран имах предвид нещо,което четох в една много добра астрологична руска програма(астромузика се казва,но на windows xp е невървежна и много ме е яд,че сега не мога да я ползвам,определено имаше много интересни неща вътре описани на високо ниво/нещо което не казвам туко така/,включително и новатроски или не толкова известни астрологични системи)за акцентиран Уран(висок бал)-човек преживява в екстремални ситуации често без да има реален удар върху него и много други подробно описани проявления в тази и някоя друга насока.
А нещото,което се чудя чисто астрологично е какви са астро факторите при подобен вид спасение или реално усещане за намеса на положителна сила- дали например наистина няма да е намесена Бяла Луна,Възел или някой от Уран,Нептун и Плутон(както и Хирон),като свързани най-вече с колективното и от там с неговата намеса като йерархия или личен "ангел-пазител" :rolleyes:
А сега се сетих,че според едно изследване при масови катастрофи (това вече е друг случай) акцентиран Юпитер или в кардинален дом се наблюдава при тези,които са се спасили...